- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Biraz zaman ver ona
Erkeklerin ruh hali genelde uzağa gitmen kariyer yapman korkutmuştur gözünü.
Konuş onunla anlat durumu zamanla alışacaktır.
hayirli olsun yeni isinizerkek ark.cok kafana takma.zamanla alisir ve asla geleceginden kimse icin odun verme.
Oncelikle hayirli olsun ! Ve arkadasimiza katiliyorum,sen bu kadar cabalamissin,beklemissin ve sonunda istedigine kavusmussun.Bu zamanda diledigin is bulmak cok zor,ama sans sana gulmus.Bence erkek arkadasinla iyice konus.Duygularini,isteklerini anlat.Yaninda olmasini iste.Tum bunlara ragmen mizmizlik yaparsa,kabul etmezse,yok gidersen devam edemeyiz falan derse de vazgecme kendi hayallerinden.Unutma nolursa olsun onemli olan senin hayatin,senin hislerin.Hele bi erkek icin hayallerinden vazgecme...Tabi karar senin canim =)
hayırlı olsun arkadaşım şu kriz döneminde 2.5 yıl bekledikten sonra iş bulmak ne büyük bir mutluluktur.umarım işinde cok iyi yerlere gelirsin.çok sevindim
erkek arkadaşına gelince,, zamanla senin değişmediğini gördükçe içi rahatlayacaktır..tabiki farklı bir sehre gidiyor olman tedirgin eder ama zamanla alışır..üzerinde durmana gerek yok
Gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun,sevinmekte haklısın.
Erkek arkadaşın belki ayrı kalacağınız için hoşnut olmamıştır.Zamanla kabullenip senin adına sevinecektir.
Sen kararlı olursan o da senin için önemini anlar nasılsa.
39 yılık hayatımda şunu anladım ki insanın önce kendisini mutlu etmesi gerekiyor.Ben eşim için mesleğimi bıraktım ama onun için bu ne kadar önemli soru işareti.yıllar insanı çok değiştiriyor.Seviyorsa sizi her şeye katlanır.Sevdiği için neler yapan erkekleri gördüm ben.
biraz da kıskanmış sanki canım seni...uzakta olmak kolay değildir bilirim ben o durumu ama 2,5 seneden sonra iş bulmuşsun bu fırsatı tepemezsin canım ben mezun olalı 1 yıl oldu daha şimdiden işsizlikten bıktım biraz zaman ver ona canım
boşver kendinden ödün verme..ayıp etmiş arkadaşın...durumu ya kabullensin ya da çıksın gitsin hayatından...hayatında köstek olmasına izin verme hiç kimseye..bu hayat senin ve herkes kendi kaderini yaşıyor malesef..insana dayanma ölür,agaca yaslanma kurur demişler..sen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış..gerisi hikaye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?