• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisizlik boyle mutsuz edermis

Sakın yanlis anlamayin bu arada bosanmis kimseyi yargilamiyorum aksine burdaki bayanlar cok guclu oldugunu goruyorum ne kadar gucluler diyorum.Bazilari cok mutlu ozellike.Ama benim hayatta pek sansim yoktur acikcasi insallah bende toparlanabilirim.Evet cocugum yok.Tesekkur ederim desteginiz icin
farkındayım korkularınızın sizle daha önce de konuşmuştuk 😊 bence başınıza gelen olayların kötü yanına bakmaya çok alışmışsınız halbuki Bi çikolatayla bile mutlu olmaya hazırdınız. mutluluğun ne kadar kolay olduğunu ve sizin elinizde olduğunu unutmayın. mutluluk tek bi kişiye bağlı değil. inşallah bi an önce atlatırsınz bu süreci 🥰

farkındayım korkularınızın sizle daha önce de konuşmuştuk 😊 bence başınıza gelen olayların kötü yanına bakmaya çok alışmışsınız halbuki Bi çikolatayla bile mutlu olmaya hazırdınız. mutluluğun ne kadar kolay olduğunu ve sizin elinizde olduğunu unutmayın. mutluluk tek bi kişiye bağlı değil. inşallah bi an önce atlatırsınz bu süreci 🥰
Bilmiyorum bugun tum gun aglayarak gecirdim bende kadin degilmiydim benimde sevilmeye sevgimi gostermeye hakkim yokmuydu diye.Bende sarilmak opulmek sohbet etmek istemistim ben cok ne istemistim diye.Durduramiyorum aglamami resmen.

Kimle konussam bunlar sevgilikte oluyo diyo ama es degil mi hayat arkadasi degilmi.Destek olmak konusmak kotu mu.Arada bir sarilmak uzanmak kotu mu.Ben nerde yanlis yaptim diyorum.Ben ne kotuluk ettim.

Kimle konussam bunlar sevgilikte oluyo diyo ama es degil mi hayat arkadasi degilmi.Destek olmak konusmak kotu mu.Arada bir sarilmak uzanmak kotu mu.Ben nerde yanlis yaptim diyorum.Ben ne kotuluk ettim.
Zaten yazdiklariniz sasirtti beni.
Ne demek yanima uzanma.Bir es bu cumleyi kurar mi ya?
Aksine memnun olur,kenara cekilir ki esim sokulsun.
Sarilir,takilir filan.
Esiniz normal degilmis,once onda anlasalim.
Bu dedigim de en azi yani.
Standart odun dedigimiz erkek bile yapar bu kadarini.
Istedikleriniz elbette hic cok degil,cok cok normal.
Sarilip yatmayacagi,konusmayacagi kadinla neden evlenir bir erkek?
Evlilik herkes icin degil kesinlikle,tek yasasin omur boyu.
Siz normali istediniz beklediniz,anormal bir davranisiniz yok gordugum kadariyla,guzel bir evlilik yaparsiniz uzulmeyin..

Zaten yazdiklariniz sasirtti beni.
Ne demek yanima uzanma.Bir es bu cumleyi kurar mi ya?
Aksine memnun olur,kenara cekilir ki esim sokulsun.
Sarilir,takilir filan.
Esiniz normal degilmis,once onda anlasalim.
Bu dedigim de en azi yani.
Standart odun dedigimiz erkek bile yapar bu kadarini.
Istedikleriniz elbette hic cok degil,cok cok normal.
Sarilip yatmayacagi,konusmayacagi kadinla neden evlenir bir erkek?
Evlilik herkes icin degil kesinlikle,tek yasasin omur boyu.
Siz normali istediniz beklediniz,anormal bir davranisiniz yok gordugum kadariyla,guzel bir evlilik yaparsiniz uzulmeyin..
Bilmemki bunaldi sanirim benden ama bende biraz sevkat gormek beraber biseyler izlemek flan istedim.Yaa ben sokulamiyomki resmen uzak tutuyodu. Sonrada ilgi meraklisi oldum.Ama ben bu dediklerim icin evlendim.Yani ortak bi yasam icin.Biri tarafindan onemsenmek birini onemsemek hayati paylasmak icin.Bilmiyorum belki benim istedigim dogru bisey ama olan biseyde degilmis sanirim.

