Sevinçimiz yarım kaldı

flzdem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
44
23
18
42
Tam hamile olduğumu öğrendik sevinçten neyapacagimizi bilmiyorduk ama pazartesi sabah az az kanamam geldi o günden beri yatıyorum Dr bekleyecez dedi düşük her an olabilir dedi pazartesi Dr gidecez bakalım ama artık hiç umudum kalmadı Allah'ım keşke bı mucize verse yarabbim 😭😭😭😭

Allah sabır versin canım ınsllah hayırlı olan olur hakkında ne desem bilemedim. Dualarımdasın ınslalah hersey gönlünüzce olur 😔

Bu mübarek cuma gününde ve kandil gecesinde size duam Allah gönlünüzdekini versin, hakkınızda hayırlıya çevirsin. Sağ salim atlatın inşallah ❤

Tam hamile olduğumu öğrendik sevinçten neyapacagimizi bilmiyorduk ama pazartesi sabah az az kanamam geldi o günden beri yatıyorum Dr bekleyecez dedi düşük her an olabilir dedi pazartesi Dr gidecez bakalım ama artık hiç umudum kalmadı Allah'ım keşke bı mucize verse yarabbim 😭😭😭😭

Canım sakın stres yapıp üzülme. Stres de düşüğe sebep olur.yataktan kalkma mutlaka progestan vermiştir düzenli kullan. Düşük yapabilecek yiyeceklerden uzak dur. Moral çook önemli ama

Back
X