sevinemiyorum

Okurken çok duygulandım ama şimdi düşündüm de spremlerin etkisiz olduğunu söylemesine rağmen dünyaya gelebildiyse bu bir hediyedir.Bu sıkıntılı zamanda da olsa sıkıntıdan çok umut verecektir.Belki de sadece babası yaşama sevinciyle biraz daha moralli olsun diye gönderilmiştir.
Ben sizin herşeyi atlatacağınıza inanıyorum.Kalbimin taa derinliklerinden Allah'tan sabır ve sağlık diliyorum size.Bu bir sınav ve siz ve elbette eşinizi bu sınavı geçeceksiniz.
İnşallah yıllar sonra bu günleri acı bir gülümsemeyle hatırlar geçersiniz.bazen çok şey söylemek istersiniz de söyleyemezsiniz ya o durumdayım ama kalbim sizinle arkadaşım..

bende teşekkür ederim dualarım sizinle olucak herkesten iyi anlayabiliyorum sanırım sizi.. inşallah sizde kısa sürede mutlu sonuçlara ulaşırsınız çok isterim çünkü çok yıpratıcı bi dönemdesiniz vede hamileymşsiniz bebeğiniz sizin mucizeniz olur umarım..tekrar geçmiş olsun

cok tesekkurler,dualar ve umitle biz de yenecegiz Allahin izniyle.

canım benim okuyunca o kadar üzüldüm ki...
En kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum . herkesin dediği gibi moral çok önemli. aslında hepimiz için geçerli bir felsefe olmalı,her gün bir sonraki yok gibi yaşamalı... mutlu, huzurlu, sevgiyle...
bebek konusunda eğer maddi gücünüz iyiyse, bebeğin sorumluluğunuda alabilirsin gibi geliyor bana. kadınlar güçlüdür,bilirim. durumun çok zor anlıyorum ama mucizelerede inanmak lazım değil mi...:nazar:

Insallah Allah bana o gucu verecek ben de herseyin ustesinden gelecegim,yeterki ailem saglikli ve mutlu olsun diyorum herzaman.Cok tesekkur ederim.

canım benim ALLAHIM babanızı sana çocuğunuza ve yeni doğacak olan bebişinize bağışlasın inşş...

yeni doğacak diyorum çnkü kesinlikle doğsun..biliyorsun hayatta değişik şeylerler hep sınanırız..hemde eşin belki aldırıdğnı öğrenrse üzülür ve bu onun sağlığı içnde hiç iyi olmaz..

spermlerın yok olacağını söylemişsın böyle bir durumda hamile isen kesinlikle ALLAHIMIN bir bildiği vardır..sen sakın ha aldırma güzel arkadasım benim..

Zaten onu da dusunuyorum,eger aldirirsam bu sefer esimin aklina kotu seyler getirmesini istemiyorum,onun morali herseyden daha onemli.

eşinize acil şifalar diliyorum..

bu muciza bebeğin eşinize iyi gelmesini umuyorum.

elbette zor ve yıpratıcı bir süreçten geçiyorsunuz. umarım bebeğiniz gibi bir mucize daha olur da eşiniz iyileşir.

herşey gönlünüzce olsun.

Amin insallah,tesekkur ederim.

Rabbim esinize ve butun hastalara acil sifalar versin..

Amin.Cok tesekkur ederim.

Okurken çok duygulandım ama şimdi düşündüm de spremlerin etkisiz olduğunu söylemesine rağmen dünyaya gelebildiyse bu bir hediyedir.Bu sıkıntılı zamanda da olsa sıkıntıdan çok umut verecektir.Belki de sadece babası yaşama sevinciyle biraz daha moralli olsun diye gönderilmiştir.
Ben sizin herşeyi atlatacağınıza inanıyorum.Kalbimin taa derinliklerinden Allah'tan sabır ve sağlık diliyorum size.Bu bir sınav ve siz ve elbette eşinizi bu sınavı geçeceksiniz.
İnşallah yıllar sonra bu günleri acı bir gülümsemeyle hatırlar geçersiniz.bazen çok şey söylemek istersiniz de söyleyemezsiniz ya o durumdayım ama kalbim sizinle arkadaşım..

Insallah,ayrica diliyorum ki guzel haberlerimizi sizlere burdan verecegim.Bu sinavi atlatacagiz dedigin gibi.Allah herseyin hayirlisi neyse onu versin hepimize.

öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor bir hastalık.. ama eşiniz yine de şanslı biri çünkü yanında olacak ona destek olacak birine sahip. bu minik yaratık belki size şans getirir, inatla geldiyse bir nedeni vardır diye düşünüyorum ben.. bence sizin sağlığınız ve ya bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem olmayacaksa aldırmayın. Belki de bundan 20 yıl sonraki en iyi dostunuzu göndermiştir size Allah. :) Her neye karar verirseniz Allah yanınızda olsun.. Ve herşeyden önce kendinize iyi bakın, bir karara varmak için kendinize ihtiyacınız var. :) Güzel haberler ve mutlulukların en kısa zamanda yüzünü size dönmesini dilerim.. :)

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm ama herşey Allah'tan..
hamileliğinize gelince tabiki sizin kararınız ama mantıklı düşünüldüğünde eşinizle beraber tedaviye gitmek ona destek olmak için yanında bulunmak durumunda kalıcaksınız ve bir hamilenin girmemesi gereken radyasyon içeren yerlerde bulunmanız gerekebilir bunu nasıl yapıcaksınız inan bilmiyorum sadece bu tarafını da düşünmeniz gerekir diye hatırlatmak istedim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

cok zor bi durum.Allah yardimciniz olsun.Allah acil sifalar versin.cok uzuldum(( Allah kimsenin basina vermesin

çok geçmiş olsun alllah eşinize acil şifalar versin her işte bir hayır vardır bu bebekle umarım eşinizde sağlığına kavuşur

Rabbim acil şifalar versin.olumlu düşünün inşallah bebeğiniz size şans getirir.

öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor bir hastalık.. ama eşiniz yine de şanslı biri çünkü yanında olacak ona destek olacak birine sahip. bu minik yaratık belki size şans getirir, inatla geldiyse bir nedeni vardır diye düşünüyorum ben.. bence sizin sağlığınız ve ya bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem olmayacaksa aldırmayın. Belki de bundan 20 yıl sonraki en iyi dostunuzu göndermiştir size Allah. :) Her neye karar verirseniz Allah yanınızda olsun.. Ve herşeyden önce kendinize iyi bakın, bir karara varmak için kendinize ihtiyacınız var. :) Güzel haberler ve mutlulukların en kısa zamanda yüzünü size dönmesini dilerim.. :)

Amin cok tesekkurler guzel dileklerin icin,insallah 20 yil sonra yine beraber oluruz ailece,Allah kimseyi ayrimasin.

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm ama herşey Allah'tan..
hamileliğinize gelince tabiki sizin kararınız ama mantıklı düşünüldüğünde eşinizle beraber tedaviye gitmek ona destek olmak için yanında bulunmak durumunda kalıcaksınız ve bir hamilenin girmemesi gereken radyasyon içeren yerlerde bulunmanız gerekebilir bunu nasıl yapıcaksınız inan bilmiyorum sadece bu tarafını da düşünmeniz gerekir diye hatırlatmak istedim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Cok tesekkurler,zaten ben x-ray lerde diger taramalarda odasindan disari cikiyorum,zaten hamile olmasam bile risklerinden dolayi odada tutmuyorlar o durumlarda.

canım ALLAH şafi ismiyle şifa nasip etsin sınavdayız unutma:34:

tesekkur ederim.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Amin,tesekkur ederim.

cok zor bi durum.Allah yardimciniz olsun.Allah acil sifalar versin.cok uzuldum(( Allah kimsenin basina vermesin

Amin,gercekten de ates dustugu yeri yakiyor,kimsenin basina gelmesin,dusmaninim bile.

çok geçmiş olsun alllah eşinize acil şifalar versin her işte bir hayır vardır bu bebekle umarım eşinizde sağlığına kavuşur

Insallah.Biz umutluyuz.

Rabbim acil şifalar versin.olumlu düşünün inşallah bebeğiniz size şans getirir.

Amin,size de iyi dogumlar,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Yüce allahım acil şifalar versin inş. bebişinle ve eşinle beraber sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin. moralini sakın bozma bak allahu teala belki de gcünü kaybetme die böle bi zmnda bebek nasip etti size. eşine acil şifalar diliyorum sana da sağlıklı hamilelikler. allah tüm isteyenlere içinde de bana nasip etsin.

Yüce allahım acil şifalar versin inş. bebişinle ve eşinle beraber sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin. moralini sakın bozma bak allahu teala belki de gcünü kaybetme die böle bi zmnda bebek nasip etti size. eşine acil şifalar diliyorum sana da sağlıklı hamilelikler. allah tüm isteyenlere içinde de bana nasip etsin.