Öncelikle zor bir süreçten geçiyorsunuz kolaylıklar dilerim 🙏
Ben dünyaya bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Çünkü olumsuz düşünceleri beklentileri hayatınızdan çıkarıp bir uğraş bulup hayatınıza devam ettiğinizde mutluluğu bulacağınızı düşünüyorum. İmrenmek güzel ama siz niye başkasıyla yaşayamayasınız ki.? Elbette çıkar karşınıza doğru biri.

Bilmemki bunaldi sanirim benden ama bende biraz sevkat gormek beraber biseyler izlemek flan istedim.Yaa ben sokulamiyomki resmen uzak tutuyodu. Sonrada ilgi meraklisi oldum.Ama ben bu dediklerim icin evlendim.Yani ortak bi yasam icin.Biri tarafindan onemsenmek birini onemsemek hayati paylasmak icin.Bilmiyorum belki benim istedigim dogru bisey ama olan biseyde degilmis sanirim.
Yoo,evlilikler boyledir genelde.
Yani yapisik yasamiyorsakta,hayatin kosturmacasi icinde yine de evliligini yasiyor cogu insan.
Gece 2 bardak cay icerken konusamayacagim,yanina gidip kollarinin arasina giremeyecegim adama neden esim diyeyim ki..
Esim yorgunluktan uyuklarken bile birseyler sorar ve anlatir,ardindan :uykucu:
Evlilik diyoruz,evcilik demiyoruz,ha siz 7 24 kolunun altindasinizdir da sıkılmıştır,onu bilemem.
Ama ara kere olan seylerse esirgedigi,te oteye gitsin..

Hep duygusallıktan sevilmekten bahsetmişsin bunun için aşk veya sevgi kalıcı olması için karekterli erkeği bulman şart onu bulmadan sevgi zaten olmuyor sadece hizmet için kadınlarla evleniyorlar

Bende 25 de velndşm 33 yaşındayım ve 7 yaşında kızım var boşandım 2 sene önce ama evliliğin ilk hafta da bitti ilk hafta boşanmam gerektiğini anladım. Bende sizin gibi düşündüm yapayalnız kaldım kimse yok olmayacak..o süreçte maalesef yanlış art niyetli insanlarla da tanıştım. Sadece buna dikkat edin art niyetli inslanar. Ama iönce kendinizi sevin. Sizi en çok en güzel siz seversiniz. Ben şuan çok mutlu ver huzurluyum. Erkek sinek bile görmek istemiyorum. Dilerim ayybı huzuru sizde yaşarsınnız

En yakini olan insanin esi. O kadar ki bazen cogu seyi cogu duyguyu esimizden bekliyoruz.Bende bekledim ve sonucunda yine koca bir yanlizlik oldu bosanmak.Aslinda ben coktan kalben bosanmisim.Biri tarafindan sevilmek sevildigini hissetmek halbuki ne kadar guzel bir duygu.Sen seversin diye aldim sen mutlu ol diye bi kucuk cikolata alsa bile mutlu olabilcekken.Sarilip huzur bulabilcekken sevmek bu kadar kolayken neden zor.Hayatimdaki o huzur isteginin yerini o sevgi verme ve sevgi gorme isteginin yerini artik bi koca bosluk olmasi.Bundan sonraki hayatimda da omrum tek basima ve sevgisiz gecicek olmasi ne aci.Bir yemegi beraber yiyebilmek bir film izleyebilmek derdini paylasabilmek bir adamin omzuna yatarak guvende hissedebilmek halbuki ne kadar guzel duygular imrendigim sanirimda artik imrenmekten baska bir secenegimin olmamasi.Gercek sevgiyi bulanlar ne kadar sansli.Manevi bir hayat arkadasina sahip olanlar ne kadar sansli.Beraber eglenebilmek bir adama bakinca yuva hissedebilenler ne sansli.
Tek başına olmak zorunda değilsin kaldı ki tek başına olmak mutsuzluk değil. Tek başına yapabileceklerine odaklan biraz hayal kur mesela kendi evini aldığını akşam kendine çay kahfe yaptıktan sonra balkonda kısık bir müzik eşliğinde şehri seyre daldığını ya da sesizliğin içinde bir romanda kaybolduğunu öte yandan evli olmamak ya da sevgilinin olmaması yalnızlık değildir gerçekten güvendiğin arkadaşların olsun çık keyfince gez karışan görüşen olmadan şuma selam versem eşim kızar mı onu giysem eşim ne der eve yemek yetiştimem lazm çamaşırımı bulaşığını ütüsünü tam takır etmem lazm güzel görüniyim ki gözü dışarı kalması kaynanası görümcesi elinin tersiyle it bunları ve hayatına bak kursa yazıl geliştir kendini görmek istediğin yerleri gez fotolar biriktir ne bilim tek başımada dahası sıkı dostlarınla da huzuru bulabilirsin biz kadınlar bulabiliriz kendine zaman tanı sadece

