- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
O zaman göstermeyeyim bendeDemek ki sevmiyor kendisi yakın teması.
Bende milletin içinde yapamam öyle şeyler ama elini tutarım hiç belli etmiyorsa sevmiyor olabilir ya da sen çok sevdiğin için adama fırsat kalmıyordurKızlar merhaba ! Aklıma bir şey takıldı ve bu durum git gide sinirimi bozuyor . Sevgilim , örneğin Gülhane de gezerken sanki kankasıymışım gibi davranıyor . Sarılmıyor hiç . Anca kimse olmayacak ki öyle sarılacak . Neden diyorum ? Senin koklamanı sarılmanı gören erkekler , farklı hissiyata kapılabilir diyor .Etrafta hiç mi sevgili yok , kimsenin işi gücü yok bize mi bakacak . Ben sevgimi , ilgimi göstermeyen biriyim normalde . Hep benden bekliyor. Ben gösteriyorum durmadan . Ne yapayım artık , bilemedim ? Evlilik düşünüyoruz , öyle sıradan bir ilişki de değil . İlgisini gösterir de bazen , ama böylesini tercih ediyor .
Benim ilgim hoşuna gidiyor . Ama yetti yani bende bekliyorum haliyleBende milletin içinde yapamam öyle şeyler ama elini tutarım hiç belli etmiyorsa sevmiyor olabilir ya da sen çok sevdiğin için adama fırsat kalmıyordur
Şiir okuyor durmadan .bence üstelemeyin, yapi meselesi ...
bas basa iken gösteriyordur dimi?
aaah, ne güzel iste ( ciddisin dimi? )Şiir okuyor durmadan .
Olabilir.. Bazıları herkesin içinde vıcık vıcık sevmez..Kızlar merhaba ! Aklıma bir şey takıldı ve bu durum git gide sinirimi bozuyor . Sevgilim , örneğin Gülhane de gezerken sanki kankasıymışım gibi davranıyor . Sarılmıyor hiç . Anca kimse olmayacak ki öyle sarılacak . Neden diyorum ? Senin koklamanı sarılmanı gören erkekler , farklı hissiyata kapılabilir diyor .Etrafta hiç mi sevgili yok , kimsenin işi gücü yok bize mi bakacak . Ben sevgimi , ilgimi göstermeyen biriyim normalde . Hep benden bekliyor. Ben gösteriyorum durmadan . Ne yapayım artık , bilemedim ? Evlilik düşünüyoruz , öyle sıradan bir ilişki de değil . İlgisini gösterir de bazen , ama böylesini tercih ediyor .
Evet vallaaaah, ne güzel iste ( ciddisin dimi? )
Evet vallaaaah, ne güzel iste ( ciddisin dimi? )
her kadin ister tabi senin istedigin ilgi alakayi (cogunlugu bence isterEvet valla
Sen kendini geri çek o zaman ilgilenir öyle kızlara ilgileri artıyor malesef çok sevince de başka arayışlara giriyorlarBenim ilgim hoşuna gidiyor . Ama yetti yani bende bekliyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?