sevipte kavuşamamak....

niloya11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
79
23
88
Bayanlar; ben daha önce konu açmıştım aileler yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştık sevdiğimle.. Fakat kalbime söz geçiremiyorum.. Sevdiğim adamla yine konuştuk ve resmen tükenmiş ya sesini duydum mahvoldum anılarımızı en ince ayrıntısına kadar hatırlıyor, beni öyle bir sevmişki sesinden anladım bunu gerçekten vazgeçemiyor. Özledik birbirimizi çok fazla ve görüşeceğiz. İçin yanıyo resmen anlatamam. Kalbim artık dayanmıyor ve sevmekten vazgeçmiyor asla beni. Ben ilk defa aşık oldum ve birini sevdim :( napıcağımı bilemiyorum

Evet maalesef vardı ailesi hakkında olumsuz şeyler duydular ve birazda mezhep ile ilgili... Ya neden oldu ya gerçekten unutamıyorum onun yüzü konuşması herşeyi çok başkaydı. :( onun sesinden ilk defa bu kadar beni sevdiğini kalbimde hissettim çok fena oldum

Ikinizin de yasinin yetiskinlik caginda odugunu dusunerek soyluyorum. Iki yetiskin olarak ailelerinizi karistirmadan bir aile kurabilirsiniz. Ama seni cok dramatik gordum. Saglikli analiz edememe ihtimalin cok yuksek olaylari. Daha mntikli ve gercekci ilerle bence.

Normalde çok mantıklıyım ama konu o olunca mantığım devre dışı kalıyor ben ben olmuyorum. Bu kadar yoğun ve güçlü duygular beslemedim. Haklısınız da iş aşka gelince kitleniyorum kıyamıyorum ona.

Normalde çok mantıklıyım ama konu o olunca mantığım devre dışı kalıyor ben ben olmuyorum. Bu kadar yoğun ve güçlü duygular beslemedim. Haklısınız da iş aşka gelince kitleniyorum kıyamıyorum ona.
O zaman cok aglarsin. Mantik insana her zaman lazim. Evin icinde bir odadan digerine gercerken bile. Sen ise hayatini etkileyecek bir kararda mantigim devre disi diyorsun. Bir ara onceki konunu da acip sonuna kadar oku istersen. Amerika'yi tekrar tekrar kesfetmeye gerek yok.

Evet maalesef vardı ailesi hakkında olumsuz şeyler duydular ve birazda mezhep ile ilgili... Ya neden oldu ya gerçekten unutamıyorum onun yüzü konuşması herşeyi çok başkaydı. :KK43: onun sesinden ilk defa bu kadar beni sevdiğini kalbimde hissettim çok fena oldum
Olumsuzluğun boyutu ne peki?
Mezhep farklılığı bir biriniz saygili olduktan sonra sıkıntı olmazdı ama

Aile Hakkı'nda duyulan olumsuzluk ne

Uyuşturucu satıcısı mı kadın pazarlayıcısı mı

Mezhebi farklı ise ne olmuş

Eşim ve ben, görümce ile enişte, eltim ve kaynım da farklı mezhepten

Hepimiz farklı farklı şehirlerdeniz ama daha bir uyumsuz durum görmedim

Ne var bu mezhep farkında 17 yıllık sevgilimde hala bulamadım da

Evlenmek istiyorsanız evlenebilirsiniz tabi (aileyi karşınıza alarak) ama şunu da düşün. Canım cicim ayları geçtikten sonra bu mezhep gibi farklılıklar illa ki gündeme gelecektir ve huzursuzluk oluşacaktır. Bence aileni karşına almaya değmez. İnsan bir defa aşık olmuyor çünkü. Duygularını çok iyi anlıyorum iki tarafta da aşk yoğun olunca mantık devre dışı kalıyor. Ama ilerleyen süreçte keşke mantığımı dinleseydime kadar gidiyor iş

Olumsuzluğun boyutu ne peki?
Mezhep farklılığı bir biriniz saygili olduktan sonra sıkıntı olmazdı ama

Ailesi hakkında babama kötü şeyler demişler çok fazla o da korktu.. Babamda tutturdu ben çingeneye kız vermem böyle bir aileye diye.. O da bende asla çingenlik yok dedi yemin etti bana ama bilmiyor tabi araştırıldığını... ya çok bunalımdayım gerçekten.

Farkli sehirlerdeymissiniz aldatsa da haberin olmaz ki. Millet ayni evde yasadigi kocasini bile yakalayamiyor bazen.

Onun çevresinde tanıdıklarımda var. Bi kız onunla tanışmak istemiş hatta o da reddetmiş onu. Kendide yakışıklı dikkat çeken biri. Ben kalbimde başkası varken asla birini düşünmek istemiyorum demiş aracıya.

Zaten benden vazgeçmiyor işte demek istediğim bu. Kendi yolumu çizemiyorum diyor gece boyu konuştu..... heryerde sen varsın diyor...... Kimseyi istemiyorum diyor. Özlemiş çok fazla. Onu hç böyle görmemiştim yıkılmış resmen

Ailesi hakkında babama kötü şeyler demişler çok fazla o da korktu.. Babamda tutturdu ben çingeneye kız vermem böyle bir aileye diye.. O da bende asla çingenlik yok dedi yemin etti bana ama bilmiyor tabi araştırıldığını... ya çok bunalımdayım gerçekten.

Kötü dediğiniz ne

Kötü şey nedir

Bunhn genellemesi olmaz ki

Şunu demişler buna dayanarak deyin de yorum yapalım

anYa şunu neden açıkça tam söylemiyorsunuz anlamadım ama
Her yol var dedilerse ailenin istememesi normal ve doğru olan

Ben onların bu taraflarını hiç gözlemlemedim. Adam ticari iş hayatında barınamamış, iş ahlakı zayıfmış; anneleri ve akrabalarınında çok çirkef olduğunu beni çok üzeceklerini öyle bir aileden uzak durmalarını gerektiğini belirtmiş ve kızını başını boş yere yakma Allah rızası için kendinizi kurtarın demiş

Ben onların bu taraflarını hiç gözlemlemedim. Adam ticari iş hayatında barınamamış, iş ahlakı zayıfmış; anneleri ve akrabalarınında çok çirkef olduğunu beni çok üzeceklerini öyle bir aileden uzak durmalarını gerektiğini belirtmiş ve kızını başını boş yere yakma Allah rızası için kendinizi kurtarın demiş
Valla siz her yol var deyince
Benim hayal gücüm öyle şeyler kurguladı ki
O yüzden ailen haklı tabi benim hayal gücüme göre
Aileni ezip geçme derim

biz de cok sıkıntılar çektik o yüzden sizi cok iyi anliyorum. önümü göremiyordum nasıl olcak nasıl ailem ikna olacak diyordum. annemin cok etkisinde kaliyordum.kendime guvenimi yitirmistim ama hep bir umut vardi icimde.
cok dua ettim. hersey yoktan var eden dilese ailemide ikna edebilir diye ancak sakinlesebiliyordum yoksa kafayi yemek üzereydim.
5 sene sonunda ailem ikna oldu ve birbirimize kavustuk:) ama 5 senede neleeer yasadik neler dayak mi yemedim tehditmi edilmedim sevdigimin ailesi mi hor görülmedi benim yuzumden mahcup mu olmadilar neler neler.

benim ailem biraz dominant..ve ben sunu diyorum ki ben bile bunlara ragmen pes etmediysem sizde sonuna kadar gidin. birbirinizi bu kadar severken kendinize yazik etmeyin

Back
X