• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevincimi paylaşacağım kimsem yok

Zamanla yaşam enerjini çeker bu insanlar. Görüşmemek en hayırlısı.

Bu arada babam hayatta ama bebekliğimden beri annemle ayrılar, sahip çıkmaz bana.

Bende babasiz büyüdüm universiteyi kazandigimda öz teyzem ve esi orada okuyamaz o birakir gelir dediler.okulu 2.likle bitirdim.Kpss gecemez dediler ilk atamada memleketime atandim.Kazandigimda basinda babasi olmayan kiz nasilda kazandi demis uzak akrabalarda.bende hepsine uzak buz dolabi gibi davraniyorum.Yüce Allaha havale ettim.Kendime yoluma bakiyorum.

bu tavsiye konusu değil sadece içimi dökmek istiyorum. İnsanın anne babasının olmaması demek gerçek anlamda üzüntüsü ile üzülen, sevinci ile sevinen birinin olmaması demekmiş yanında. Ailemden geri kalan insanlar garip. Hamile kaldım ay sen de anne mi olcan inşallah kızın olmaz sen onu büyütemezsin dediler, Çocuğuma isim buldum, çok çirkin isim kayınpederinin adına benziyor dediler, mobilya aldık çok zevksizsiniz uyduruğa benziyor hem bunlar güzel değil dediler, en son bugün bir arabamızı değiştirdik geçerken uğradık ıyy neden bu marka aldınız dediler kimin bu kimin kim kullancak dediler. (Iy dedikleri marka da iyi bir marka ve model ki olmasa da kime ne) Eve geldim bir mesaj senin üstüne bile değildir o şirketin üstünedir, şirket arabanız hayırlı olsun :))) yazmışlar. Yemin ederim canımdan bezdim mesafe koyuyorum ama tamamen de silip atamıyorum. Eşimin annesi babası ne güzel sevindiler güzel şeyler söylediler. Ben hep hevesi kursağında kalan oluyorum. Çok zoruma gidiyor, bunları yapan da beni büyüten anneannem ile teyzem. Kuzenlerim de yapar arada. Ben kimsenin bir şeyine karışmam. Eleştiri duymaktan bir şeyin beğenilmemesinden bıktım. Kollarımda yaralar çıktı. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın, inşallah ben bu dünyadan çok erken göçmem de çocuğum aynı şeyleri yaşamaz. İnsanlar bazen sahipsiz gördükçe yükleniyorlar. Herkes anne babasının kıymetini bilsin.
Canını "kim" sıkıyorsa çıkar hayatından def et. Hiç insani değil yaptıkları. Sen iyi bir annesin gerisi teferruat.

Eve geldim bir mesaj senin üstüne bile değildir o şirketin üstünedir, şirket arabanız hayırlı olsun :))) yazmışlar.
Biraz ergence olacak ama arabanın belgesinin resmini atıp ''kudur, ağla :d'' tarzı şeyler yazıp alaya alırdım:deli: Başarılarınızı, sevincinizi paylaşmayın hasetleniyorlar. Burda bize yazın biz tebrik edip güzel dileklerde bulunuruz:KK36:
Güle güle kullanın arabanızı, Allah kaza bela vermesin :KK200:

Oooo tam benim kalemim.

Kendimi yerine koyarak yazıyorum bak.

Telefonu elime alırım okkalı şöyle yüreğe oturan cinsten güzeeeeelll bir mesaj döşerim. alt metni "sizin akraba gibi allah cezanızı versin" olur. Siz orada benim hayatımı seyredip çatlarken ben mutlu olacağım canım hadi baayyss anlamına gelecek bir kapanışla tüm gerzek akraba bozuntularına bu mesajı atarım.

Sonrasında da hepsini tek tek telefonumdan ve bilimum bana ulaşabilecekleri mecralardan engellerim. Bitti bu kadar :D

başka derdin mi yok güzel kardeşim. bu insanlar belli ki zerre mutlu olamamış ve senin mutlu olmanı da çekemeyecek kadar haysiyetsiz tipler. güya sen muhtaç olacaktın onlara mecbur kalacaktın onlar da seni ezecekti.

belli ki evdeki hesap çarşıda tutmamış. eşin ve ailesi iyi olunca canları sıkılmış akıllarınca senin de canını sıkacaklar.

restine rest demenin vakti gelmiş de geçiyor.