Sizin hissettiklerinizi okadar iyi anlıyorum ki bende benzer şeyleri yaşadım evliliğimde ve ben severek evlendim hemde 32 yaşımda 35 tede boşandım.daha çok yeni 18 şubattı davam.bi türlü toparlanamıyorum ve ara ara hala ağlıyorum.ben güçsüzüm galiba diyorum artık burdaki kadınşarı okuyunca
Ama buda benim napabilirim bende bol dua edip içimin soğumasını feraha ermeyi diliyorum boyna
Allah bunları yaşatanları görüyor

Yoo,evlilikler boyledir genelde.
Yani yapisik yasamiyorsakta,hayatin kosturmacasi icinde yine de evliligini yasiyor cogu insan.
Gece 2 bardak cay icerken konusamayacagim,yanina gidip kollarinin arasina giremeyecegim adama neden esim diyeyim ki..
Esim yorgunluktan uyuklarken bile birseyler sorar ve anlatir,ardindan :uykucu:
Evlilik diyoruz,evcilik demiyoruz,ha siz 7 24 kolunun altindasinizdir da sıkılmıştır,onu bilemem.
Ama ara kere olan seylerse esirgedigi,te oteye gitsin..
Gece 2 bardak cay icerken sohbet mi.Yanina gidip koltugunun altina yatabilmek mi.Uyuklerken gece sohbeti mi.Ben gittigimde yanina sokulmak icin esimin cok rahatsiz oldugu belliydi.Gece sohbetimiz yoktu.Cay icerken sohbet etmezdik.Bazen kahvaltida konusurduk ama oyle can alici sohbet olur ya oyle degildi.Aksam isten gelince gunun nasil gecti diye sormazdi.Hayat kosturmacasi derken ben calismiyodum evdeydim.Biraz ilgi gormek istiyodum.Ne bileyim sizin bu anlattiklariniz ne guzel benimse hayal ettiklerim diyebilirim.Samimiyet cok onemli.Esle samimi bir sohbet samimi bir 5 10 dakika yanina uzanabilmek cok onemli.Ne bileyim ben surekli koynunda yatayim degilde yinede bi koynunda yatayim istedim 7 24 koltugunun altinda olamadim maalesef.Ya benim icin bunlar hasret kaldigim seyler bilmiyorum.

Hep duygusallıktan sevilmekten bahsetmişsin bunun için aşk veya sevgi kalıcı olması için karekterli erkeği bulman şart onu bulmadan sevgi zaten olmuyor sadece hizmet için kadınlarla evleniyorlar
Sanirim bende hizmetci hissetmem bu sebeptendi.Bulmak derken ben nasil bulayim ki.Ben oyle cok ortamci bi insan degilim.Genelde kiz arkadaslarimla takilirim.Cok acik secik bi insan degilimdir.Etrafimda sevilen bi insan olsamda yani oyle benim huyumda karsidaki masadaki erkegi kesen bi yapida flanda degilimdir.O yuzden hayal diyorum ya benim icin.Duygusallik cunku cok eksik kalan yanim tabi 7 24 degil ama bazen duymasanda hissedersin ya hani sevildigini.Ne bileyim bi bakisindan bi sohbetinden ufak bi dusuncesinden.Benim esim evdeydi is cikislari.Ama mesela evde olmasi benimle vakit gecirdigi anlamina gelmiyodu adama anlatamadim gitti.

