• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevipte kavuşamamak....

Anne baba onayı çok önemli evlilikte
Yaşlarınız kaç bilmiyorum
Ama güzellikle anlatın

Valla siz her yol var deyince
Benim hayal gücüm öyle şeyler kurguladı ki
O yüzden ailen haklı tabi benim hayal gücüme göre
Aileni ezip geçme derim

Açıkçası her yolu bende anlamadım insanın aklına herşey geliyor. Film gibi çok tuhaf gerçekten. Adamada kendi sorma imkanım yoktu. Aileyide tanıyorum her yol ne olabilir ki diyorum.

biz de cok sıkıntılar çektik o yüzden sizi cok iyi anliyorum. önümü göremiyordum nasıl olcak nasıl ailem ikna olacak diyordum. annemin cok etkisinde kaliyordum.kendime guvenimi yitirmistim ama hep bir umut vardi icimde.
cok dua ettim. hersey yoktan var eden dilese ailemide ikna edebilir diye ancak sakinlesebiliyordum yoksa kafayi yemek üzereydim.
5 sene sonunda ailem ikna oldu ve birbirimize kavustuk:) ama 5 senede neleeer yasadik neler dayak mi yemedim tehditmi edilmedim sevdigimin ailesi mi hor görülmedi benim yuzumden mahcup mu olmadilar neler neler.

benim ailem biraz dominant..ve ben sunu diyorum ki ben bile bunlara ragmen pes etmediysem sizde sonuna kadar gidin. birbirinizi bu kadar severken kendinize yazik etmeyin

canım çok sağol kaderin üzarinde de bir kader varmış.. O kendinin istenmediğini bildiği halde vazgeçmiyor benden zaten. Onu hiç bu kadar çaresiz görmedim. Anılarımızdaki her detayı hatırlıyor çok şaşırdım normalde bunları konuşmaz genel hayatında. Umarım güzel olur herşet :)

Ama güzellikle anlatın
Ama güzellikle anlatın

İkimizde olgun yaşlardayız. O da kendini tanıyan bilen birisi. Evlilik hayallerimizden bahsediyor durmadan. Normalde ben hep dramatize ederdim kadınlar daha duygusal olur çünkü.. yapacağımız yemeklere birlikte gezeceğimiz yerlere kadar hayallerini anlattı durmadan.

Mezhep farklılığı sıkıntı olur arkadaşlar. Şöyle bir durumda olmaz, aile çok tutucudur, kızımız ya da oğlumuz der ki "Ben seviyorum, evleneceğim, benim ilişkime karışmayın" o zaman olmaz. Ama kendisi de o mezhebe bağlıysa (iki taraf için), aileme karşı çıkamıyorum, çocuğumun belli bir mezhebe bağlı yetişmesini istiyorum derse o zaman sorun olur. Konu sahibi, sizin veya sevdiğiniz kişinin böyle durumları varsa hiiiç birbirinize eziyet çektirmeyin, medenice ayrılın, birbirinize kendinizi hatırlatmayın. Herkes yoluna baksın.

İkimizde olgun yaşlardayız. O da kendini tanıyan bilen birisi. Evlilik hayallerimizden bahsediyor durmadan. Normalde ben hep dramatize ederdim kadınlar daha duygusal olur çünkü.. yapacağımız yemeklere birlikte gezeceğimiz yerlere kadar hayallerini anlattı durmadan.

Aileyi yok sayıp , evlilik gerçekleşince mutsuz olanları çok gördük . .
Elbette en güzeli aile onaylı bir evlilik. .
Ana baba duası , desteği önemli . .
Güzel bir dille ikna edeceğinizi düşünüyorum. .

Severken ayrılmak çok zor gerçekten bizimde oyle oldu çok sebep vardı kavuşamadık bitti malesef inşallah hakkinizda hayırlısı olur nasipte varsa kaç yıl geçerse geçsin elbet Birgün birlikte oluruz

En güzel aşk zor olandır demişler.siz kendiniz yaşayıp tüketseydiniz sorun yokta böyle başka etkenler yüzünden bitince sıkıntı işte.hani yasaklı şeyler hep cazip gelir ya insana o hesap

off off.. Çok zormuşşş.... Onun orda varlığını bilip sevildiğini ve sevdiğini bilip ayrı kalmak.... Allah ın imtihanı işte. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım benim aynısını bende yaşadım. Ailem onay vermedi bizde severek ayrıldık. Onun sevgisi benimkinden daha çok ve kıyamıyorum da o yüzden ara ara hala konuşuyoruz. Bizde dayanamadik buluştuk son kez dedik çok kötü bir şeydi ağlamaktan başka bir şey yapmamıştım o gün çok üzüldük de ama ailen sana zarar geldi istemez bir bildikleri vardır her zaman sonradan anlarsın büyüklerin onayının olmadığı bir şeyden hayır geleceğine inanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.

