sevincim kursağımda kaldı :(

kpss ye hazırlanıyosa çok çalışsın senin olduğun yere atansın
o bi şekilde senin yanına gelebilir ama sen gidemezsin
bu yüzden dert etmek yerine çözüm yolu arayın

öncelikle işiniz hayırlı olsun... ayrılığın, araya girecek olan mesafelerin kaygısına düşmüştür erkek arkadaşınız...bütün bu sözleri ve davranışları ilk anlarda duyulan paniktendir, Onuda anlamak gerek...sevmek çok şeyi göze almaksa, seven katlanır...:82:

Çok teşekkür ederim.
Ben de ikimiz için çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..
Sonuçta bu benim işim.
O atansa beni bırakıp gitmek zorunda kalmayacak mıydı?
Ve ilk uzaktan ilişkiyi yürüten biz mi olucaz.işte bunları düşünüp rahatlıyorum.:40:

Siz doğal olarak büyük bir coşku ile sevincinizi gösterdiniz ise, erkek arkadaşınız sizin için sevinmiş olsa da, bak benden ayrı kalacağı için hiç üzülmüyor diye düşünüp bozulmuştur. Bana kalırsa bir dahaki görüşmenizde sizin için bu ayrılığın ne kadar zor olacağı konusundan bahsedin biraz.

Evet sanırım haklısınız
Ben biraz fazla sevindim galiba..
Ve hiç ayrılık mevzusunu hiç açmadım o da açmadı belki önemsemiyor diye düşünmüş olabilir.
Şimdi 'Ne var bunda 6 saatlik yol sen geliceksin ben gidicem uçak diye bişey var' modlarındayım.
Bugün görüşücez,sizin dediğinizi de denicem,teşekkürler..

aslında senden ayrı kalmak istemiyor bir taraftan kendi işe girmeden sen iş buluyorsun diye de bozulabilir.ama seviyor bellki elbet alışır ,üzülme sen kendini düşün olur mu bak kaç yıldır iş bulamamışsın kaçırma fırsatı.

Benim işim gerçekten çok yorucu bi iş çünkü medya sektörü..
Kendisi özel sektörü sevmediğinden hazırlanıyor kpss'ye.
Belki gelecek açısından şüphe oluştu kafasında.
Umarım alışır,ve herşey yolunda gider.

Hayırlı olsun işiniz.
Gereksiz laflar etmiş aslında ama güzel yanından bakarsak sizden ayrılmak istemiyor heralde :)
Sizin bu işten vazgeçmenizi beklemek büyük bencillik olur, umarım bu tavrını uzatmaz, biranlık ayrılık fikri ağır geldiği için yanlış tepki vermiştir umarım.
Siz de duygularınızı açık açık konuşun, sizin içinde kolay olmadığını anlatın ama sakın vazgeçmeyin.

Hayırlı olsun işiniz.
Gereksiz laflar etmiş aslında ama güzel yanından bakarsak sizden ayrılmak istemiyor heralde :)
Sizin bu işten vazgeçmenizi beklemek büyük bencillik olur, umarım bu tavrını uzatmaz, biranlık ayrılık fikri ağır geldiği için yanlış tepki vermiştir umarım.
Siz de duygularınızı açık açık konuşun, sizin içinde kolay olmadığını anlatın ama sakın vazgeçmeyin.

Teşekkür ederim öncelikle..
Uzatmıyor aslında ancak konu buraya gelince tam da sizin söylediğiniz gibi gereksiz laflar ediyor.
Bugün ona hiçbir şeyin değişmeyeceğini ispat etmeye çalışıcam.

ne kadar güzel insanın hayaline kavuşması gibisi varmı..dilerim hayırlı uğurlu olur..:nazar:
arkadasınıza kızmayın korkmuş sizi kaybetmekten buda çok güzel birşey sizi sevdiğini gösterir..ona ilişkinizin aynı şekilde yürüyeceğini anlatmaya çalışın..zamanla alışacaktır

ne kadar güzel insanın hayaline kavuşması gibisi varmı..dilerim hayırlı uğurlu olur..:nazar:
arkadasınıza kızmayın korkmuş sizi kaybetmekten buda çok güzel birşey sizi sevdiğini gösterir..ona ilişkinizin aynı şekilde yürüyeceğini anlatmaya çalışın..zamanla alışacaktır

çok çok teşekkürler..:71:
bugün görüştük..'gidiyosun belki hep orda kalacaksın,bi daha hiç gelmiceksin,x artık yok' dedi..
kızdım,geliceğimi söyledim, kendisinin gelip gelmiceğini sordum..
sınava kadar mümkün değil sınavdan sonra ancak dedi..
dilerim şunun sınavı iyi geçer yoksa zor günler bizi bekliyor..

Back
X