sevincim kursağımda kaldı :(

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Canım çok sıkkın bugün mutlu olmam gerekirken.anlatıp rahatlamak istiyorum sadece.üniversiteden mezun olalı 2.5 yıl oldu.o günden beri üniversiteden mezun olduğumdan beri işsizim ve iş aramaktayım.çalışmak istediğim hayalimdeki işten dün olumlu haber geldi yaklaşık 15 gündür haber bekliyordum ailemle erkek arkadaşımla birlikte.çok mutlu oldum ancak iş başka şehirde.
Erkek arkadaşım bu iş için o kadar arkamdaydı,benimle beraber üzülüyordu,bu haberin onu da çok sevindireceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı.ilgilendi tebrik etti ama bi değişti.durgunlaştı,mutsuz oldıu.sanırım aslında gitmemi istemiyormuş.laf vurdu bugün bi kaç kere,'gözün yükseklerde' ,'sen bu işi daimi mi düşünüyorsun' vs garip sorularla geldi. o da şu an kpss ye hazırlanıyor.benim gitmeme ihtimalim yok,bu benim geleceğim.ama resmen sevincim kursağımda kaldı.o benden önce işe başlayıp atansaydı ben böyle yapmazdım ona,içimde yaşardım
çok canım yandı, niye böyle yaptı anlayamıyorum.niye sorunlar bi gün de tamamen bitmez ki!!:26:

Biraz zaman ver ona
Erkeklerin ruh hali genelde uzağa gitmen kariyer yapman korkutmuştur gözünü.
Konuş onunla anlat durumu zamanla alışacaktır.

Oncelikle hayirli olsun ! Ve arkadasimiza katiliyorum,sen bu kadar cabalamissin,beklemissin ve sonunda istedigine kavusmussun.Bu zamanda diledigin is bulmak cok zor,ama sans sana gulmus.Bence erkek arkadasinla iyice konus.Duygularini,isteklerini anlat.Yaninda olmasini iste.Tum bunlara ragmen mizmizlik yaparsa,kabul etmezse,yok gidersen devam edemeyiz falan derse de vazgecme kendi hayallerinden.Unutma nolursa olsun onemli olan senin hayatin,senin hislerin.Hele bi erkek icin hayallerinden vazgecme...Tabi karar senin canim =)

hayırlı olsun arkadaşım şu kriz döneminde 2.5 yıl bekledikten sonra iş bulmak ne büyük bir mutluluktur.umarım işinde cok iyi yerlere gelirsin.çok sevindim
erkek arkadaşına gelince,, zamanla senin değişmediğini gördükçe içi rahatlayacaktır..tabiki farklı bir sehre gidiyor olman tedirgin eder ama zamanla alışır..üzerinde durmana gerek yok

Son düzenleme:
Gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun,sevinmekte haklısın.
Erkek arkadaşın belki ayrı kalacağınız için hoşnut olmamıştır.Zamanla kabullenip senin adına sevinecektir.
Sen kararlı olursan o da senin için önemini anlar nasılsa.

39 yılık hayatımda şunu anladım ki insanın önce kendisini mutlu etmesi gerekiyor.Ben eşim için mesleğimi bıraktım ama onun için bu ne kadar önemli soru işareti.yıllar insanı çok değiştiriyor.Seviyorsa sizi her şeye katlanır.Sevdiği için neler yapan erkekleri gördüm ben.

biraz da kıskanmış sanki canım seni...uzakta olmak kolay değildir bilirim ben o durumu ama 2,5 seneden sonra iş bulmuşsun bu fırsatı tepemezsin canım ben mezun olalı 1 yıl oldu daha şimdiden işsizlikten bıktım biraz zaman ver ona canım

boşver kendinden ödün verme..ayıp etmiş arkadaşın...durumu ya kabullensin ya da çıksın gitsin hayatından...hayatında köstek olmasına izin verme hiç kimseye..bu hayat senin ve herkes kendi kaderini yaşıyor malesef..insana dayanma ölür,agaca yaslanma kurur demişler..sen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış..gerisi hikaye...

Çok tşekkür ederim..
Asla öyle bi yapıda olduğunu düşünmüyorum.
Rest çekeceğini de inanmıyorum..
Belki sert çıksa 'amannn' der geçerdim.
Böyle durgunlaşması,bi plan yaparken ' biz bi daha görüşemicez ama' demesi zoruma gitti..
Acaba nabız mı yokluyor diyorum.
Ne demek görüşemicez sen gelmicek misin ki ben de gelicem diyip koydum noktayı..

İyi dileklerin için çok teşekküür ederim
Ben de öyle düşünüyorum.
Zaten kpss nedeniyle haftada 1 gün yüzyüze görüşebiliyorduk onun dışında hep tel ile.
Çok fazla bişey değişmeyecek sınava kadar bana kalırsa..
Dileğim o da yakın yerlere atansın:26:

Umarım anlar canım...
Benim de beklentim bu yönde.
Her ne kadar görüşemesek de aynı şehirde nefes almak bi farklı oluyordu umarım bazı şeyler değişmez.
Bu arada teşekkür ettim çok

O kadar haklısınız ki.
Seviyorsa değişmmeli aramızdaki o sıcaklık..
Sanıyorum bunu da zaman göstericek..

Bazı arkadaşlarım da kıskanmış dedi.
Ama açıkçası tam olarak ne anlamda kıskandığını anlayamadım.
Kendisinin şu an işi olmadığı için mi ben yeni ortamlara gireceğim için mi?:44:
O herşeyin en iyisini hak ediyor eminim başaracak o da..
Bu arada gönlünden geçen iş seni de bulsun inş canım..

Buna ben de gerçekten çok önem veriyorum o da son iki güne kadar bunları savunuyordu.
Yine soruyor ilgileniyor ancak sanki bişeylerin değişeceğini düşünüyor bu da onu hırçınlaştırdı.
Zaman diyorum artık...
Yorumunuz için teşekkür ederim.

öncelikle işiniz hayırlı olsun... ayrılığın, araya girecek olan mesafelerin kaygısına düşmüştür erkek arkadaşınız...bütün bu sözleri ve davranışları ilk anlarda duyulan paniktendir, Onuda anlamak gerek...sevmek çok şeyi göze almaksa, seven katlanır...:82:

Siz doğal olarak büyük bir coşku ile sevincinizi gösterdiniz ise, erkek arkadaşınız sizin için sevinmiş olsa da, bak benden ayrı kalacağı için hiç üzülmüyor diye düşünüp bozulmuştur. Bana kalırsa bir dahaki görüşmenizde sizin için bu ayrılığın ne kadar zor olacağı konusundan bahsedin biraz.

aslında senden ayrı kalmak istemiyor bir taraftan kendi işe girmeden sen iş buluyorsun diye de bozulabilir.ama seviyor bellki elbet alışır ,üzülme sen kendini düşün olur mu bak kaç yıldır iş bulamamışsın kaçırma fırsatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…