Defalarca denemeler .. umut etmeler .. gene hüsran gene hüsran ...
Başlarda hem umut ediyorum sevdim sevildim hoşladım diye ama gene sonuç yok gene sonuç yok ...
Görüştüm kişilerle çok kez nasip olmuyor ...
Birde başka birşeyler oluyor gibi gelmiyor mu o süreçte kurduğum hayaller..
Yaşım 27 oldu mesleğimi elime aldım da işimi yapıyorum
Artık bende evlilik hayatımı kurmak istiyorum
Bu yaşa kadar kimse ile ilişkisi olunmaz ...
Öyle çirkin bir kızda değilim .. Kendimi dikkat ederim elim yüzüm düzgün .. Kişilik olarak beğenirler severlerde aslında ama heyacanlı çekingen yapıp da var ..
Başta bir şeyler oluyor ama sonrası olmuyor bu durum çok yaralıyor beni ÖZGÜVENİM ÇOK AZALMAYA BAŞLADIÇOK ÜZÜLMEYE BAŞLADIM ARTIK ÇOK ... Nerede hata yapıyorum ki
Evlilik kısmet meselesi üzmeyin kendiniz.
Daha yaşınız erken neden bukadar stres yapıyorsunuz?
Ayaklarınızın üzerinde duran bir bayansınız bol bol bekarlığınızın tadını çıkarın.
Evlenince bugünlerinizi çok ararsınız.
27 yaşında bir genç kızın hayatta çok daha başka hedefleri olması gerekmiyormu?
evlilik diye dolanmak yerine..
yok canım mesele aslında evlilik de değil aslında .... işte ilişkilerin hüsranlı olması biriyle birşey olacak diyorum olmuyor devamı gelmiyor ..bir ilişkim olmuyor iştehevesleniyorum ama olmuyor
olur olur merak etme sen bunu kafaya takarsan olmaz asıl.
sonuçta hep sana bağlı değil bir iletişim eğitimine yazıl bir sına kendini derim.
Ya sen daha geçen gün biriyle bakıştığından bahsetmiyor muydun ne oldu?
niye her gün konu açıyorsun sence de fazla abartmıyor musun sevgili, evlilik meselelerini..
Benim de durumum senden farklı değil yalnız yaşamak, sosyalliğin olmaması, dedikodu ortamında olmak falan bunlardan bende de var ve emin ol hayatım hayal kırıklıklarıyla dolu ama bu demek değil ki hayat bir erkeğe endeksli olmalıabartmak değil aslında ... aynı hüsranlardan dolayı belki de .. ya da ben çok kafaya takıyorum .. ne biliyim ..gurbetteyim .. yalnız yaşıyorum ..bunaldım galiba .. bulunduğum ilçe çok küçük ... sosyal aktivite hiç yok ... ne yapsan dedikodu oluyor ...
Neden sürmüyor peki ilişki?
Yani en başta karşılıklı bir hoşlanma, görüşme olduyor anladığım kadarıyla.
Sonradan aranızda bir tartışma mı oluyor yada karşı tarafın aramaları mı kesiyor?
Mutlaka bir sebep olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?