sevimli mi sexy mi

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
siz hangisisiniz ve hangisi olduğunuza neye göre karar veriyorsunuz... artıları ve eksileriyle tartışmaya varmısınız kadınlar kulübü ahalisi

Yerine göre oturtuyorum diyelim. Sürekli sevimli olmak bayar. Sürekli seksi görünmeye çalışmak bayar.
Sevgilim söylüyor bana şöylesin böylesin. Sevimlisin, seksisin. Oradan anlıyorum.

Aslında olabilir.
Takma kirpik taksak.
Saçlarını iki kulak falan.
Kaşları zaten normalde öyle sert değil, boyuyor.
Makyajla çil. Nasıl olur ki?

hıc bır fıkrım yok ama kadının bakısları durusu falan dırekt sexy
yerıne gore deıl her daım

Genelde seksi olduğumu düşünürüm.
Kıyafetlerimle,tarzımla,duruşumla..
Ama bugün bir anda çok sevimli bir kız çocuğu gibi giyindim,saçlarımı yaptım.
Ben kendimi çok komik buldum,herkes bayıldı!
Tam günüme denk gelmiş arkadaşım konun. Ben yine de seksilikten yanayım bu arada.

ben seksiyim.pek sevimli olduğumu düşünmüyorum millete sevimli geleyim diye bir derdim de yok.seksi olayım diye bir derdim de yok ama kalça göğüs dolgun olunca direkt seksisin diyorlar zaten.

arkadaşlarım hep seksi olduğumu söyler kız -erkek farketmez .eşim seksi bulmuş ilk başlarda öyle diyor şimdi ama ev halimi vs gördükten sonra sevimliymişsin falan diyor .ben kendimi seksi buluyorum sanırım sevimliden daha çok .megan foxa gelince herşey yapay belki seksi ama asla güzel bulmuyorum .

ben seksiyim.pek sevimli olduğumu düşünmüyorum millete sevimli geleyim diye bir derdim de yok.seksi olayım diye bir derdim de yok ama kalça göğüs dolgun olunca direkt seksisin diyorlar zaten.

göğüs olunca direk seksi diyolar başk seçeneğin yok .

kesınlıkle bende oyle
ama makyajsız sortla falan hele bıde kardesım yanımdaysa kız cocuguyum tam kıkır kıkır

bu arada ıcıme dogmus ozaman tam gununde konuyu acmısım

Sanırım ben sevimliyim Ya da şuana kadar sexlik namına bir şey yapmadım ondan öyle geliyor

Ben tam karar veremedim ya. Fotoğraflarda çok şapşallık yapıyorum sevimli oluyorum mesela.
Ama vücudum zayıf göğüslerim, kalçalarım vücuduma göre büyük olunca.

Bence bende sevimlilik de var, seksilik de.
Çok tatlısın da derler, çok seksisin de ...
Yerine göre sanırım. Kılık kıyafet , hal ve hareketler etkiliyor bu durumu sonuçta.
Her an seksi ya da sevimli görünmek mümkün değil. Değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…