Sevgisini göstermeyen daha cok sever derler dogru mu ?

Çoğunlukla kişilik meselesi ama ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum.

Birine sadece bir şeyler hissediyorsan güzeldir yani güzel şeyler söylemek.Ama birine deli gibi tutulursan çok çok zor hale gelir o iki sözcüğü söylemek,yazmak bile...Ama haykırmak da istersin.Böyle tezatlara neden oluyor asıl büyük duygular .

bence insanlar acı ama gerçek olan şeylere neden inanmak istemez... bu doğamızda var.

adam sevmez. ama insanlar. '' yok canım o beni çok sevioda göstermio- çaktırmıooo . sırf ben şımarmayayım die''

adam kıskanmaz. ama insanlar ''yok canım kocam beni çok kıskanır, o demin adamın bana baktığını görmedi - yada kalbi çok temiz, yoksa beni çok kıskanır'' moduna girerler anlamış değilim.

ŞU BİR GERÇEKKİ adam sevmiYoRsa ancak sevgisini göstermez.. :)))))))))))))))))
DELİ GİBİ AŞIKSA O ADAM DÜNYANIN EN ODUN ADAMI OLSUN VALLA SERANAT BİLE YAPAR. HANİ BEN SENİ, İÇİMDEN SEVİORUM DİYENE İNANMAYIN....YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

seviyorsam neden içimde kalsın ki.herkesde bilsin.benim eşim içinde saklamaz sevgisini.7 yıldır tanıyorum, hala elele gözgözeyiz. heyecan devam ediyor.neden sevgimizi göstermeyelimki.yarın ölsek ' ah canım aşkım, ben seni içimden seviyodum. ama gerçekten seviodum... falan mı dememiz gerekiyor...
herşey için geç olmadan sevgimizi göstermeliyiz bence....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…