Güzel günler gelir umarım40 45 yaşında aşkı bulanlar bile var. ben 36 yaşındayım ve bende sevilmediğimi anladım, bu yaştan sonra aşkı bulabilir miyim demiyorum elbet bulucam doğru insanı diye düşünüyorum. karamsar olmayın şuan boşanma aşamasındasınız diye belki güzel birşey düşünmüyor olabilirsiniz.ama inanın güzel günler de gelecek.
Bazen bir düzen bozulmadan daha güzeli gelmez.. Bu durumu toparlamada yalnız zorlanacak iseniz psikolojik bir destek alarak ruhunuzu iyileştirin. Yanlış gidenleri fark edip çaba göstermişsiniz her şey zamanla düzelecekMerhabalar…28 yaşında kadınım.Düzenli bir işim mesleğim var, aslında yoğunum ama bu yoğunlukta kafaya takmayı başarıyorum. Eşimden ayrıyım. Ondan ayrıldığım için üzülmüyorum ama sevgisiz kalışıma üzülüyorum.Bana hiçbir zaman çiçek gönderilmedi, hiçbir zaman bana hediyeler alınmadı.Ben hiç şımartılmadım.Ben ilişkilerimde hiç nazlanan gönlü alınan olmadım.Ben hiç…diyerek gider bu.Hiçlikler arasında boğuluyorum.Boşanmak üzere olduğum eşimle nişanlıyken anlamalıydım nasıl gözardı ettim bilmiyorum.Ama olan oldu bir kere bitti.Ne diyorsunuz bu yaştan sonra aşk beni bulur mu, sevilir miyim, benim de gözlerimin içine bakılır mı…Gelecek hayatımı çok merak ediyorum ya yine böyle hiç sevilmez, hor davranılan biri olursam? Sadece bunun yoksunluğunu çok fazla hissetmeye başladım. Aslında bir şeyin yokluğunu hissedebilmek için ona daha önce sahip olmak lazım, ben hiç sahip olmadan nasıl yok, hiç diyebiliyorum onu da bilmiyorum.Ben de sevmek sevilmek istiyorum eşim tarafından ilgiye sevgiye muhtaç bırakıldım.Sizden de dua istiyorum, herkese iyi günler
Psikolojik olarak sıkıntılı olduğumu mu düşünüyorsunuzÖncelikle güzel bir psikolojik destek alın ondan sonra daha güzel şeyler yaşayacağınızı düşünüyorum
Aynı güzel dilekleri sizin için de diliyorumBen de hiç sevilmediğimi fark edip boşanmış bir kadınım. Ama inanıyorum bir gün sevileceğim ve dedikleriniz benim için de geçerli olacak. Siz de sevileceksiniz üstünüze titrenecek buna inanın. Tüm güzellikler sizi bulsun bundan sonra
Evet yanlış giden bir şeyler olduğunu ve dünyaya bir kez geldiğimi fark ettim haklısınızBazen bir düzen bozulmadan daha güzeli gelmez.. Bu durumu toparlamada yalnız zorlanacak iseniz psikolojik bir destek alarak ruhunuzu iyileştirin. Yanlış gidenleri fark edip çaba göstermişsiniz her şey zamanla düzelecek
Hiç beklememek, unutmak en doğrusu ama öyle yalnızım öyle yalnızım ki. Meşguliyetler içinde, çevremde yüzlerce insan varken bile yapayalnızım…Bu da bu durumu unutmamı engelliyorBir şeyi ne kadar istersen o kadar olmuyor. Bir şeyi ne kadar beklersen o kadar uzaklaşıyor. Bunları yaşamak çok güzel hisler de keza. Elbet istediğin gibi biri karşına çıkacaktır. 45 yaşında aradığı aşkı bulan insanlar tanıyorum. Umutsuzluğa kapılma ama çok fazla da beklenti haline getirme bence. Mesela bir erkek yerine sen kendini şımartacak şeyler yap :) Çünkü beklediğin an değil hiç beklemediğin anda olur bazı şeyler
Zor şeyler yaşadınız, sevme sevilme konuları üzerine çalışmanız sonraki ilişkiler için iyi gelecektirPsikolojik olarak sıkıntılı olduğumu mu düşünüyorsunuz
Şimdi ayrılma aşamasındasın ya o yüzden daha fazla sorguluyorsundur bu ben niye simartilmadim mevzusunu,Merhabalar…28 yaşında kadınım.Düzenli bir işim mesleğim var, aslında yoğunum ama bu yoğunlukta kafaya takmayı başarıyorum. Eşimden ayrıyım. Ondan ayrıldığım için üzülmüyorum ama sevgisiz kalışıma üzülüyorum.Bana hiçbir zaman çiçek gönderilmedi, hiçbir zaman bana hediyeler alınmadı.Ben hiç şımartılmadım.Ben ilişkilerimde hiç nazlanan gönlü alınan olmadım.Ben hiç…diyerek gider bu.Hiçlikler arasında boğuluyorum.Boşanmak üzere olduğum eşimle nişanlıyken anlamalıydım nasıl gözardı ettim bilmiyorum.Ama olan oldu bir kere bitti.Ne diyorsunuz bu yaştan sonra aşk beni bulur mu, sevilir miyim, benim de gözlerimin içine bakılır mı…Gelecek hayatımı çok merak ediyorum ya yine böyle hiç sevilmez, hor davranılan biri olursam? Sadece bunun yoksunluğunu çok fazla hissetmeye başladım. Aslında bir şeyin yokluğunu hissedebilmek için ona daha önce sahip olmak lazım, ben hiç sahip olmadan nasıl yok, hiç diyebiliyorum onu da bilmiyorum.Ben de sevmek sevilmek istiyorum eşim tarafından ilgiye sevgiye muhtaç bırakıldım.Sizden de dua istiyorum, herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?