sevgiyi göstermemek !

PapatyaliHatun

Zeynep
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
128
113
18
Kızlar merhaba ! Aklıma bir şey takıldı ve bu durum git gide sinirimi bozuyor . Sevgilim , örneğin Gülhane de gezerken sanki kankasıymışım gibi davranıyor . Sarılmıyor hiç . Anca kimse olmayacak ki öyle sarılacak . Neden diyorum ? Senin koklamanı sarılmanı gören erkekler , farklı hissiyata kapılabilir diyor . Etrafta hiç mi sevgili yok , kimsenin işi gücü yok bize mi bakacak . Ben sevgimi , ilgimi göstermeyen biriyim normalde . Hep benden bekliyor. Ben gösteriyorum durmadan . Ne yapayım artık , bilemedim ? Evlilik düşünüyoruz , öyle sıradan bir ilişki de değil . İlgisini gösterir de bazen , ama böylesini tercih ediyor .

Bende milletin içinde yapamam öyle şeyler ama elini tutarım hiç belli etmiyorsa sevmiyor olabilir ya da sen çok sevdiğin için adama fırsat kalmıyordur

Olabilir.. Bazıları herkesin içinde vıcık vıcık sevmez..
Esaslı adammış kendisi..

Ayni benim esim gibi, ona ilgi gostereyim ama o bana gostermesin :) benle konusurken falan garip bi ses tonuyla acardi telefonu, hic oyle hayatim bitanem de demezdi, niye hocasi varmis yaninda. Ben de aynisini ona yapinca bakti olmuyor, o da yapmayi birakti. Yani tavsiyem istedigim gibi davranmiyorsa sen de ona oyle davranma. Bir sure sonra serzeniste bulunursa nedenini de aciklarsin guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…