Bende 25 de velndşm 33 yaşındayım ve 7 yaşında kızım var boşandım 2 sene önce ama evliliğin ilk hafta da bitti ilk hafta boşanmam gerektiğini anladım. Bende sizin gibi düşündüm yapayalnız kaldım kimse yok olmayacak..o süreçte maalesef yanlış art niyetli insanlarla da tanıştım. Sadece buna dikkat edin art niyetli inslanar. Ama iönce kendinizi sevin. Sizi en çok en güzel siz seversiniz. Ben şuan çok mutlu ver huzurluyum. Erkek sinek bile görmek istemiyorum. Dilerim ayybı huzuru sizde yaşarsınnız
Evet bende bundan korkuyorum aslinda.Beni sadece kullanmak icin yanasanlar olur diye.Bu cok aci.

kıvırcık, 28 yaşındasın, hayatının baharındasın. 8 ay evli kalıp boşanmışsın ama forumdaki en depresif insanlarda ilk 3’e girersin. Hayatının 27 senesinde bu adam yoktu. Bundan sonrada biri olur ya da olmaz. Ama sen bu karamsarlıktan çıkmaz isen etrafındaki herkesi kaçırırsın. İnsanların her birinin inanılmaz derdi var. Hiç kimse sürekli şikayet eden, geçmişe takılıp kalan birini istemez. Herşeyden önce sen kendine değer ver. Hayata pozitif bak. Şükür bil. Aç değilsin açık değilsin. Elin ayağın tutuyor. Senin sahip oldukların için dua eden binlerce kişi vardır. Benim sana bir abla olarak tavsiyem profesyonel yardım al. Titre ve kendine gel. Atatürk ordularını yönetirken, insanları ölüme yollarken ne demiş. “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Sen genç bir Türk kadınısın. Ataların hasta bir imparatorluktan cumhuriyet kurmuş. Aciz olma. 1 cephede yenilmen, savaşı kaybetmen anlamına gelmiyor. Başka bir cephede destan yazmaya bak. Dualarım seninle ❤️

Tek başına olmak zorunda değilsin kaldı ki tek başına olmak mutsuzluk değil. Tek başına yapabileceklerine odaklan biraz hayal kur mesela kendi evini aldığını akşam kendine çay kahfe yaptıktan sonra balkonda kısık bir müzik eşliğinde şehri seyre daldığını ya da sesizliğin içinde bir romanda kaybolduğunu öte yandan evli olmamak ya da sevgilinin olmaması yalnızlık değildir gerçekten güvendiğin arkadaşların olsun çık keyfince gez karışan görüşen olmadan şuma selam versem eşim kızar mı onu giysem eşim ne der eve yemek yetiştimem lazm çamaşırımı bulaşığını ütüsünü tam takır etmem lazm güzel görüniyim ki gözü dışarı kalması kaynanası görümcesi elinin tersiyle it bunları ve hayatına bak kursa yazıl geliştir kendini görmek istediğin yerleri gez fotolar biriktir ne bilim tek başımada dahası sıkı dostlarınla da huzuru bulabilirsin biz kadınlar bulabiliriz kendine zaman tanı sadece
Ailem cok rahat degil.Bunlari yapabilsemde cogu seyi yapamam aslinda.Demek istediginizi anladim tabi asil verdiginiz mesaji ama sanirim buna belirli bir zaman sonra ulasabilcem.Hayal kurma kuramiyorum eskiden cok kurardim ne oldu bana da bu kadar koreldim bilmiyorumki.

