sevipte ailenin karşı çıkması üzerine kavuşamayan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aslhn0123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
23
-4
3
29
Merhabalar, benim bir ilişkim var çok güzel giden çok iyi anlaştığımız. Fakat ben üniversite mezunuyum o maddi imkanlar yüzünden okuyamamış ama kendini çok iyi geliştirmiş herkonuda.birde aramızda 12 yaş farkı var. Birde 8 kardeş ben ise tek çocuk gibi büyüdüm ablam ben küçükken evlendiği için. Ailem tüm bunları problem edip denk değilsiniz diye ayrılmama diretiyor. Ama bizim ilişkimizde bunlar hiç problem olmadı çok iyi anlaşıyoruz hiç bir şekilde karakterine yada sevgimize saygı duymuyorlar benzeri durum yaşayan var nasıl sonuçlandı?

Valla konuyu okurken sizi toy sandım. Aileniz çok hakli.

Maddi imkana bir şey diyemem ama eğitimde firsat eşitligi olsun diye 4 tane açıköğretim fakültesi var Türkiye'de. Birine bile mi kaydolamadı?

Sizden 12 yaş büyük, ayrıca 8 kardeş...

Maddi imkansizlikla 8 çocuk doğuran cahil anne babası var. Evlenirseniz o cahil insanlar kv ve kp'niz olacak.

Aklınızı kullanın.

Ben 1 sene bir iş yerinde çalıştım orda tanıştık o ilkokul mezunu. 1.5 yıllık bşr ilişkimiz var. Ben çalışıyorum diyetisyenim. Oda mankine bakımcısı ama 18 yıldır bu işi yapıyor kazancı iyi.
Annenizin yerinde olmak istemezdim. Kahrından uyku uyuyamıyordur yazık.

Artik tek bir üniversite diplomasi bile yeterli olmuyorken 1984 dogumlu adamin yalnizca ilkokul diplomasi mi var?

Annenizin yerinde olmak istemezdim. Kahrından uyku uyuyamıyordur yazık.

Artik tek bir üniversite diplomasi bile yeterli olmuyorken 1984 dogumlu adamin yalnizca ilkokul diplomasi mi var?
oda işine 18 yılını vermiş ama şuan birçok yığınla dolu üniversite mezunundan daha iyi kazancı var. maddi imkansızlık yüzünden okuyamamış

Ben 1 sene bir iş yerinde çalıştım orda tanıştık o ilkokul mezunu. 1.5 yıllık bşr ilişkimiz var. Ben çalışıyorum diyetisyenim. Oda mankine bakımcısı ama 18 yıldır bu işi yapıyor kazancı iyi.

Kazancının iyi olması yetecek mi ? Daha önce bu durumu tecrübe etmiş , onlarca kadının konusu var bdv de. Size yeniden anlatmak yerine onları okumanızı tavsiye ederim.

Allah anne babanızın yardımcısı olsun.

oda işine 18 yılını vermiş ama şuan birçok yığınla dolu üniversite mezunundan daha iyi kazancı var. maddi imkansızlık yüzünden okuyamamış
Üniversite yalnizca maddi gelir mi katar insana? Vizyon katar, saygınlık katar, özgüven ... En azindan bunlara sahip olmak isteyen konferans takip eder, etkinlikleri takip eder, ot gibi yaşamadan bitirir okulunu.

Sizin tek kıstasınız "iyi kazancı" olması ise üniversite size de bir şey katmamiş demek ki.

Merhabalar, benim bir ilişkim var çok güzel giden çok iyi anlaştığımız. Fakat ben üniversite mezunuyum o maddi imkanlar yüzünden okuyamamış ama kendini çok iyi geliştirmiş herkonuda.birde aramızda 12 yaş farkı var. Birde 8 kardeş ben ise tek çocuk gibi büyüdüm ablam ben küçükken evlendiği için. Ailem tüm bunları problem edip denk değilsiniz diye ayrılmama diretiyor. Ama bizim ilişkimizde bunlar hiç problem olmadı çok iyi anlaşıyoruz hiç bir şekilde karakterine yada sevgimize saygı duymuyorlar benzeri durum yaşayan var nasıl sonuçlandı?

