Sevgisiz büyümüş insan nasıl iyileşir

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Kimseyle samimi ilişkiler kuramıyorum yüzeysel takılıyorum. Yalnızlığı seviyorum. Ben düzelemez miyim

Son düzenleme:
bence ara verin.iyi bir psikologtan kendini iyileştirme seansları alın.sonra tekrar bakın.yine aynı kişiyi sevmeyeceksiniz.şuan siz onu aşkla degil annesi gibi sevmeye çalışıyorsunuz.tıpkı annenize yaptığınız gibi. bu da sizi tüketecek. o kişiyide iyileştirmeyecek. tavsiyem önce kendinizi sevmek için yardım alın.

Benim eski erkek arkadaş sevgisiz büyümüştü ona sonsuz şefkat gösterdim

Aldanirsin yapma :)

Sevilmeyi bilmeyen insanlar ne kadar değer görseler de,sevilselerde sevildiklerine inanmıyorlar bilmedikleri bi duyguyu onlara geçiremiyorsun. Benim yengem kimsesiz büyümüş anne,babası başka bir aileye vermiş o ailenin çocukları varmış sırf ev işleri v.s için bakmışlar ona yengem kendini seven eşinin bile onu sevmediğini düşünürdü hatta bizim aile içindeki sevgimiz ona imkansız gelirdi rol yada yapmaciklik olarak nitelendirirdi. Sevgilinle beraber uzmandan destek alsanız iyi olur belkide

Sanmıyorum sevgilim kabul etmez gibi geliyor be n girmiyorum ama bununla alakalı videolar izliyorum ıyi geliyor .

Psikoloğa gitmiyorum ama.bununla ilgili videolar izliyorum psikologları takip ediyorum ıyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…