• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle..

bu size bağlı
6 sene uzaktan ilişki yürüttük
işte evde okulda hep mesajlaşıp konuştuk
özellikle akşamları 2 saat telde konuşurduk ne manyaklık :D

sizce bi sevgiliyle buluşma sıklığı hangi aralıklarla olmalı ?
Birde günde hangi aralıklarla konuşuyorsunuz sık sık mesajlasmak doğru mu sizce. Sabahtan akşam saat 6 ya kadar işte çok sık konusamıyoruz zaten. Aksam 6 dan sonrada saat 11-12 lere kadar hiç durmadan konuşuyoruz mesajlasıyoruz tabi sık mesajlastıgımız için artık konu kalmıyo kavgaya başlıyoruz. Ama konusmak istiyorum nasılsa gündüzleri konusamıyoruz diye sizce yanlış mı yapıyorum öneriniz var mı ?
Derdin çok büyük nedıyelm

Ben de 18 yaşındayım.... Saatlerce mesajlaşmıyoruz öyle,gündüz aralıklarla mesajlaşırız akşam da 1-2 saat mesajlaşırız yatmadan sonra o uyuyakalır zaten. :) Bazen de akşam arar konuşup öyle uyuruz.
Haftada 1 buluşuyoruz ama bu hafta 2-3 kez buluştuk. Okul başlayınca da haftada 1 buluşacağız ama sınavlarım olduğunda buluşamayacağız o hafta büyük ihtimalle.... Bence sevgilinizi sık boğaz etmeyin... :) Onun sizden başka da bir hayatı var. :)

sizce bi sevgiliyle buluşma sıklığı hangi aralıklarla olmalı ?
Birde günde hangi aralıklarla konuşuyorsunuz sık sık mesajlasmak doğru mu sizce. Sabahtan akşam saat 6 ya kadar işte çok sık konusamıyoruz zaten. Aksam 6 dan sonrada saat 11-12 lere kadar hiç durmadan konuşuyoruz mesajlasıyoruz tabi sık mesajlastıgımız için artık konu kalmıyo kavgaya başlıyoruz. Ama konusmak istiyorum nasılsa gündüzleri konusamıyoruz diye sizce yanlış mı yapıyorum öneriniz var mı ?
Anam kimseyi dinleyemem o kadar saat, bu ne yaaa?

Back
X