Evet Kürtçe bir isim kulağa çok hoş geliyorŞevin Kürtçe bir isim mi? Kulağa hoş geliyor. Ilk defa duydum.
Nevşin de güzel. Afşin var bi de o da güzel.
Aylin ve Ayla da güzel. Ayla bi tık daha hoş sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Kürtçe bir isim kulağa çok hoş geliyorŞevin Kürtçe bir isim mi? Kulağa hoş geliyor. Ilk defa duydum.
Nevşin de güzel. Afşin var bi de o da güzel.
Aylin ve Ayla da güzel. Ayla bi tık daha hoş sanki.
Evet Aybike de güzel ama sanki biraz uzun oluyor Zeynep ile birleşinceKızım olsa adı Aybüke olsa..Aybüke ismini seviyorum..
Zeynep ismi de güzel canm.Ben yorumu yazdıktan sonra senin Zeynep ismini yazdığını okudum.O isim de güzel. İnşallah sağlıkla huzurla gelsin adıyla yaşasın bebişiniz..Evet Aybike de güzel ama sanki biraz uzun oluyor Zeynep ile birleşince
Amin işaşşah canımZeynep ismi de güzel canm.Ben yorumu yazdıktan sonra senin Zeynep ismini yazdığını okudum.O isim de güzel. İnşallah sağlıkla huzurla gelsin adıyla yaşasın bebişiniz..
Kötü benceZeren nasıl şevin den daha güzel bence
Konu sahibi genelde değişik.isimler yazdığını için onu inerdim :) ben Betül koyucam kızımın isminiKötü bence![]()
Allah tamamina erdirsin betül güzel isimKonu sahibi genelde değişik.isimler yazdığını için onu inerdim :) ben Betül koyucam kızımın ismini
Zeren ismini de çok severim ama birisi koydu akrabadan ne yazıkki Zeren nasıl şevin den daha güzel bence
Fikirlere saygım var cnm herkesin zevki farklı sonuçta diğer arkadaşların da yorumlarına bakılırsaKötü bence isimler şevin özellikle kızma ama![]()
Allah tamamina erdirsin canımFikirlere saygım var cnm herkesin zevki farklı sonuçta diğer arkadaşların da yorumlarına bakılırsa