Seksi kıyafetleri pek tercih etmem...Göğüslerim de küçük....Ama yine de seksi ve masum görünüyormuşum...
Çekik gözler,kalkık burun,dolgun dudaklar,Düzgün dişler,dalgalı gür saçlar,düzgün ,dik duruşlu bir kemik yapısı ve gizemli haller....
Valla kendimi övmedim,olanı yazdım...
Sari yapsana saclarini o zaman yikilirsinD
Sarı röfleli şu an saçlarım zaten..Ama biraz yandığı için kestirdim..Bakımlarla uzatıyorum inşallah...
Bu arada siyah saçı daha seksi bulduğumu söyleyeyim..Hani şöyle siyah ve parlak uzun saçları....
Tam olarak katilmiyorum aslinda canim niye dersen bazi kadinlar duru haliyle sewimli olamiyor yuz sekli bakislari cok sert naparsa yapsin olmuyo
Yine bazi kadinlar o kadar cocuksu yada erkeksiki naparsa yapsin sexy olamiyor
İste o zaman komik oluyor
Evet kesinlikle katılıyorumbaşka bir topikte de bunu yazdım .Bence bunun kıyafetle ,makyajla pek bir ilgisi yok .
Michelle Monaghan,Evangeline Lily,Vanessa Hessler ,Liv Tyler ,Arzum Onan vesaire... Bu isimler istesede sexy olamazlar. Aynı şey benim içinde geçerli .Olmuyorne kıyafetle ,ne de makyajla ...
Belki sana oyle geliyordur
Ayrica arzum onan ne sexy nede sewimli olamaz gercektende
Yok be canım .Çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor
Diğer isimlerde bana göre asla sexy değiller . Eva Mendes ,Monica vesaire... bu kadınlar sexy kelimesinin tam karşılığındaki isimler bana göre .
Bana gorede deiller de arzum asiri gicik oldugum bi tip o yuzden onu yazdim tip olarak korkunc kotu geliyor bana
Evayida hic begenmiyorum ben sevimli asla olamaz ama sexylige daha yakin
Orası öyle güzelliğini konuşmuyoruz :) her sexy ya da her masum yüzlü güzeldir diyede birşey yok .
Evayada güzel demedim :) bana çingene gibi gelirama hatun sexy bunu inkar edemeyiz .İstesede masum bir tipe bürünemez .
çok çekici olduğumu söylerler seksilikle aynı anlamda mı tam bilemiyorum
şimdi fiziksel özelliklerimi, dudaklarımı, gözlerimi falan yazmayayım
insanın kendini övmesi de güzel oluyormuş yahu :86: :86:
Evet kesinlikle katılıyorumbaşka bir topikte de bunu yazdım .Bence bunun kıyafetle ,makyajla pek bir ilgisi yok .
Michelle Monaghan,Evangeline Lily,Vanessa Hessler ,Liv Tyler ,Arzum Onan vesaire... Bu isimler istesede sexy olamazlar. Aynı şey benim içinde geçerli .Olmuyorne kıyafetle ,ne de makyajla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?