• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle yapılacak şeyler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gzm1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gzm1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
1
0
6
35
Bursa
Kızlar selam.. Dertten sayılır mı bu ama konu bir cok kez acılmasına rağmen guzel seyler bulamadım cunku benım bır takım durumları da soylemem lazım kı ona gore akıl veresınız. Benim 1 senelik bi ilişkim var ve ondan oncesinde de coook samımı arkadastık yanı 2 senedir tanıyorum onu. İlişkimize ilk basladıgımızda aynı dershanedeydık ve sureklı ama sureklı beraberdık dershanede ders calısma, yemek yeme vs..

Sorun şu ki zaten oturup sohbet ettigimiz anlar çok fazla ve cok güzel ama insan daha farklı yanı eğlenceli şeyler istiyor.Oturdugum sehırde cok fazla ımkan yok malesef:43: Ve o baska sehırde üni kazandı. Yani görüştüğümüz zamanlar az.:5: Erkek arkadaşımla ilişkimizi nasıl eğlenceli hale getiririz??
Arabamız ve evimiz yok ona göre fikirler sunarsanız sevinirim :1:

Fikirleriniz çook değerli benim için..:16:

Lunapark. ~ Yaşım kaç olursa olsun her zaman eğlendiğim yerlerdir.
Açık Alan / Park ~ Hani filmlerde olur ya, böyle pitikareli masa örtüsü gibi birşeyin üstünde hatun koluna sepeti takmış içinden üçgen sandviçler çıkar falan. Çok ilgi çekici gözükmeyebilir ama severim ben bu tarz şeyleri. :)

Büyük bir şehir değil dediğin için bilemedim ama, mesela Jazz festivalleri şehir şehir dolaşıyor, ya da bazı Sirk'ler, gösteriler, sinema festivalleri falan. Bu tarz etkinlikleri de takip edebilirsin bulunduğun şehirdeki.

Kızlar selam.. Dertten sayılır mı bu ama konu bir cok kez acılmasına rağmen guzel seyler bulamadım cunku benım bır takım durumları da soylemem lazım kı ona gore akıl veresınız. Benim 1 senelik bi ilişkim var ve ondan oncesinde de coook samımı arkadastık yanı 2 senedir tanıyorum onu. İlişkimize ilk basladıgımızda aynı dershanedeydık ve sureklı ama sureklı beraberdık dershanede ders calısma, yemek yeme vs..

Sorun şu ki zaten oturup sohbet ettigimiz anlar çok fazla ve cok güzel ama insan daha farklı yanı eğlenceli şeyler istiyor.Oturdugum sehırde cok fazla ımkan yok malesef:43: Ve o baska sehırde üni kazandı. Yani görüştüğümüz zamanlar az.:5: Erkek arkadaşımla ilişkimizi nasıl eğlenceli hale getiririz??
Arabamız ve evimiz yok ona göre fikirler sunarsanız sevinirim :1:

Fikirleriniz çook değerli benim için..:16:

hangi şehir olduğunu bilsek :)

lunaparklar
müzeler
sahilde zaman geçirebilirsiniz
balık tutun
go-karta gidebilirsiniz :)
bowling olur
bi kere mutlaka ata binin :)
sahafçıları antikacıları gezin ilginiz varsa
konserleri tiyatroları takip edin :)
odaları olan cafeler var ya bi kaç saatligine odayı kiralıyosun öyle bişey yapabilirsiniz :)

sevgilisi varsa yapılcak çok şey var:1:

Back
X