Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam hamile olduğumu öğrendik sevinçten neyapacagimizi bilmiyorduk ama pazartesi sabah az az kanamam geldi o günden beri yatıyorum Dr bekleyecez dedi düşük her an olabilir dedi pazartesi Dr gidecez bakalım ama artık hiç umudum kalmadı Allah'ım keşke bı mucize verse yarabbim
Tam hamile olduğumu öğrendik sevinçten neyapacagimizi bilmiyorduk ama pazartesi sabah az az kanamam geldi o günden beri yatıyorum Dr bekleyecez dedi düşük her an olabilir dedi pazartesi Dr gidecez bakalım ama artık hiç umudum kalmadı Allah'ım keşke bı mucize verse yarabbim
Canım sakın stres yapıp üzülme. Stres de düşüğe sebep olur.yataktan kalkma mutlaka progestan vermiştir düzenli kullan. Düşük yapabilecek yiyeceklerden uzak dur. Moral çook önemli ama