KIZLAR SELAMLAR. kadınlarla erkekler farklı evet anladıkama erkeklere esınıze sevgılınıze sızı neden sevdıgını sordunuz mu hıc? mutlaka sormussunuzdur? gnelde sebebını bılmıyorumdıyormus cogu.. bu bana cokgarıp geldı. cunku sebebını bılmeden seven sebebını bılmeden de ayrılabılır gıbı gelıyor. sevgıkalpısı evet ama neden sevıyorsun neden baskasınıdegıl de onu?? yanı yıllarca bır ınsanı sevmeye devam etmek ıcın bence sebep gereklı. sızce?
bilmiyorum sorusundan sonra illaki cevap almak istersek hemen hemen aynı cevapları alırız sanırım..
-çünkü sen benim herşeyimsin
-çünkü senle mutluyum
-çünkü senle huzurluyum
-çünkü beni üzmüyosun:)
-çünkü senle güzel vakit geçiriyoruz ve iyi anlaşıyoruz
-çünkü kafa yapılarımız aynı
-çünkü seni görünce kalbimde kelebekler uçuşuyo (ondan dolayı sevmekte olabilir dimi ama :)
-çünkü, çünkü çünkü....
ılıskılerınız kac yıllık onuda yazarsanız daha ıyı anlarız sanırımmeselaılkyıllarda benım esımdaha farklı cevap verebılıyordu. 14 yıldırbırlıkteyız suada:))
Babama cok benzemesi... Babam vefat ettikten sonra o benim yanımda oldukca ben acımı unutabiliyorum ve sanki babam varmıs gibi hissedebiliyorum o yüzden daha cok sever oldum.
AMA BEN SIZ ERKEK ARKADASINIZI NEDEN SEVIYORSUNUZ DEMEDIM
erkekarkadasınız sızı neden sevdıgını acıklayabılıyor mu acaba demek ıstedım sordunuz mu hadı bı sorup bana da yazsanıza :)
Bence tam aksine aşk sebepsiz olmalı.
Ama açıklayabiliyor, hatırladığım kadarını yazayım
Çünkü karşılıklı seninle oturup muhabbet etmek benim için dünyanın en keyifli aktivitelerinden biri diyor (bu anlamda paylaşımımız çok güzel), çünkü 1 yıl geçti ama hala seni ilk günkü gibi öpüyorum, çünkü çok zekisin, güzelsin, çekicisin, tam bir kadınsın, bir kadında olması gereken bütün özelliklere aradıklarıma sahipsin diye gidiyor bu liste