SEVGİSİNİ HAKETMİYORMUŞUM

Muallime0610

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
61
15
3
33
Merhaba hanımlar. Uzun süredir burayı takip ediyorum fakat ilk konumu açmak şimdi nasip oldu. Benim sorunum şu:eşimle çok fazla tartışıyoruz aslında ben çok alınganım. Sebebi de sanırım ailemin yaşadıgım şehirden uzak yaşayıp eşimin ailesinin yaşadığım şehorde olması. Bu gün yine tartıştık. Sabah okula gitmem gerekti eşime sen bırakır mısın dedim. O da ben işe gec kaldim servisle git dedi. Bunu soyledikten sonra bir baktim tv karşısında yatmış haber izliyor. Bır hışımla çıktim evden,bir daha da aenden bir şey istemeyecegim diyerek. Okula vardigimda mesaj atmış sen benim sevgimi haketmiyorsun ,çok yoruldum çok bunaldim falan diye. Napmam lazim sizce çok mu abartmışim? Aile terapistine gitmek istiyorum ama Ankara'da var mi iyi bir terapist bildiginiz?

Ne oldu da bu lafları bir çırpıda diyecek kıvama geldi bu adam? Yada yapısı mı böyle?fevri mi konuşur?

Birde mesaj atiyor sevgimj haketmiyorsun diye yakinda hakedeni bulmazsa iyi.Allah dogru yolu gostersin.Surekli tartisir misiniz ?

Anormal bi tepki vermemiş sini z kim olsa ayninj söyler ceker giderdi. Onun yaptığı ayıp sizde yazin sende haketmiyorshn insan karisini birakmazmi ise yan gelip yatmakla olmuyor kimden rica edeyim kimim var burda senden başka diye sitem edin

asıl o senın sevgını hak etmiyor. internetten araştırıp bakabilirsin bence aile terapistlerine anladığım kadarıyla bu ilk probleminiz değil

Back
X