Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Bu adamla devam etmek istiyorsan ona hediyelere çok önem verdiğini, çiçekleri vs. çok sevdiğini, hediye alınca çok sevindiğini öğretmen gerekli.

Ona hediye alma, kendine hediye gönder. Arkadaşından gelmiş gibi sonra fotoğraflarını paylaş çiçekle.. abart biraz çiçekleri ne kadar sevdiğimi bilen güzel arkadaşım filan yaaz.. ne bileyim. Adam o fotoğraftan sonra da mesajı almıyorsa hala hödüktür. Yoluna bak.

Eski arkadaşımın yaninda çiçekleri sevdiğimden sadece bahsetmişim (ben hatırlamıyorum) her buluşmamıza elinde kocaman buketlerle gelirdi, ben taşımaya utanırdım yolda giderken. Artık getirme utanıyorum taşımaya dediğimde bile, ama mutlu oluyorsun çiçekleri severken dedi bana. Adam beni izlemiş. Hala kendisinden Adam diye bahsettiğim insandır.

Seni seven biraz seni izleyip dersini alır.

7 ay yanınıza gelmeyen adamdan kusura bakmayın ama hiçbir şey olmaz..
Bir kadın sevilmediğini hissediyorsa sevilmiyordur 6. hissimiz çok kuvvetli olduğu için genelde hissediyor ama konduramıyoruz maalesef..
Ayrıca 8 martta da çiçek alsın, doğum gününüzde de alsın, tanışma gününüzde de alsın.. olması gereken bu. Ben sizin gibi hediyenin pahalı olup olmadığına önem vermem ama asla giymeyeceğim bir şey de alsa sokaktan papatya da koparıp getirse mutlu olurum

Sosyal medyadan tanıştığınız ve 7 aydır yanınıza gelmeyen, dış görünüşünüzü eleştiren, bir hediye bile almayan biri için fazla beklenti içindesiniz :/

Sevgilim dediğiniz kişinin hayatınızda varlığı yokluğu bir

Neden ayrılmıyosunuz anlamıyorum. Bir kadın kendine neden bu hayatı, bu kıymetsizliği reva görür ki?

Abi bitir ilişkini yani ne sizi bağlıyor? Çiçek yok çikolata belli ki tek taş da yokYok gittiğiniz yeri beğenmez,yok gönderdiği hediyeler saçma.Bitir olmuyor de bitti gitti.Mis gibi.

Bir kere yanına gelmemiş .uçak korkusu varsa arabayla gelseymiş.hiç çekiliri yok bence

Sosyal medyadan değil geçen yıl çalıştığım yerden tanıştık. Bence de varlığı yokluğu bir..

Haklısınız, bir kadın sevilmediğini hissediyorsa sevilmiyordur..

Açılan konu başlıklarında içeriği bile okumadan hep şöyle diyorum icimden: bu adam beni seviyor mu? ( iç ses sevmiyor) sizce bana değer veriyor mu? ( iç ses vermiyor). Çünkü gerçek sevgide şüpheye yer olmaz. Eğer bir kadın erkek arkadaşıma sinir oldum kocama sinir oldum diye başlık aciyorsa bu kadın sevildiğini hissediyor ama değe görme biciminden hoşnut değil diyorum. Kocam bana değer vermiyor mu diye aciyorsa vermiyor diyorum konuyu bile okumadan. Yani başlığı görünce yine diyorum hayır değer vermiyor sevmiyor bu kişi. Hissetseydiniz sorma geregi duymazdiniz.

Bence kadına bağlı biraz da… öncelikle ucuz kıyafet olarak bakma, düşünmüş almış yani. Bence, o kıyafeti abartabilirsin. Bana aldığın kıyafet beni çok mutlu ediyor, her gün giyesim geliyor. Hep beni hediyelerle mutlu eden bir ilişki istemiştim sayende oldu böyle desen?
Veya bir yerde çiçek görünce, benim sevgilim de bana alır diyip öpüp benim sevgilim bana en iyilerini alır, çiçek istesem çiçek demi aşkım? desen?
en başta senin gazına gele gele yapar, bir yerden sonra alışkanlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…