Sevimli 2,5 aylık kırma dişi

nuroj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
206
2
66
Çanakkale
Merhaba. Ben 2 aylık kırma bir yavru dişi bulmuştum sokakta. Öylece bırakamadım aşılarını yaptırıp eve misafir olarak aldım fakat benim de bir kedim ve bir köpeğim var. Yeni misafirimiz çok zeki fakat hakkını verip yeterince ilgilenemiyorum. Temel komutları benim köpeğime bakarak kendiliğinden öğrendi. Sahiplenecek kişiye çok iyi bir dost, arkadaş olacağına eminim. Bu arada biraz irice dostumuz henüz tam oturamadığı, dişleri tam çıkmadığı halde 6 kilo. Tabi ki ücretsiz sahiplendirilecek.

Sevgili "pahalı-ırk-hayvan" sever arkadaşlarım. Bu ilanı köpek sahiplenmek maksadıyla okuyup kırma olduğunu görüp vazgeçenler. Köpeğimizi en yakın zamanda sokağa bırakmak zorunda kalacağız bu kışta. Biraz bile vicdanınız sızlamadıysa hayvan sahiplenme hevesinden(özellikle heves olduğunu belirtmek istiyorum) vazgeçin. Dediğim gibi birkaç gün daha tutabiliriz evde. yoksa bu yağmurda ayazda sokakta kalacak. Bu arada belirtmek isterim ki pahalı ırklar da doğuştan eğitimli olmuyor. Sahiplenilen her hayvan sevgi ve emek istiyor

Bizim de bir oğlumuz var 7 aylık ve doğduğu günden beri bizimle.
Annesi sibirya babası alman kurdu.
Keşke imkanımız olabilseydi.
Merak ettim minik zekiyi.

Sevgili "pahalı-ırk-hayvan" sever arkadaşlarım. Bu ilanı köpek sahiplenmek maksadıyla okuyup kırma olduğunu görüp vazgeçenler. Köpeğimizi en yakın zamanda sokağa bırakmak zorunda kalacağız bu kışta. Biraz bile vicdanınız sızlamadıysa hayvan sahiplenme hevesinden(özellikle heves olduğunu belirtmek istiyorum) vazgeçin. Dediğim gibi birkaç gün daha tutabiliriz evde. yoksa bu yağmurda ayazda sokakta kalacak. Bu arada belirtmek isterim ki pahalı ırklar da doğuştan eğitimli olmuyor. Sahiplenilen her hayvan sevgi ve emek istiyor

sokağa bırakmayın lütfen, yaşadığınız yerde barınak yok mu? eve alıştıktan sonra sokağa çok zor uyum sağlar(?).
barınak varsa, lütfen en kısa sürede oraya götürün, daha fazla size alışmasın. yine en kolay barınakta yuva bulur. inşallah kalıcı bir yer bulur.

Back
X