• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sevimli_sb Nikah Töreni

sevimli_sb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
104
15
0
İstanbul
Evetttt kızlarr bunuda atlattımm nikah işi aradan çıkmış oldu şuan elimde çoookk resim yok nikah salonundan alacağm en kısa sürede :) Nasıl mı oldum ? Eki Görüntüle 1103878 Eki Görüntüle 1103877 :30::30: Ayakkabı olarakta daha önce konusunu açmış olduğum gelin ayakkabılarımı giydim aynı şekilde gelin buketimi kullandım :31: :26: herşey gönlümce oldu darısı olmayanlara :26:

Evetttt kızlarr bunuda atlattımm nikah işi aradan çıkmış oldu şuan elimde çoookk resim yok nikah salonundan alacağm en kısa sürede :) Nasıl mı oldum ? Eki Görüntüle 1103878 Eki Görüntüle 1103877 :30::30: Ayakkabı olarakta daha önce konusunu açmış olduğum gelin ayakkabılarımı giydim aynı şekilde gelin buketimi kullandım :31: :26: herşey gönlümce oldu darısı olmayanlara :26:

çok ama çok şık olmuşsun :16:

Cok guzel ve asil duruyosun.Mutluluklar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah allah mutluluğnuzu daim etsn inşş :))

Back
X