çıkar şunları hayatından be.

bu tavsiye konusu değil sadece içimi dökmek istiyorum. İnsanın anne babasının olmaması demek gerçek anlamda üzüntüsü ile üzülen, sevinci ile sevinen birinin olmaması demekmiş yanında. Ailemden geri kalan insanlar garip. Hamile kaldım ay sen de anne mi olcan inşallah kızın olmaz sen onu büyütemezsin dediler, Çocuğuma isim buldum, çok çirkin isim kayınpederinin adına benziyor dediler, mobilya aldık çok zevksizsiniz uyduruğa benziyor hem bunlar güzel değil dediler, en son bugün bir arabamızı değiştirdik geçerken uğradık ıyy neden bu marka aldınız dediler kimin bu kimin kim kullancak dediler. (Iy dedikleri marka da iyi bir marka ve model ki olmasa da kime ne) Eve geldim bir mesaj senin üstüne bile değildir o şirketin üstünedir, şirket arabanız hayırlı olsun :))) yazmışlar. Yemin ederim canımdan bezdim mesafe koyuyorum ama tamamen de silip atamıyorum. Eşimin annesi babası ne güzel sevindiler güzel şeyler söylediler. Ben hep hevesi kursağında kalan oluyorum. Çok zoruma gidiyor, bunları yapan da beni büyüten anneannem ile teyzem. Kuzenlerim de yapar arada. Ben kimsenin bir şeyine karışmam. Eleştiri duymaktan bir şeyin beğenilmemesinden bıktım. Kollarımda yaralar çıktı. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın, inşallah ben bu dünyadan çok erken göçmem de çocuğum aynı şeyleri yaşamaz. İnsanlar bazen sahipsiz gördükçe yükleniyorlar. Herkes anne babasının kıymetini bilsin.
Canım annemler yenı araba almıslar anneannemle dayım hayırlı olsun bıle dememıs düşünebılıyormusun?annemde çok üzüldü aşırı yanı kısacası canım benım yalnız degılsın bızdede durumlar aynı takma dıycem ama bılıyorum takmamakta olmuyo.

Bizim ailemiz hiç böyle değildi, başkalarını ayıplardım hatta. Sonradan ne oldu anlamadım. Ben evden evlenip gittim anneannem eşimi kendine rakip olarak görmeye başladı. Bana saplantı derecesinde bağlıydı çünkü annemin ölümünden sonra. Teyzemin kızı işten atıldı başına bir sürü talihsizlikler geldi. Dayımı damadı uçsuz bucaksız bir borca soktu vs. Herhalde bunlar da bana sardılar ne bileyim. Hiçbir sebep bulamıyorum. Geçen hafta anneannem aramış eşim hakkında konuşuyor gereksiz yere. Bana da diyor ki sen aslında mutsuzsun farkında değilsin çünkü kafan çalışmıyo koyun gibisin kim nereye çekerse oraya gidiyorsun. Lafa bakar mısınız? Dedim anneanne sen beni bir daha arama. Üzüldüm sonra öyle deyince ama bu akşam bir kere daha anladım ki haklıydım. Kimbilir şimdi neler diyordur.
Annem öldüğünde anneannemin erkek kardeşinin eşi var, büyük yengemiz, o demişti ki senin annen dünya iyisiydi, kalbi temizdi. O artık yok ve ben diğerleri ile görüşüp napayım sinirimi mi bozayım? O zaman ayıplamıştım ama şimdi hak veriyorum kadıncağıza.
Şimdi daha yarın sırada teyzemin kızı var. Bakalım neler duyacağım. Bu kız biz evlenip balayına gideceğiz diye yaşadığı şehirdeki bir otelden zorla yer ayırtıp kocasına kendini oraya götürten birisi. Ya inanabiliyor musunuz ben balayına gidiyorum diye o da evde durmayacakmış.

e bu resmen fesatlık. sizin mutluluğunuzu sevincinizi kıskanıyor bunlar başka hiçbir şey değil. ben olsam görüşmem bile. istediği kadar büyütsün.

sen aslında mutsuzsun farkında değilsin çünkü kafan çalışmıyo koyun gibisin kim nereye çekerse oraya gidiyorsun

Uğramayın bu insanlara, olmamaları daha hayırlı. İlla uğracaksanız da yapabilirseniz söylediklerine gülün sallamıyorum modunda olun gıcık olsunlar..
Nasıl böyle saçma sapan konuşabiliyorlar hayret gerçekten.
Diyeceksin sizin gibi kıskanç fesat olmaktansa koyun olurum, hey Allah'ım!
Akrabalık doğru düzgün yaşansa çok hayırlı güzel de zorakilik resmen bazen.

