sevilip sevilmedigime ikna olamiyorum esim tarafindan

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
10 yillik kocamin beni sevip sevmedigine okna olamiyorum evet konu bu
Hani sorsaniz ölür biter kurban olur ailesine desen beni cok sevdigini memnun oldugunu soyler onlarda sever beni
Bisey istersem yapar
Ama hep benden cikcak fikir
Yani dusunme kabiliyeti gelismemis
Ona dokunmazsan o sanayide vakit gecirirse o arabasiyla ugrasirsa o surekli tleefonla ugrasirsa sen ses etmedikce cok iyi arada gelir oper ellesir mutluyuz
Bizi gezmeye de goturur ama. O ISTERSE O AN
bazen film izleriz onun keyfi olursa
Yani onun oncelikleri baska
Arabasi
Arkadaslari
Ailesi
En son kalirsa vakit biz kalmasa bizlede bi sonraki hafta yapar nolcakki ona gore

Hani cok soyleyince bunaltiyo oluyorum
Soylemesem sabrimi zorluyo
Surekli hir gur olmasin diyorum ama cok uzuluyorum konusunca haklisin dikkat ederim diyo yine ayni
En buyuk sorunda telefon bagimliligi
Eli gozu beyni hep telefona odakli
Oyle aldatma durumu filan yok hani guvensizlikte yok telden baktigi seyleri tv ye yansitiyo ekranda birlikte bakiyoruz yada yaninda oturuyorum banada gosteriyo yani huylancak biseyini gornedim ama huzursuz oluyorum
Siradan bir gunumuz..
Sabah gider ise aksam 7 de gelir bi saat cocuklarla oynar sonra yemek yeriz elinde telefon gozu orda iki lafi zorla konusirz kizarim teli birakir 3 san sonra elinde tekrar
Cocuklarlada oynama fasli bitti yemekte ye diye gecer kosesine elinde telefon 3 saat 5 saat hep elinde yatana kadar arada bi eee bebis naptin sesin cikmiyo der dalga gecer gibi kizmayim diye
Cok konustum cok kustum yok yani basedemedim bu sorunla
Aksama kadar gunum borumbok geciyo zaten aksami iple cekiyorum hergun bi umut farkli olcak gibi ama hergun canimi skan bisey cikiyo
Sunuda belirtiyim asiri zit karakteriz o herkes isine baksin arada istersek yapariz birlikte bisey kafasinda yani cok mic mic hislanmiyo beni bana da birak gibisindem
Benimse o odak noktam tek renk hayatimdaki o yok gibi kitap okuyum tv bakip yatip zibardiktan sonra nerde kaldi bir olmak biz olmak kafasindayim
Eeee kizlar nolcek bu isler
Temel sorunu biliyorum onu merkez olarak gormem takintili gibi totisunu kaldirmam ama biraz birakmayi deneyemiyirum hani saniyorumki iyice kopcaz

Sadece biraz bunlamışsınız
Aslında normalde güzel giden bir aile ilişkiniz var
Fakat ilgiyi özlemişsiniz
Eline telefonu aldığı an farklı şeylere yönlendirseniz ona bu sıkıntıNızı dile getirseniz
Ben diyorum mesela oda hemen bırakıyor yarımsaat sonra gene alıyor ama en azından her yarımsaate bir benden önemli şu telefonu bıraksanda benimle lgilensen diye laf atıyorum ortaya Allah VAR BIRAKIYOR DENEYİN BENCE :)

Al telefonu at klozete çek sifonu , o an anlarsın seni seviyor mu sana değer veriyor mu .

Canım bu tipler böyle yani yapacak pek birşey yok sende aynısını yap ona karsi

1. onsuzda mutlu olmaya bak. Onsuzda eğlenebileceğinin farkına var. Hiç bir şey olmazsa ölüm var. Merkezinden çıkar.
2. Maalesef 10 yıldır böyleyse, bu saatten sonra çok bir şey bekleme. Olduğu gibi sev ve kabul et.
3. Kendine yeni şeyler ara spor yap, aktivitelere katıl, kurslara git vb. gibi.
Hep aynı şeyleri yapmaktan haklı olarak çok bunalmışsın inan yeni şeyler yapıp yeni ortamlara girmek senin için çok iyi olacak.

akşamları yürüyüşe çıksanız mesela güzel havalarda, değişik aktiviteler yapsanız telefona bakamayacağı.. belki keyifli vakit geçirmeye ihtiyacınız vardır. film izlemeyi keyifli geçirilen vakitten saymıyorum. yan yana oturup yüzünü bile görmeden konuşmadan yapılan bir aktivite diyalogunuzu arttırmaz.

Ben de tv izlemesine taktım. Soyleyince de aticam simdi aşağı tv yi niye ugrasiyosun benimle diyor. Ilgisiz degil ama ben cok sıkılıyorum tv den. Sen cocuklarla aksama kadar nasil bunaliyosun düşünemiyorum.

Bunun isin psikolojik yardim bile aldim
Benne kadar her guzel animda oda oksun istiyosam ona abest geliyo
Hani o sosyal olmayi yasamayi eglenmeyi mutlu olacagi seyler yapmayi seviyo ve hic ama hic kimsenin soyledigine takilmiyor bize de vakit ayiriyo ama arabasina arkadasina ne kadar sa bizede o kadar yani payimiza ne duserse
Ben iki cocukla hayat telasinde tek basima o ise aksamlari 1 saatle kurtariyo bana hersey cok adaletsiz geliyo
Resmen eve gaz erzak aliyo faturalari yatiriyo sende yemek yap utu yap cocuk bak gecinin gidin tarzi yasamak koyuyo ben bunu kabul edemiyorum

Bence abartıyorsunuz. Ben de telefona bakmayı uğraşmayı seviyorum. Eşim sizin gibi davransa hoşuma gitmez. Bu kadar kıldan nem kapmayın, günlerinizi mahvetmeyin. Ölüm diye bir gerçek var. Hiç farkında olmadan öyle bir gelip buluyor ki şu düşüncelerinize üzülürsünüz. Gerek yok.

işe girin sizde çalışın kazanın sosyal ortamınız olsun eve kapanmayın bu kadar basit...

Telefondan koparamadim bizimki sifreliydi bide.mesajlar buldum vs...vs...takip ettirmeyi dusundum bu saatten sonra bosansam nereye gitcem dedim uc maymunu oynadim.oyna oyna bi yere kadar.zaten ne desen zeytinyagi gibi su yuzune cikiyor.belli kaliplasmis sozleri var.uc bes taneyi gecmez.durur durur saatlerce sonra birden naber canim.ayy cok seviyom kiz seni.kopek sever gibi basimi oksar zorla yanagini opturur.mutluyuz anlaminda.muhabbete gelince sifir .cinsellik zaten yok.gezmelere kendi karar verir.sorsan kendinden iyisi yok.makinali tufek gibi:yedigin onunde yemedigin arkanda vs..vs..herseye karar verir alor satar is bittik ten sonra bana sorar adrt yerini bulsun.hatta eskiden iliskiden sonra sirtini donup biraz once bir domuzla sevismis tavrini takinmasi beni cok incitiyodu.amlamsiz geliyo muhabbeti kavgadir hep.adet yerini bulsun diye kopegini yani beni oksamasi cok komik.artik cantasinda keklik olmadigimi hatirlatiyorum onu birakip gidebilecegimi kendisinin vazgecilmez olmadigini hissettirmeye basladim korkmaya basladi benden.ha bu arada toplum icinde pek iyidir bul bul gibi sakir hic susmaz sokakta sarilir durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…