sevilim ve evlenme isteği(aşırı)

Calis canim sen insallah atanirsin kendine guvenini kaybetme subatta ataman gelirse yap nisani bir sene beklesin

Teşekkür ederimmmmm buna asalet almak mı deniyor yoksa o mu öyle bi tabir kullanmış ayy cehaletimm

O konuda bilgim yok, belki de oyle deniyordur Yani bu soru sorulana kadar yoktu. Google'da arattim ifadeyi, sadece 2-3 yerde o sekilde gecmis ama ogretmenlik icin degil, genel olarak memurluk icin kullanmislar. Daha cok yerde ise "asalet tasdiki" olarak bahsediliyor. Ogretmenlik icin de bu sekilde soylendigi bircok konu gordum.

Dt. Illumination yataktan bildirdi

Ayy sen ben dedim diye üşenmedin arattın mı canım yaaa ben bile üşendim burda sordum gitmiş google dan bakmış

Ben de yataktan dinliyom zati

Seni onca sene okutan Ailene saygisizlik olur bu..
Bir sevgili icin meslegimi asla cope atmam.
Al meslegini eline , calis !
Evlensen dahi sakin isten cikma...

Ayy sen ben dedim diye üşenmedin arattın mı canım yaaa ben bile üşendim burda sordum gitmiş google dan bakmış

Ben de yataktan dinliyom zati

Dayanamam hic ya, boyle hele biri bir sey sordu mu ben de tam bilmiyorsam ogrenip soylemeden duramam

Konu sahibi, sana yorum yapayim bir de 4 senelik bir iliski, ikiniz de yetiskinsiniz, okullar bitmis, eniste beyin hali vakti yerinde, meslegi elinde. Yani "asiri" bir sekilde evlenmek istemesi gayet normal, her sey oturmus engel yok adamin onunde cunku. Eh, seviyordur da haliyle, beklememek istememesi cok dogal.

Ama senin calismani istemiyor olmasi, bunu baskiya donusturmesi durumunda kabul edilebilir degil. Benim de sozlum evlenince calismamami tercih ediyor, acik acik da soyluyor bunu zaten. Ama "calismani istemiyorum" diye degil. Ben su anda calismiyorum, yuksek lisans yapiyorum, evlenince de sehir degistirecegimiz icin bir calisma duzeni kuramiyorum haliyle su anda. Bazen calismadigim icin bunaliyorum, sikiliyorum, dile getirdigimde evlendikten sonrasi icin "calismak istersen tabii ki calis, istemezsen de bana gore hava hos zaten, isime gelir " vs gibi cumlelerle soyluyor dusuncesini, gulerek. Senin sevgilin de bunu yapiyorsa sadece sorun degil. Ama baski yapiyorsa "calisamazsin" diye, o sikinti.

Bir de en azindan 1 sene calisayim vs demeni anlayabiliyorum. Ama stajyerligin kalktiktan sonra isi birakacaksan ne anlami var ki o bir seneyi atlatmanin? Kamudan istifa edip tekrar geri donemezsin her istediginde kolay kolay. Ayrica, yanlis bilmiyorsam (ben de ogretmenim, gecen sene boyle bir konusma gecmisti calistigim kurumda) bir dil kursunda, dershanede, ozel okulda vb devamli olarak 1 sene calisirsan eger stajyerligin kalkmis oluyor zaten. Yani stajyer ogretmen degil asil ogretmen oluyorsun (egitimlere seminerlere sinavlara vs tekrardan katilman gerekmiyor belgelersen eger), ama yine 1 senelik memurluk stajyerligi olacak. Asil memur olman icin devlette 1 sene calisman sart yani. Fakat 1 seneden sonra ayrilacaksan dedigim gibi anlamsiz.

Evlendikten sonra bir ozel okulda calismaya baslayabilirsin. Hatta evlenmeden once de baslayabilirsin, illa atama beklemene gerek yok bence. Dedigim gibi, eger ortada sana yapilan bir baski yoksa cok da problem yok. Baski varsa zaten evlenilecek bir insan olmasi konusunda dusunurdum ben

Of yine cenem dusmus

eger bu kadar kesinse bu iş olmaz gibi. seni bırakıp ev hanımı olmaya aday birini bulacaktır yakında, buna hazır ol.

Yaslariniz kac canim?

Yaslariniz kac canim?
zipzip bacım sen hiç uyumuyor musun konu sahibi arkadaşım boşuna mi okudun sen. eğer bugün bundan taviz verirsen yarın başka şeylerden de vermek zorunda kalırsın. dik dur karşısında. okuduysak calışacağız tabi ki anamız babamız boşuna mı okuttu

Ya her birinize ne kadar teşekküür etsem az kalır ya gerçekten hepsini tek tek tek okudum ve çıkarmam gereken dersleri almaya çalışacağımmm :))

evlenmeye müsaitseniz evlenin sen gelirsin o gider onlar önemli değil de çalıştırmama mevzusunu açıklığa kavuştur asla vazgeçme mesleğinden kocan 100.000 tl de kazansa bir christian grey de olsa vazgeçme

Yaaa ne kadar güzel özetlemişsiniz beni ya sanki yakınımda biri gibisiniz olayı şöyle açıklayayım..o hemen evlenmek istediği için benim atanmam onun zamanına zaman ekliycek mesela 2015 yazı düğü olabileceklen 2016 da olacak ..bana asla çalışmayacasın gibi cümleler kurmyor mesela şubatta yaşadığımız şehre atanabilsem hiç bir sıkıntı yapmaz onun tek derdi hemen evlenmek ..o yüzdende durumu iyi olduğu için çalışmamı istemiyor...ben de hem çalışmak hem de sevdiğim adam ile evlenebilmek...

mesleğini al eline.
yazık günah olur o kadar okudun, emeğine.
al , sonra istersen çalışma, senin tercihin ama bir yerden başla bir tecrüben olsun.
daha yaşın çok genç :)

O zaman bir problem yok, ne guzel iste, evlilik hazirliklarina baslayin, bir yandan da ozel okul, dershane, yabanci dilse bransin dil kursu gibi kurumlara basvur, zaten emin ol kisa surede kabul edilirsin. Evet devlette calistigin gibi rahat olmazsin, ucretin de baslangic olarak dusuk olabilir, ama isin olur. Ayrica sen meslegini zaten eline almissin, okulunu bitirmissin, sadece tecruben yok. Illa devlette olmak sart degil.

Hadi bakalim, belki de hemen hemen ayni zamanlarda evleniriz

Meslek meslek. Kimse boşanmak için evlenmez. Ama bunun ölümü kalımı var, türlü türlü şeyi var. Umarım olmaz, ama belli de olmaz. Ya kazanamazsa 5 sene sonra o kadar? Ya öyle böyle olursa? Mesleğine yazık etmee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…