Abi bitir ilişkini yani ne sizi bağlıyor? Çiçek yok çikolata belli ki tek taş da yokİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Bir kere yanına gelmemiş .uçak korkusu varsa arabayla gelseymiş.hiç çekiliri yok benceİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Sosyal medyadan değil geçen yıl çalıştığım yerden tanıştık. Bence de varlığı yokluğu bir..Sosyal medyadan tanıştığınız ve 7 aydır yanınıza gelmeyen, dış görünüşünüzü eleştiren, bir hediye bile almayan biri için fazla beklenti içindesiniz :/
Sevgilim dediğiniz kişinin hayatınızda varlığı yokluğu bir
Neden ayrılmıyosunuz anlamıyorum. Bir kadın kendine neden bu hayatı, bu kıymetsizliği reva görür ki?
Bence kadına bağlı biraz da… öncelikle ucuz kıyafet olarak bakma, düşünmüş almış yani. Bence, o kıyafeti abartabilirsin. Bana aldığın kıyafet beni çok mutlu ediyor, her gün giyesim geliyor. Hep beni hediyelerle mutlu eden bir ilişki istemiştim sayende olduİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?