Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Hediye konusunu okudum..hediye olayini hiçbir zaman maddiyatla olcmem, ammavelakin burda ince bir nüans var. Bu adam benim sevgilimse, kendisi iyi markalardan alışveriş yapmayı, giyinmeyi vs biliyorsa ve özel bir günde kalkıp da bana uyuduruk kalitesiz bişey aldıysa işte orda dururum. Çünkü orda bir tercih var. Kaliteyle kalitesizliği ayırt edebilecek bir adam, maddi gücü yerinde ve bana layık gördüğü şey o demek ki. Bu benim için önemli bir nokta.

Uzak mesafe ilişkisi kısmına gelince. Bir kere bile atlayıp yanıma gelmedi demişsiniz. Uçak korkusu varmış vs vs. Bence bunlar fazlasıyla bahane. Uçaktan korkan otobüsle gelir. Otobüs olmazsa kendi aracina atlar. İsteyene seçenek çok. Adamın içinde yok demek ki. Bizim de eşimle uzak mesafe ilişkisiydi. 2 saat için 700 km yapardı git gel. Gelir görür, gece otobüsüyle dönerdi.

Siz bu adamla yol yakınken bitirin bence.

Önceki konularınıza da yazmıştım. Sevmediği çok aşikar.
Böyle demekte ne kadar doğru bilmiyorum ..
Sevgi kapasitesi bulur ve bu kadar verebiliyordur bu kadar .
Sevme şekli böyledir ya da sevgi kapasitesi düşüktür hepsi ya da hiç biri..
Önemli lan bu degil çünkü önemli olan bizim ilişki de ne hissettiğimiz .
Sevildiğini hissetmemek tek ölçüt bence .
Yoksa buraya adam daha ne yapsın benim ki de söyle gibi kıyaslar çıkar ve bunlar çok anlamsız .
Kendini ilişki de degerli hissetmemek tek ölçüt .Demek ki kendisi için uygun bi insan ve ilişki degil ,bitti.

Valla böyle adamlar karşısına başka bir kadın çıktığında bir anda inanılmaz cömert, ilgili, sevgi dolu oluveriyor. Kişiye göre muamele ediyorlar yani. O yüzden birinin sevgi, ilgi kapasitesinin bu kadar olduğuna asla inanmıyorum, bitti.

Çok karışık anlatmışım özür dilerim Sinirden neyi nereye yazacağımı bilemiyorum ki
Canım benim eski yazını okumadım ama sana tavsiyem bu adamla evlenmemen olur.
Şayet aynı fokun lacivertli olanı ile evliyim.
12 yıl oldu tanışalı isteme çiçeğinden başka çiçek görmedim.
Ne bir hediye ne bir özel gün kutlaması doğum günümü bile kutlamıyor. 2 çocuğumuz var büyük kızım 6 yaşında o bile diyor anne herkesin doğum gününde pasta yiyoruz seninkinde niye yemiyoruz herkese ben alıyorum çünkü kimse bana almıyorda ondan yiyemiyoruz
Böyle bir insanla yaşanmıyor canımın içi. Evet yaşıyorsun ama hep başkalarına imrenerek. Yapma bunu kendine tecrübe konuşuyor çocuklar olmasa bir dk katlanmam.
Çünkü sevgisini göstermeyen insan hiç sevmiyor bence... Bu tipler sadece hediye için değil her alanda böyle oluyor. Yani şimdi sevgiliyken bile böyle birde bunu evlenince düşün. Evde hizmetçi oluyorsun sadece.

Katılıyorum. Demek ki bizim hakettigimizi düşünmüyor bu pisler

Mutlu etmeyi geç bu tavırlar ve sözleriyle mutsuz eden, hayat enerjini negatife çeviren biriyle alakanı kes bence....Hem de ayrılık mesajı bile atma, aramaz sormaz ol kendisi ayrılsın...Aynı erkeklerin yaptıgı gibi...

Adam dediği bi kere değer vermemek, uzak demiş, işim gücüm var demiş, ucuzluk almış olmak için alınan hediyeler...Değer vermeyene sen de zerre verme, kes bütün iletişimi kalsın öyle..Sorarsa da yogunum vs de geç, hatta sonraki sorularına cvp bile verme...

Benim bir sevgilim de böyleydi. Hep ben çıkar giderdim. Atanmadan 1 ay önce ayrıldım tamam dedi, hiç itiraz etmeden kabul etti.
Atanacağımı öğrenince de ertesi sabah 8 buçukta aradı. Başka bir şehirdeydi işi var diye hep ben gidiyordum ya 1 hafta sonra da çıktı geldi devam edelim diye.
Demem o ki sizi çantada keklik görünüyor. Salın gitsin.

