sevimli mi sexy mi

aksam sordumkocıme
ben sevımlımıyım seksimi dıye
kafayımı yedın dedı:41:
sonra usteleyıncee bazen sırınsın bazen seksısın bazen suratsz ama genelde cadalozsun dedi:37:
ılk bakan ne der dıye dıretıncede bı seksılık var tabı ama sırınlık yok dedi:47:

Yaşasın seksilik!!!:12:
Az önce beyaz ince topuk terliklerimden görünen ayak parmaklarımın üzerindeki kırmızı ojem sevgili kişisi tarafından çok takdir gördü!!!:nazar::16:

Ne sevimliyim ,ne de sexy :44: Sexy kelimesini bugüne kadar, kimseden de duymadım .
Beni her gören çok masum ,duru bir yüzün var der :31: çok mutlu olurum bunu duyunca .Çünkü benim de hep beğendiğim kadınlar masum yüzlüdür.

Son düzenleme:
Sevgilim ve benı tanıyan ınsanlar yüzümün taş bebeklere benzedıgını çok masum oldugumu ama aşırı derecede dıkkat cektgmı sexy oldgumu soler.

Sevgilimin tercihi bu yönde tamamen sexy olmak hoş deıl dıor senın yuzune bakınca insan gözlerini alamıor bastan asagı bakıncada butun sexylgn ortada dıor . hatta bu yuzden kaşlarımı hıc aldrmam masumıyetım bozulmasın dıe :)).

zaten bence her kadın sexydir istediği sürece . bı kadın sadece sevımlı yada sexy olmazki hersey bızım elımzde.

istersen sevimli istersen sexy olursun bu tamamen kadının elinde,giy bi tişört yp saçını at kuyrugu hafif bi makyaj al sana sevmli kız,giy kırmızı elbise,braz dekolte,kırmızı bi ruj,süpürge gbi de kirpikler al sana sexy hatun... insan hc bseysiz masumdur zaten,sade ve durudur... paketi yaratan biziz...:51:

istersen sevimli istersen sexy olursun bu tamamen kadının elinde,giy bi tişört yp saçını at kuyrugu hafif bi makyaj al sana sevmli kız,giy kırmızı elbise,braz dekolte,kırmızı bi ruj,süpürge gbi de kirpikler al sana sexy hatun... insan hc bseysiz masumdur zaten,sade ve durudur... paketi yaratan biziz...:51:

Tam olarak katilmiyorum aslinda canim niye dersen bazi kadinlar duru haliyle sewimli olamiyor yuz sekli bakislari cok sert naparsa yapsin olmuyo
Yine bazi kadinlar o kadar cocuksu yada erkeksiki naparsa yapsin sexy olamiyor
İste o zaman komik oluyor:54:

Ben daha çok sevimli olduğumu düşünüyorum sevgilim olsun başka birisi olsun hep duru bi güzelliğimin olduğunu söylerler bundanda mutlu olurum :)

Tam olarak katilmiyorum aslinda canim niye dersen bazi kadinlar duru haliyle sewimli olamiyor yuz sekli bakislari cok sert naparsa yapsin olmuyo

Doğru dıyosun canım yaratılıs neyse odur kıyafet seksı olmasada bakıs seksı olabılır ınsanın özunde ney varsa odur bıde bakan kısıye de bağlı senı seksı mı sevımlı mı olarak göruyor bakıs acısı:)))
ben de mozarella gıbı buluyorum kendımı ortaya karısık:))

Doğru dıyosun canım yaratılıs neyse odur kıyafet seksı olmasada bakıs seksı olabılır ınsanın özunde ney varsa odur bıde bakan kısıye de bağlı senı seksı mı sevımlı mı olarak göruyor bakıs acısı:)))
ben de mozarella gıbı buluyorum kendımı ortaya karısık:))

Sen sexysin bence agirlik olarak wamp bi havan var :16:

Doğru bu açıdan bakmadım hiç:46: braz malzeme lazım yani doğuştan :27:

ruhum çocuk gibidir hiç seksi hissetmem kendimi
ama vucudum gözlerim dudaklarım çok seksiymiş öyle diyor erkek arkadaşımm :9:

Seksi kıyafetleri pek tercih etmem...Göğüslerim de küçük....Ama yine de seksi ve masum görünüyormuşum...

Çekik gözler,kalkık burun,dolgun dudaklar,Düzgün dişler,dalgalı gür saçlar,düzgün ,dik duruşlu bir kemik yapısı ve gizemli haller :27:....

Valla kendimi övmedim,olanı yazdım... :40:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X