Cok tesekkur ederim,benim de tek istegim bu.Insallah Allah senin gonlune gore,hayirli guzel bir evlat nasip etsin.

canm benm allah c.c ne yapsa güzel yapar bundada vardır bir hayır eşinede çok üzüldüm allah acil şifalar vesn senin güçlü olman lazımki eşine destek olabilesn bide kendini onun yerine koysana onun acısı daha büyük nee gelse allahtN GELR SABIR CANM SABIR ALLAH YARDIMC OLSN:58:

Allah sabır versin canım .eşinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişinizde size mutluluk getiirir

ablacimm :53: konuyu simdi tesadüfen gördüm ..
Cok büyük gecmiss olsuuunn zelldamm yaa ..
Allah Esinee acil sifalar versinn ..

Kendini nolursun yipratma ve bebegin icin sevin ..
Dünyalar tatlisi bi ceylinin var ve allah sana ikinci bi mucizeyi bu zor gününde sana hediye olarak yollamis .. ondan güc alman icin yolladigi bes belliii bebegimmm ..

Hersey düzelicek bak gör .. Ceylinde büyüp cok tatli bi ablacik olcak :8:
Moralini yüksek tut balimmmm .. üzülmemeye caliss .. bebislerin icin saglam durmaya bak :34:
Cok iyi bi E$ ve Annesiiinnnn bunlarida atlatacaksin sennn eminimmm :70:

Cok seviliyorsunn Zeldaaam ♥

canm benm allah c.c ne yapsa güzel yapar bundada vardır bir hayır eşinede çok üzüldüm allah acil şifalar vesn senin güçlü olman lazımki eşine destek olabilesn bide kendini onun yerine koysana onun acısı daha büyük nee gelse allahtN GELR SABIR CANM SABIR ALLAH YARDIMC OLSN:58:

Sagolasin,esim aslinda belli etmiyor ama ben hissediyorum cok uzuluyor ama guclu gorunmeye calisiyor,insallah atlatacagiz.

Zellda cım dt_noxeee arkadaşım 2. mesajda yazmış ona katılıyorum.Allah verdiğine göre bir bildiği var demek.İnş bebeğiniz eşine güç kuvvet verir.Geçmiş olsun.Dualarımız sizinle:29:

Yüce Rabbim'in vardır bir bildiği. sabır ve acil şifalar diliyorum. zor bir süreç. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur eşiniz. Dualarımız sizinle umudunuzu hiç kaybetmeyin. Allah'a emanet olun.

ablacimm :53: konuyu simdi tesadüfen gördüm ..
Cok büyük gecmiss olsuuunn zelldamm yaa ..
Allah Esinee acil sifalar versinn ..

Kendini nolursun yipratma ve bebegin icin sevin ..
Dünyalar tatlisi bi ceylinin var ve allah sana ikinci bi mucizeyi bu zor gününde sana hediye olarak yollamis .. ondan güc alman icin yolladigi bes belliii bebegimmm ..
Hersey düzelicek bak gör .. Ceylinde büyüp cok tatli bi ablacik olcak :8:
Moralini yüksek tut balimmmm .. üzülmemeye caliss .. bebislerin icin saglam durmaya bak :34:
Cok iyi bi E$ ve Annesiiinnnn bunlarida atlatacaksin sennn eminimmm :70:
Cok seviliyorsunn Zeldaaam ♥

Canim benim kucugum Allah razi olsun,senin temiz kalbinden gelen dualarin yeter,Allah seni de hep mutlu etsin.

Zellda cım dt_noxeee arkadaşım 2. mesajda yazmış ona katılıyorum.Allah verdiğine göre bir bildiği var demek.İnş bebeğiniz eşine güç kuvvet verir.Geçmiş olsun.Dualarımız sizinle:29:

Tesekkur ederim Elif ablacim,Insallah.Cok tesekkur ederim.Simdi sohbet zamani,dertlerimi paylasip hafifleme zamani ama sohbet yok,ozluyorum her konuyu konustugum arkadaslarim sohbette.Tabi seni de.

Yüce Rabbim'in vardır bir bildiği. sabır ve acil şifalar diliyorum. zor bir süreç. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur eşiniz. Dualarımız sizinle umudunuzu hiç kaybetmeyin. Allah'a emanet olun.

Amin,dualarinizla insallah duzelecek hersey yoluna girecek,ben sadece normal bir yasam,normal bir aile hayati istiyorum.Esim yarin ameliyat olacak,tumor bagirsagini iyice kapattigi icin 3 haftadir agzina lokma girmedi,lutfen dualarinizi esirgemeyin,doktorlar riskli bir ameliyat dedi,6-8 saat arasi surecekmis,hersey yolunda giderse tekrar yemek yiyebilecek tabi bir sure sonra hemen degil.

Back
X