Sevip varıp da pisman olmak

Rosesister

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
33
22
3
34
Merhaba kk
Dertliyim piskolojim aşırı bozuk ben 8 ay once nişanlandım 5 ay kadar oncesinde görüşmüşlugumz vardi seviyordum.
Kendisi memur ben se unverste mezunuyum yaşım 29. Ama atanamadim. Basta her sey cok iyiydi taa ki annesi babasi beni istememis neden çalışmıyormusum srf nisanlm beni istedigi icin gelmisler simdi ise evlerine gittigmde bir sorun yok iyler ama bn ısınamıyorum hatta nefret ediyorum diyebilirm. Neyse 3 ay gcti nişandan nisanlim haftalik trip atıyordu yok teleffonu neden duymadin trip yok mesajimi nasl gormezsin trip yok gel gitler yasiyorum der gbi seyler oldu. Bense trip yiyince asiri ruhi sıkıntılara giriyordum söylediğim halde devam etti yok yaptirtma ettirtme diyrdu. Evlilikten korkuyorum resmen aşırı baskin karakterli beni dinler ama kendi düşüncesi ni de kabul etrrr yaa ben soğuyacaktım madem niye nisanlandim 5 ay gorustuk neden o zaman anlamadim bunlari cok kötüyüm eski beni mutlu beni cok ozledim 😭

Bu ne böyle ya kız gibi trip atıyor. Bence ayrılmanın bir bahanesini arıyor. Erkekler olgunlasmamissa ailesinin sözünden çıkmazlar malesef. Sizi üzmeden ayrılsa bari. En sevmedigim erkek tipi ya. Hakkınızda hayırlısı olsun ama evlilik bu şakaya gelmez. Sizi üzenin kicina vur tekmeyi gitsin. Bu devirde erkek kahrı çekilmiyor. Kendinize dert değil eş edinin.

5 ay çok çook kisa bir süre 'evet gelecek 60 yili senin ile geçirmek istiyorum" demek için. Artik günümüzce çoğu kizlar, evliliğin dügünden ibaret olduğunu düşünüyorlar yada beklentileri pek yüksek değil.

Yani standart işi var, maaşi iyi, ayni kültürdeniz ve fena değil beklentisi ile birçok kişi evleniyor ve çok yanliş.

Bu konudada adam otoriter bir ergen. O kimki hesap veriyorsun? Telefonu duymaman normal. Bu nasil bir ergen tripi? Gidip annesin çalişan bir kiz istedigino sana niye anlatiyor?

Burdan belli bu adam ile evliliğin yürümeyeceğini. Umarim nişani atmaya yeterici kadar cesaretin olur.

Bence nişanlınız ailesinden etkilenmiş. Sevgisi çok kuvvetli değil size karşı ya da anlayışlı değil bilemedim. Mesela telefon duyulmayabilir. Mesaj işin vardır görmeyebilirisn bunlar normal olağan şeyler. İnsan neden trip atar ki bu durumlara ya trip atmak biz bayanlar in zaten erkek trip mi atar😂

e bu kadar mutsuzsan yol yakınken geri dön,nişanlıyken böyleyse evlendikten sonra hiç çeklimez.Onlara ne senin atanmandan gelin olacak kıza gelir kapısı gözüyle bakıyorlar demekki.Yol yakınken geri dön derim

Herhalde ailesinden etkilenmiş, boş boş gezen bir insan, ne işi var ki, bütün gün telefonun ekranına bakıp benden gelecek aramayı, mesajı beklemeli diyor.

Sakın başınızı yakmayın arkadaşım, ne adamın, ne ailesinin size saygısı var. Nişanlandınız diye evlenmek zorunda değilsiniz.

Belkide seni biktirip ayrilmani istiyor olabilir. Aile de istememiş sizi belliki laf sokup aklını bulandırıyorlar seven insan böyle davranmaz

Bu adamdan bi halt olmaz sana.Belli ki sevgisi Yok.Bazı erkekler yaşı gelince evlenmiş olmak için evlenir.Yol yakınken dön derim.Sonra pişman olursun.

Evlenince nazını çekmez bu adam ayrıl cicim ayları bitince ana kuzusu olup sana yapılan her haksızlığa karşı susar sen laf söyleyince de o benim anam der evlenmeseydin der benim param der arkana bakmadan kaç

Back
X