Böyle demekte ne kadar doğru bilmiyorum ..Önceki konularınıza da yazmıştım. Sevmediği çok aşikar.
Böyle demekte ne kadar doğru bilmiyorum ..
Sevgi kapasitesi bulur ve bu kadar verebiliyordur bu kadar .
Sevme şekli böyledir ya da sevgi kapasitesi düşüktür hepsi ya da hiç biri..
Önemli lan bu degil çünkü önemli olan bizim ilişki de ne hissettiğimiz .
Sevildiğini hissetmemek tek ölçüt bence .
Yoksa buraya adam daha ne yapsın benim ki de söyle gibi kıyaslar çıkar ve bunlar çok anlamsız .
Kendini ilişki de degerli hissetmemek tek ölçüt .Demek ki kendisi için uygun bi insan ve ilişki degil ,bitti.
Canım benim eski yazını okumadım ama sana tavsiyem bu adamla evlenmemen olur.Çok karışık anlatmışım özür dilerimSinirden neyi nereye yazacağımı bilemiyorum ki
Katılıyorum. Demek ki bizim hakettigimizi düşünmüyor bu pislerValla böyle adamlar karşısına başka bir kadın çıktığında bir anda inanılmaz cömert, ilgili, sevgi dolu oluveriyor. Kişiye göre muamele ediyorlar yani. O yüzden birinin sevgi, ilgi kapasitesinin bu kadar olduğuna asla inanmıyorum, bitti.
Doğru tespitValla böyle adamlar karşısına başka bir kadın çıktığında bir anda inanılmaz cömert, ilgili, sevgi dolu oluveriyor. Kişiye göre muamele ediyorlar yani. O yüzden birinin sevgi, ilgi kapasitesinin bu kadar olduğuna asla inanmıyorum, bitti.
Sizin atandiginiz yerde sevgiliniz yaşamak zorunda değil ama görmeye daha sık gelebilir.sevgililer gününde bir çiçeği bile çok gören insan baska ne yapar kiİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Gun gelecek cocuklar kendi hayatini kuracak sense sevgisiz ilgisiz bir hayat yasamis olacaksin..Canım benim eski yazını okumadım ama sana tavsiyem bu adamla evlenmemen olur.
Şayet aynı fokun lacivertli olanı ile evliyim.
12 yıl oldu tanışalı isteme çiçeğinden başka çiçek görmedim.
Ne bir hediye ne bir özel gün kutlaması doğum günümü bile kutlamıyor. 2 çocuğumuz var büyük kızım 6 yaşında o bile diyor anne herkesin doğum gününde pasta yiyoruz seninkinde niye yemiyoruzherkese ben alıyorum çünkü kimse bana almıyorda ondan yiyemiyoruz
Böyle bir insanla yaşanmıyor canımın içi. Evet yaşıyorsun ama hep başkalarına imrenerek. Yapma bunu kendine tecrübe konuşuyor çocuklar olmasa bir dk katlanmam.
Çünkü sevgisini göstermeyen insan hiç sevmiyor bence... Bu tipler sadece hediye için değil her alanda böyle oluyor. Yani şimdi sevgiliyken bile böyle birde bunu evlenince düşün. Evde hizmetçi oluyorsun sadece.
Aslında çok doğru bir bakış açısı bende öyle düşünüyorum. Sevgi ilgi önemli. Şuan için iyi durumdayız en azından çiçek böcek almadan sevgisini hissediyorum.Gun gelecek cocuklar kendi hayatini kuracak sense sevgisiz ilgisiz bir hayat yasamis olacaksin..
ne kaa guzel hayatlar. bizim ex benim doğum gunumde kendi seviyor diye kebap almisti pasta yerineCanım benim eski yazını okumadım ama sana tavsiyem bu adamla evlenmemen olur.
Şayet aynı fokun lacivertli olanı ile evliyim.
12 yıl oldu tanışalı isteme çiçeğinden başka çiçek görmedim.
Ne bir hediye ne bir özel gün kutlaması doğum günümü bile kutlamıyor. 2 çocuğumuz var büyük kızım 6 yaşında o bile diyor anne herkesin doğum gününde pasta yiyoruz seninkinde niye yemiyoruzherkese ben alıyorum çünkü kimse bana almıyorda ondan yiyemiyoruz
Böyle bir insanla yaşanmıyor canımın içi. Evet yaşıyorsun ama hep başkalarına imrenerek. Yapma bunu kendine tecrübe konuşuyor çocuklar olmasa bir dk katlanmam.
Çünkü sevgisini göstermeyen insan hiç sevmiyor bence... Bu tipler sadece hediye için değil her alanda böyle oluyor. Yani şimdi sevgiliyken bile böyle birde bunu evlenince düşün. Evde hizmetçi oluyorsun sadece.
Amin ins. Dualarin kabul olur. Karsilikli beklenti onemli.. tolere edebiliyosan guzel ama insan hayat boyu tasiyamiyor bazi seyleri.. tasirim zannediyorsun ama olmuyo..birde aslinda biz kadinlar cok basit mutlu oluyoruz ama iste her erkek sevmiyor bizim sevdigimiz seyleri. Kavga gurultu yoksa cocuklar kavgada gurultude buyumuyorsa belli bir yasa kadar sabredersin zaten.Aslında çok doğru bir bakış açısı bende öyle düşünüyorum. Sevgi ilgi önemli. Şuan için iyi durumdayız en azından çiçek böcek almadan sevgisini hissediyorum.
Birgün hepsi tamamen biterse araya yalan dolan ihanet girrerse zaten o gün herşey biter.
Şuan çocuklar için bu şekilde idare etmeye çalışıyorum. Çünkü henüz çok küçükler. Kreş anaokulu dünya para alacağım maaş sadece okullara gider.
Onlara iyi refah bir hayat sunamayacaksam bosanamam en azından onlar rahat ediyor şuan geçinip gidiyoruz.
Belki bir gün canıma tak eder ayrılırım.
Valla hiç belli olmaz benim işim bilmiyorum yani elimden geleni yapıyorum evliliğimiz için.
Allah neyi nasip ederse hayırlısını versin her zaman. Her zaman en hayırlı en iyi olanı seçiyorum hayattan onun için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?