- Konu Sahibi prensesim_1234
-
Bi konu acmstm ya sevgilim eski sevgilisyle konsmstu ona sordm nedn konstn filan dye bana soncta 3 yillk sevgilmdi bnm icn onemli arkadstn ote dedi bni ailmden sonra en iyi tanyan kisi filan dedi bn buna snirlendm sonra bi seklde unttm yanndaykn eve geldgmde aksam oldugunda uyudgm zaman bnlar kafamda donmeye basladi napym bnsmdi
Nasil ne var bundaa ya dedigi seye bak, ben delirirdim niye konusuyoki en iyi taniyanmisne var ki bunda ??
Nasil ne var bundaa ya dedigi seye bak, ben delirirdim niye konusuyoki en iyi taniyanmis
Hay ağzına sağlık.Senin bu çocuktan başka derdin yok mu? Daha yazmayı bilmiyorsun bir okuma yazma kursuna git önce. Kafayı dağıtır sevgiline sarmaktan kurtulursun böylece. Okuyana kadar gözüm şaşı oldu.
Bu yorumdan sonra konu sahibesinin yüzünü merak ediyorum. Daha ne denebilir ki görünene.O kiz icin...
Arkadastan ote...
Ailemden sonra beni en iyi taniyan kisi diyor...
Bu durumda siz de onun asker arkadasi oluyorsunuz galiba...
Bi konu acmstm ya sevgilim eski sevgilisyle konsmstu ona sordm nedn konstn filan dye bana soncta 3 yillk sevgilmdi bnm icn onemli arkadstn ote dedi bni ailmden sonra en iyi tanyan kisi filan dedi bn buna snirlendm sonra bi seklde unttm yanndaykn eve geldgmde aksam oldugunda uyudgm zaman bnlar kafamda donmeye basladi napym bnsmdi
ahahahahaha ben buna gülerim kusura bakmayın ama . cok aptal bi adamla sevgilisiniz.adam acık acık eski sevgilisiyle konuşmuş bide pişkin pişkin haklı gösteriyo kendini utanmaz . bence hala ilgisi var eski sevgilisine bu net.senin yanında durma sebebide ya eski sevgilisinin onu istememesi ya boşta kalmamak istemesi yada sana olan alışkanlığıdır.cünkü seni sevse eski sevgilisiylekonuşmasının seni inciteceginden korkar ve uzak dururdu o kızdan. ben olsam ayrılırdım yüzüne bakmazdım.Bi konu acmstm ya sevgilim eski sevgilisyle konsmstu ona sordm nedn konstn filan dye bana soncta 3 yillk sevgilmdi bnm icn onemli arkadstn ote dedi bni ailmden sonra en iyi tanyan kisi filan dedi bn buna snirlendm sonra bi seklde unttm yanndaykn eve geldgmde aksam oldugunda uyudgm zaman bnlar kafamda donmeye basladi napym bnsmdi
Benim ilk sevgilim eski sevgili diye bisey yasamadm eski sevgilo hakkinda dusunceeler boyle mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?