Sevgililer günü, kadınlar günü gibi klişe günlerin kutlanmasını sevmem.
Ancak bir ilişkide beni acaba sevmiyor mu düşüncesi geldiyse ya sevmemişsinizdir yada sevgiden beklentileriniz uyuşmuyordur.
Her iki ihtimalde de ayrılık...

Bir çiçek bile almıyorsa yani çekemem, kimse her gün pırlanta beklemiyor, çalışan kendine alır zaten
Ama özel günde gücün yettiğince bir demet kır çiçeği de almıyorsa pes yani bu adama, üstelik gücü de yetiyor dediğine göre

Sizin atandiginiz yerde sevgiliniz yaşamak zorunda değil ama görmeye daha sık gelebilir.sevgililer gününde bir çiçeği bile çok gören insan baska ne yapar ki

Gun gelecek cocuklar kendi hayatini kuracak sense sevgisiz ilgisiz bir hayat yasamis olacaksin..

Gun gelecek cocuklar kendi hayatini kuracak sense sevgisiz ilgisiz bir hayat yasamis olacaksin..
Aslında çok doğru bir bakış açısı bende öyle düşünüyorum. Sevgi ilgi önemli. Şuan için iyi durumdayız en azından çiçek böcek almadan sevgisini hissediyorum.

Birgün hepsi tamamen biterse araya yalan dolan ihanet girrerse zaten o gün herşey biter.

Şuan çocuklar için bu şekilde idare etmeye çalışıyorum. Çünkü henüz çok küçükler. Kreş anaokulu dünya para alacağım maaş sadece okullara gider.
Onlara iyi refah bir hayat sunamayacaksam bosanamam en azından onlar rahat ediyor şuan geçinip gidiyoruz.
Belki bir gün canıma tak eder ayrılırım.
Valla hiç belli olmaz benim işim bilmiyorum yani elimden geleni yapıyorum evliliğimiz için.
Allah neyi nasip ederse hayırlısını versin her zaman. Her zaman en hayırlı en iyi olanı seçiyorum hayattan onun için dua ediyorum

sevgililer günü kadınlar günü filan kutlamayı ben kendim sevmiyorum.
emekçi kadınların can verdiği hak mücadelesinde bana niye çiçek böcek alınsın...bak mesela aynı evdeysek hayatım sen evde ayrı işte ayrı yoruldun, bugün zaten emekçi kadınlar günü, bugün işler benim sen dinlen desin, ona yok demem

doğumgünümde gitti pasta aldı geldi, oteldeydik, pastayı otel çalışanlarına ikram ettik. yoksa evde olsak yiyen yok ikimiz de yemiyoruz. yazık ki.

ben sevmiyorum kısacası işte.
ama tabii ki sevildiğimi hissetmek isterim. illa özel günle değilse de bir itina bir ilgi olmalı elbette yoksa niye sevgilim diyeyim ki ona? herhangi bir arkadaşım olur öylesi.

ben mesela uyku sorunlu bir insanım uyudun mu hayatım, uykunu aldın mı diye soruyor. başkası için çok salakça olabilir ama ama benim uykusuzluk hastalığım olduğu için adam biliyor ne kadar sıkıntı, onu soruyor. plan-program telefonlaşmada uyku durumu esas alınıyor bizde. bu çok basit bir şey biliyorum, herkesin beklentisi önemsedikleri de aynı değildir, ama sizin dediklerinize objektif bakmaya çalışıyorum: 7 ay olup 1 kere yanıma gelmese (askerde filan değilse yani) ben başlarım böyle ilişkiye derdim herhalde.

ne kaa guzel hayatlar. bizim ex benim doğum gunumde kendi seviyor diye kebap almisti pasta yerine işte böyle insanlar aramizdalar malesef bizi buluyorlar enerji yasami değiştirmem gerekirdi evlenmeden

Amin ins. Dualarin kabul olur. Karsilikli beklenti onemli.. tolere edebiliyosan guzel ama insan hayat boyu tasiyamiyor bazi seyleri.. tasirim zannediyorsun ama olmuyo..birde aslinda biz kadinlar cok basit mutlu oluyoruz ama iste her erkek sevmiyor bizim sevdigimiz seyleri. Kavga gurultu yoksa cocuklar kavgada gurultude buyumuyorsa belli bir yasa kadar sabredersin zaten.

Yalan ihanet kumar bunlar zaten cok kotu seyler.. Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…