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım

Dünkü konunuzu yeniden düzenlemissiniz. İlk haliyle kimse alıntılamamış ne yazık ki. Dün konuyu ilk açtığınızda 14 yaş fark vardı aranızda , adam 40 yaşındaydı , bugün yaş farkı azalmış.

Sitede konu düzenleme kısıtlansa da konular gün gün şekil değiştirmese.

Gerçek her neyse ; Allah ailenizin yardımcısı olsun.

Sadece sevgi yetmiyor evlilik için. Hatta yanlış evlilik yapılırsa o aşk nefrete tahammülsüzlüğe dönüşüyor. Sevgilinizle çok iyi anlaşıyorsunuz fakat kendisinin kalabalık bir ailesi var. Benim yaşadığım yerde üniversiteye gitmeyenler meslek okuluna gidiyor her ikisi de eşit saygınlıkta. Tamam mesleği işi gücü varmış ama böyle kalabalık ailelerde birey olarak kalmak zordur. Yani küçük yaştan beri çalışan biri hep ailesine bakıp destek olmuştur. Şimdi siz geldiniz diye herkes size ayak uydurmayacak, sizin onlara uymanızı bekleyecek hatta isteyecekler. Sevgilinizin kişiliği çok önemli, tamam size çok değer veriyordur seviyordur ama hem gözlemlerim hem de burada okuduklarımdan dolayı ailesiyle evliliği arasında bir sınır koyamıyorlar.

Tek çocuk el bebek gül bebek büyümüşsünüz ama karşınızda 8 çocuklu bir aile var. Uzun vadede aileler her zaman haklı çıkmıştır. Çünkü çocuklarını çok iyi tanıyorlar, nereye kadar dayanabileceklerini veya neyi kabul edip edemeyeceklerini biliyorlar. Benim de iki kızım var ve sevgi aşk tamam karşısında durulmuyor ama böyle bir evlilik yapmalarını istemem.
Ama tamamen evliliğine eşine sahip çıkar, ailesiyle kesin mesafe ve kurallar koyar herkese gereken değeri gösterir o zaman farklı düşünürüm. 8 kardeş okumamış etmemiş diye eziklemem herkesin bir gururu var.

evlen sonra görümcelerim ortalığı karıştırıyor ailem de beni istemiyor dersin sonra bile bile lades dersen sonu buraya tekrar konu açmak olur

Bence üniversite mezunu olmak fazla gözde büyütülüyor baksanıza konu sahibesi ünv mezunu ama ilkokul mezunu biriyle iyi anlaşıyor🙄 Arada büyük yaş farkı olmasını zaten geçtim hayattan soğudum😁 Diploma bir noktaya kadar kar ediyor, akıl yoksa hiçbir şey fayda etmiyor😶 Diploma bolca dağıtılıyor ama beyin bedavaaaaa

arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen

Sizin tüm arkadaşlar kart adamlarla geziyor sanırsam nedir bu 40lık heriflere çıtır kız bulalım sevaptır tarikatı falan mı😶

Bence üniversite mezunu olmak fazla gözde büyütülüyor baksanıza konu sahibesi ünv mezunu ama ilkokul mezunu biriyle iyi anlaşıyor🙄 Arada büyük yaş farkı olmasını zaten geçtim hayattan soğudum😁 Diploma bir noktaya kadar kar ediyor, akıl yoksa hiçbir şey fayda etmiyor😶 Diploma bolca dağıtılıyor ama beyin bedavaaaaa
beyin bedavada sana hiç uğramamış anlaşılan o. insanları bu şekilde sınıflandıran eğitimi New yorkta alsa ne olur senin gibi.haddini aşıp hakeret boyutuna girecek kadar saygısızlaşmayın.

Normal şartlarda her bireyin düşe kalka kendi doğrusunu bulma taraftarıyım yani yaşayarak öğrenme. Ama senin durumun farklı çünkü ailenin karşı çıktığı kadar var. Sağlıklı düşünemediğin kanısındayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X