- 5 Kasım 2014
- 16
- 2
- 3
- 33
- Konu Sahibi kaptanderya
-
Ne olursa olsun işe başla ve mesleğin elinde olsun. Evlendiğinde de asla işten ayrılma. Mesleğim ve ekonomik özgürlüğüm için gerekirse 1000 tane sevgiliden vazgeçerim.
Onca zaman seni okutup, meslek sahibi yapan ailenin emeklerini, düşüncesiz ve bencil bir adam için hibe mi ediceksin?
sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugünkızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum
Güvenme güzelliğine bir aivilce yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeterr.. varlıklı diye sakın aldanma. İşini öncelikli tut. Evlilik hertürlü olur....sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugünkızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum
bende sizin gibi düşünüyorum maddi durumu iyi diye benim çalışmamı istemiyor 4 senedir birlikteyiz üstelik senin 1 ayda kazanacağın parayı ben 1 günde kazanıyorum yorulmanı istemiyorum diyor hem laf sokuyor hem düşünüyormuş gibi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım
Sonunda aklı başında bir genç aşık çıktı karşımıza sayın seyircilersırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugünkızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?