hayaL ettiğim şeyLeri yaşıyorsun önceLikLeboshayallersmile
ha bende korkuyorum evLiLikten ama o benim özgürLüğüme düşkünLüğümdenkaydirigubbakcemile3
teyzemin evLiLiğini görene kadar bende evLiLİğin büyük sorumLuLuk oLduğunu düşünüyordum.
arada evLerinde kaLıyorum,ve ne kadar rahat bir evLiLik oLduğunu görüyorum.ev arkadaşı gibiLer,temizLiği etrafı kirLi görünce kaLkar eniştem yapar.mutfak aLışverişini eniştem yapar getirir teyzeme,günübirLik hemde.teyzem güzeL yemek yapar ama eniştem haftanın 3 günü dışardan ev yemeği getirtir yada yemeğe çıkarLar.
evet sana iLk zamanLar iyi,sonra kötü davranmamasının garantisi yok,ama kişiLiğine bakarak biraz anLayabiLirsin.
meseLa ben eniştemin bırak kırıp dökmeyi sesini yükseLttiğini görmedim.tartışma ortamında tane tane konuşur,kırıp döken taraf teyzemdi oda düzeLdikaydirigubbakcemile3
bunun dışında anLaşmanıza da bağLı.ortak zevkLer,ortak düşünce yapısı veya küLtür evLiLİğin yıpranmasını engeLLer veya geciktirir.
bende 10 kere evLenip boşanmış gibi konuşuyorum heaakaydirigubbakcemile3
demek istediğim canım,mantığına uygun bir evLiLik yaparsan,ve eşin sana her konuda yardım edecekse,''yemeği temizLiği kız tarafı yapar erkek çaLışır'' mantığı yoksa,gayet rahat bir evLİLik oLur..