Sizin hissettiklerinizi okadar iyi anlıyorum ki bende benzer şeyleri yaşadım evliliğimde ve ben severek evlendim hemde 32 yaşımda 35 tede boşandım.daha çok yeni 18 şubattı davam.bi türlü toparlanamıyorum ve ara ara hala ağlıyorum.ben güçsüzüm galiba diyorum artık burdaki kadınşarı okuyunca
Ama buda benim napabilirim bende bol dua edip içimin soğumasını feraha ermeyi diliyorum boyna
Allah bunları yaşatanları görüyor
Allah yardimcimiz olsun bende cok dua ederim umarim sizde toparlanabilirsiniz.Sanirim sonradan aci bitince mi guc geliyo bilmiyorum

kıvırcık, 28 yaşındasın, hayatının baharındasın. 8 ay evli kalıp boşanmışsın ama forumdaki en depresif insanlarda ilk 3’e girersin. Hayatının 27 senesinde bu adam yoktu. Bundan sonrada biri olur ya da olmaz. Ama sen bu karamsarlıktan çıkmaz isen etrafındaki herkesi kaçırırsın. İnsanların her birinin inanılmaz derdi var. Hiç kimse sürekli şikayet eden, geçmişe takılıp kalan birini istemez. Herşeyden önce sen kendine değer ver. Hayata pozitif bak. Şükür bil. Aç değilsin açık değilsin. Elin ayağın tutuyor. Senin sahip oldukların için dua eden binlerce kişi vardır. Benim sana bir abla olarak tavsiyem profesyonel yardım al. Titre ve kendine gel. Atatürk ordularını yönetirken, insanları ölüme yollarken ne demiş. “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Sen genç bir Türk kadınısın. Ataların hasta bir imparatorluktan cumhuriyet kurmuş. Aciz olma. 1 cephede yenilmen, savaşı kaybetmen anlamına gelmiyor. Başka bir cephede destan yazmaya bak. Dualarım seninle ❤️
Cok tesekkur ederim desteginiz icin toparlanicam insallah.Evet aslinda hic olmadigim kadar depresifim.Ama cok korkuyorum sanirim ondan da duramiyorum.Insallah bir gun bende toparlanip bende basardim diye yorum yazabilirim.

Dünyanın sonu değil ki ya hu...
Bi kendinize gelin....

Onun sevgisine ihtiyacınız yok ki zaten sizin ki illa birileri gine çıkacaktır karsiniza. Inşallah gönlünüze gore olur hers ey ama siz toparlanmaya bakın.

En yakini olan insanin esi. O kadar ki bazen cogu seyi cogu duyguyu esimizden bekliyoruz.Bende bekledim ve sonucunda yine koca bir yanlizlik oldu bosanmak.Aslinda ben coktan kalben bosanmisim.Biri tarafindan sevilmek sevildigini hissetmek halbuki ne kadar guzel bir duygu.Sen seversin diye aldim sen mutlu ol diye bi kucuk cikolata alsa bile mutlu olabilcekken.Sarilip huzur bulabilcekken sevmek bu kadar kolayken neden zor.Hayatimdaki o huzur isteginin yerini o sevgi verme ve sevgi gorme isteginin yerini artik bi koca bosluk olmasi.Bundan sonraki hayatimda da omrum tek basima ve sevgisiz gecicek olmasi ne aci.Bir yemegi beraber yiyebilmek bir film izleyebilmek derdini paylasabilmek bir adamin omzuna yatarak guvende hissedebilmek halbuki ne kadar guzel duygular imrendigim sanirimda artik imrenmekten baska bir secenegimin olmamasi.Gercek sevgiyi bulanlar ne kadar sansli.Manevi bir hayat arkadasina sahip olanlar ne kadar sansli.Beraber eglenebilmek bir adama bakinca yuva hissedebilenler ne sansli.
Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.
Hayat süprizlerle dolu sen yeter ki Allah a güven ona sığın dilinden duani hic eksik etme rabbimin senin icin planını bilemezsin.Umutsuzluga kapılma.Guclu ol ve kafana her seyi takma.Ben geçmişten tecrübe ne zaman çok kötü bir sey yaşarsam geçecek diğerleri gibi geçecek derimm.Zaten gerçekte o canımızı toprağa gömüp bir gün tekrar içten içten yeniden kahkaha atmiyor muyuz?
Rabbim yüreğine ferahlik versin.

Back
X