hee işte ben de şu laf meselesinden kafam karışık.. en iyisi yarım ağızla da olsa dediğin gibi teklif etmek sanırım.. ben zaten sürekli siz diye hitap ediyorum. bu yüzden eşime sürekli bizi kabul edemedi sürekli siz diye hitap ediyor falan diye söylüyor.. ama ne söylerse söylesin bu konuda taviz veremem o benim için hep "siz" olarak kalacak!
ben seni anladım canım. laf konusunda haklısın ama laf herşeyden çıkabilir neler duyduk neler gördük. bana anne demek zorunda değilsin deyip 2ay sonra kıyamet kopardılar.ben hala takla atıyorum dememek için. sen kendine laf getirtme yeter. seviyeli muhabbet et, dedikodu yapma, senden kaynaklanan işleri yap yeter.[/QUOTE]
benım kayınvalıdem iş yaparsan iyisin öle. ben alısıyorum akşam gıdınce hıcoturmuyorum. eltımler bızde coluk couk bayramlarda.ben de herseylerıne yapıyorum. eltım iş görürse evde ben de bayram zıyaretıne gıdemegım yerlere gıdersem eve gelırsem ıkıs bırden ne konusurlar nede suratlarına baktırılar malesef bende kayınvalıdemle aynı ortamd kalıyorum