- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Bu ne saçmalık oturup bir de satır satır yazıyoruz. Her açılan başlığa kim açmış ya da dur eski konusu neymiş diye bakmıyorum. Evet bence de konu düzenleme kısıtlanmalı. Yazılan yorumlara göre birden olumlu ya da olumsuz durumlar oluşuveriyor nedense.Dünkü konunuzu yeniden düzenlemissiniz. İlk haliyle kimse alıntılamamış ne yazık ki. Dün konuyu ilk açtığınızda 14 yaş fark vardı aranızda , adam 40 yaşındaydı , bugün yaş farkı azalmış.
Sitede konu düzenleme kısıtlansa da konular gün gün şekil değiştirmese.
Gerçek her neyse ; Allah ailenizin yardımcısı olsun.
Bu ne saçmalık oturup bir de satır satır yazıyoruz. Her açılan başlığa kim açmış ya da dur eski konusu neymiş diye bakmıyorum. Evet bence de konu düzenleme kısıtlanmalı. Yazılan yorumlara göre birden olumlu ya da olumsuz durumlar oluşuveriyor nedense.
Konu sahibi kafayı takmışsınız, istediğiniz yoruma denk gelene kadar başlık açacaksınız anlaşılan. Gidin evlenin 40 yaşında size yalan söyleyen adamla. Bir siz bir de nişanlım geri dönsün diye ağlayan bir üye daha var o.
Sadece yaş farkı değil, adam bildiğin yalancı. Ortaya çıkmaz diye söylememiştir size, ortaya çıkınca da "seni kaybetmek istemedim, beni bırakmanı istemedim..." kaybetmemiş işte adam elindesiniz daha. Ne eğitim, ne aile, ne maddi seviye denk değil. Bak bu üçü en güçlü en yıkılmaz sevgiyi bile yıkar geçer.
arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Ya cidden bir siz akıllısınızarkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Kuzenim yas farki olmayan ama egitim duzeyi kemdinden cok altta birile evlendi. Biri iki uni bitirmis yurtdisinda yuksek vs yapmis biri ilkokulu zor bitirmus. 12 yil ve 2 cocuktan sonra ben bunu bosuycam diye geziyo. Aile o zaman evlenme bunla diye diretmisti smdi bosanma diye. Ailenizi en basta dinlemelisiniz. Bi de bence yas farkiniz cok siz ozellikle cinsel anlmda en aktif zamaninizdayken o artik ununu elemiiiis elegini asmis olacak. Bence bu da bi evlilikte olabilecek buyuk sorunlardan biriMerhabalar, benim bir ilişkim var çok güzel giden çok iyi anlaştığımız. Fakat ben üniversite mezunuyum o maddi imkanlar yüzünden okuyamamış ama kendini çok iyi geliştirmiş herkonuda.birde aramızda 12 yaş farkı var. Birde 8 kardeş ben ise tek çocuk gibi büyüdüm ablam ben küçükken evlendiği için. Ailem tüm bunları problem edip denk değilsiniz diye ayrılmama diretiyor. Ama bizim ilişkimizde bunlar hiç problem olmadı çok iyi anlaşıyoruz hiç bir şekilde karakterine yada sevgimize saygı duymuyorlar benzeri durum yaşayan var nasıl sonuçlandı?
İkiniz de 26 yaşında ve 1.5 yıllık iliskidesiniz ikinizin de sevgilisi 38 yaşında. Ya da ikiniz de bir adama aşık oldunuzarkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Yalan parayla olsa bankadan kredi cekersin degil mi ?arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Diyetisyen olarak rağbet gören biri değilsiniz de sürekli sürekli absürt ve hikaye tarzı konularınızla her gün bize tartışacak konu açıyorsunuzarkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Eniştem lise mezunu teyzem üniversite. Eniştem maddi olanaksızlık yüzünden okuyamamış ama inanılmaz zeki atılgan bir adam. Teyzemle çalıştığı yerde tanıştı ve daha sonra ikisi ortak bir işe girdiler. İşi eniştem yönetiyor ve teyzemden daha çok kazanıyor. Ama dedim ya eniştem çok uç bir örnek aşırı zeki ve araştırmayı çok seven bir adamdır.oda işine 18 yılını vermiş ama şuan birçok yığınla dolu üniversite mezunundan daha iyi kazancı var. maddi imkansızlık yüzünden okuyamamış
Benzer bir durum yaşamadım. Nacizane fikrimi belirtmek için geldim. Ailenin onaylamadığı hiçbir şey yolunda gitmez. Aileler bizi bizden iyi bilir ve tanır (genel olarak). Ayrıca yaş farkının fazla olması yarın bir gün aranızda problem olur. Yarın gelir senin üniversite okumuş onun okumamış olmasını ego yapar kendine yine sorun olur. O yüzden yol yakınken aileni dinle. En basitinden şöyle bir örnek vereceğim. Çok yakınım bir kadın üniv mezunu ama eşi lise mezunu köye yerleştiler. Aralarında da nerden baksan 7-8 yaş farkı var. Çiftçilikle uğraşıyorlar buraya kadar normal. Çocuk tedavisi için uğraşmak istiyor kadın ama adam ben gidip doktora sperm veremem utanırım yapamam yok şöyle yok böyle işi yokuşa sürüyor. Kadının çalışmasına da çok sıcak bakmıyor.Merhabalar, benim bir ilişkim var çok güzel giden çok iyi anlaştığımız. Fakat ben üniversite mezunuyum o maddi imkanlar yüzünden okuyamamış ama kendini çok iyi geliştirmiş herkonuda.birde aramızda 12 yaş farkı var. Birde 8 kardeş ben ise tek çocuk gibi büyüdüm ablam ben küçükken evlendiği için. Ailem tüm bunları problem edip denk değilsiniz diye ayrılmama diretiyor. Ama bizim ilişkimizde bunlar hiç problem olmadı çok iyi anlaşıyoruz hiç bir şekilde karakterine yada sevgimize saygı duymuyorlar benzeri durum yaşayan var nasıl sonuçlandı?
Kendinize koca olarak bu profili uygun görüyorsanız olur bence. Üniversite size de birşey katmamış demektir. Ama ailenize üzüldüm, onca yıl kendinden kıs, okut, büyüt bir işe yaramasın.Ben 1 sene bir iş yerinde çalıştım orda tanıştık o ilkokul mezunu. 1.5 yıllık bşr ilişkimiz var. Ben çalışıyorum diyetisyenim. Oda mankine bakımcısı ama 18 yıldır bu işi yapıyor kazancı iyi.