Sevi bebe cok fonksiyonlu yatış yastığı(reflu yastigi)

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.669
57.649
598
Arkadaslar e bebek web sitesinden bu yatagi siparis etmistim.kiraz cekirdekli Reflu yatağı.ama yorumlar o kadar fazlaymis ki cok koku yapiyormus.uzerindeki kimyasal koku gecmiyormus.yorumlara bakmadan almistim 100 liraya.pisman oldum.e bebek sitesi iade aliyo mu acaba? Ilk defa bu siteden alisveris yaptim iade konusunda sorun cikarirlar mi kargom gelmedi daha

E bebek normal mağazadan da iade yapabilirsiniz . Ben direkt o mağazadan böyle bir durum yaşamadım ama başka mağazalardan internetten alıp normal mağazadan iade ettiğim ya da değiştirdiğim oldu. Yine kargo aracılığıyla da iade edebilirsiniz.

Sıkıntı cikarmazlar diymi?bulundugum il de ne yazikki e bebek magazasi yok.olsa keske ama maalesef

Sıkıntı cikarmazlar diymi?bulundugum il de ne yazikki e bebek magazasi yok.olsa keske ama maalesef
Hayır iade hakkınız var. Ki e bebek tüm Türkiye'de bilinen tanınan bir marka . İade süreci internet sitesinde yazar. Biz netten aldığımız koca dolabı bile iade ettik. Hiç sorun olmuyor canım.

Hayır iade hakkınız var. Ki e bebek tüm Türkiye'de bilinen tanınan bir marka . İade süreci internet sitesinde yazar. Biz netten aldığımız koca dolabı bile iade ettik. Hiç sorun olmuyor canım.
Cok tesekkur ederim canim cok sagol❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…