Ben kına gecemin oldugu gün kuaföre gitmiştim içime çok sinmişti en özel gecem sonuçta kusursuz olmalıydım ve tabi moralim bozuk olmamalıydı.
Eve döndüğüm de benim öz ablam bana İyyyyy çok çirkin olmuşsun dedi.!
Ben moralim bozulmasın diye cevap bile vermedim.
Düğün günü gelinliğime aynı yorum yapıldı.
En buruk zamanlarım benim ama herkes eleştiri derdinde.
Çocuğum oldu yine öz ablam!
İyyyyy suna bak hiç gelişmemiş, kafasını kaldıramıyo daha vs. Oysa ki bebeğim gayet iyi taşıyo kafasını evet fazla gelişmedi ama bunu iğrenir gibi demesi çok acı.
Kötü bi kalbi var.
Dilerim Rabbim onu ne evladıyla ne eşiyle sınamasın.
Bunu yazma gereğim bende Bayadır içimi dökmek istiyorum ama sizin konunuz aracılığıyla oldu rahatsız ettiysem özür dilerim.
Tavsiye istememişsiniz ama en iyisi tabi ki mesafe ben öyle yapıyorum Rabbim benden uzak etsin cennetine yakın.
Beddua etmiyorumm. :KK6:

Sizin yasadiginiz hayata ozeniyolar ic cekiyolar ama sahip olamadiklari icin kiskanclikla saldiriyolar . Bizde de boyle kan emici bir arkadas vardi surekli kendini hicbir vasfinolmadigi halde ovup bizi yeren. Efendim kendisine yol verdik gitti. Boyle enerji somurucu insanlari eger ciddiye almamayi basaramiyosanuz hayatnzdan cikarin sallayiniz gitsinler

Bu ne ya :)
Sen güçlü ve tek başına bir kadın olduğundan seni öyle bir kıskanıyorlar ki.
Küçük şeylere mutlu olmanı, sevilmeni, yuvanı o kadar kıskanıyorlar ki...
Çünkü senin evin, araban, kolyen, bileziğin olmasa dahi senin mutlu olacağından o kadar eminler
ve onların olsa dahi mutsuzluklarından öleceklerinin o kadar farkındalar ki.

Ben olsam hepsini siler atarım. Bunlar enerji emici küçük insanlar. ve hayatında onlara yer verme bence..

Ben kına gecemin oldugu gün kuaföre gitmiştim içime çok sinmişti en özel gecem sonuçta kusursuz olmalıydım ve tabi moralim bozuk olmamalıydı.
Eve döndüğüm de benim öz ablam bana İyyyyy çok çirkin olmuşsun dedi.!
Ben moralim bozulmasın diye cevap bile vermedim.
Düğün günü gelinliğime aynı yorum yapıldı.
En buruk zamanlarım benim ama herkes eleştiri derdinde.
Çocuğum oldu yine öz ablam!
İyyyyy suna bak hiç gelişmemiş, kafasını kaldıramıyo daha vs. Oysa ki bebeğim gayet iyi taşıyo kafasını evet fazla gelişmedi ama bunu iğrenir gibi demesi çok acı.
Kötü bi kalbi var.
Dilerim Rabbim onu ne evladıyla ne eşiyle sınamasın.
Bunu yazma gereğim bende Bayadır içimi dökmek istiyorum ama sizin konunuz aracılığıyla oldu rahatsız ettiysem özür dilerim.
Tavsiye istememişsiniz ama en iyisi tabi ki mesafe ben öyle yapıyorum Rabbim benden uzak etsin cennetine yakın.
Beddua etmiyorumm. :KK6:

Ne rahatsızlığı canım, siz de benle aynı şeyleri yaşamışsınız hemen hemen. Allah böyle fesat insanları bizlerden uzak tutsun, umarım sizin anne babanız hayattadır.

Ne rahatsızlığı canım, siz de benle aynı şeyleri yaşamışsınız hemen hemen. Allah böyle fesat insanları bizlerden uzak tutsun, umarım sizin anne babanız hayattadır.
Hayatta evett ama annem de bazen tadımı kaçırıyo ben daha önce boşanma kararı aldım ve annem bana (çocuğumu kastederek) ben kimsenin pi*ine bakamam dedi.
Annem'de farksız diyebilirim.
En Çok da en yakınlarım canımı sıkıyo.

Back
X