Bayanlar; ben daha önce konu açmıştım aileler yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştık sevdiğimle.. Fakat kalbime söz geçiremiyorum.. Sevdiğim adamla yine konuştuk ve resmen tükenmiş ya sesini duydum mahvoldum anılarımızı en ince ayrıntısına kadar hatırlıyor, beni öyle bir sevmişki sesinden anladım bunu gerçekten vazgeçemiyor. Özledik birbirimizi çok fazla ve görüşeceğiz. İçin yanıyo resmen anlatamam. Kalbim artık dayanmıyor ve sevmekten vazgeçmiyor asla beni. Ben ilk defa aşık oldum ve birini sevdim :KK43: napıcağımı bilemiyorum
Ailen bu hayattan gittikten sonra sen tek başına kalacaksın ve oturup dusuneceksin bu kısa hayat için neden kendimi ertelemişim ki bak şimdi kimse kalmadı herkes yaşamak istediği hayatı yaşadı ve gitti benim kalbimdeki yara hala aynı diyeceksin boşver herşeyi kalbin mantığın neye yatiyorsa onu yap ama iş işten geçmeden

Canım benim aynısını bende yaşadım. Ailem onay vermedi bizde severek ayrıldık. Onun sevgisi benimkinden daha çok ve kıyamıyorum da o yüzden ara ara hala konuşuyoruz. Bizde dayanamadik buluştuk son kez dedik çok kötü bir şeydi ağlamaktan başka bir şey yapmamıştım o gün çok üzüldük de ama ailen sana zarar geldi istemez bir bildikleri vardır her zaman sonradan anlarsın büyüklerin onayının olmadığı bir şeyden hayır geleceğine inanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.

saol tatlım

Bayanlar; ben daha önce konu açmıştım aileler yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştık sevdiğimle.. Fakat kalbime söz geçiremiyorum.. Sevdiğim adamla yine konuştuk ve resmen tükenmiş ya sesini duydum mahvoldum anılarımızı en ince ayrıntısına kadar hatırlıyor, beni öyle bir sevmişki sesinden anladım bunu gerçekten vazgeçemiyor. Özledik birbirimizi çok fazla ve görüşeceğiz. İçin yanıyo resmen anlatamam. Kalbim artık dayanmıyor ve sevmekten vazgeçmiyor asla beni. Ben ilk defa aşık oldum ve birini sevdim :KK43: napıcağımı bilemiyorum
oncelikle yazacaklarim sana ornek olmasin. ama resmen kendimi buldum yazdiklarinda. sene 2009. o kadar sevdim ki ama kavuşamıyorduk. mezhep farkliligi tek sorun. benim icin sorun degil ama ailem cok katıydi bu konuda. ayrildik, calistigim is yerinden bile aldilar beni. telefonumu aldilar ona ulasamiyim diye. ama gonul soz dinler mi? engel olamiyordum ayni senin gibi. gece babamin telinden arardim sesini duyabilmek icin. aglardik sadece. sonra aileme inandirdim bittigine ve gorusmeye devam ettik. 2 ayda bir bulusuyorduk. ama cok seviyordum cokta guveniyordum. o istanbulda, ben tekirdagda. onun aileside istemedi basta, zorla olmaz vs vs.. sonra ikna etti ailesini. 2010 evlendik. 7 senemiz bitiyor sukur. sukur diyorum cunku keske evlenmeseydim demedim hic bi zaman. simdi 3 yasinda bi oglumuz var :) ve gobusumde 8 aylik kizimiz :) esimi ailem o kadar cok seviyor ki. cok sukur. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah

Ben onların bu taraflarını hiç gözlemlemedim. Adam ticari iş hayatında barınamamış, iş ahlakı zayıfmış; anneleri ve akrabalarınında çok çirkef olduğunu beni çok üzeceklerini öyle bir aileden uzak durmalarını gerektiğini belirtmiş ve kızını başını boş yere yakma Allah rızası için kendinizi kurtarın demiş
kimse durup durupken böyle bir işe girmek dagil olmak istemez. demek ki bir şeyler var. sende diretme olmaz de kes. sanki dunyada başka adam kalmadı. yoluna bak sen. o adamda yoluna bakamıyorsa seni ilgilendirmez onun ne halde oldugu..
kimse evladının kötü olmasını istemez. bazen aileleri dinlemek gerekiyor.

oncelikle yazacaklarim sana ornek olmasin. ama resmen kendimi buldum yazdiklarinda. sene 2009. o kadar sevdim ki ama kavuşamıyorduk. mezhep farkliligi tek sorun. benim icin sorun degil ama ailem cok katıydi bu konuda. ayrildik, calistigim is yerinden bile aldilar beni. telefonumu aldilar ona ulasamiyim diye. ama gonul soz dinler mi? engel olamiyordum ayni senin gibi. gece babamin telinden arardim sesini duyabilmek icin. aglardik sadece. sonra aileme inandirdim bittigine ve gorusmeye devam ettik. 2 ayda bir bulusuyorduk. ama cok seviyordum cokta guveniyordum. o istanbulda, ben tekirdagda. onun aileside istemedi basta, zorla olmaz vs vs.. sonra ikna etti ailesini. 2010 evlendik. 7 senemiz bitiyor sukur. sukur diyorum cunku keske evlenmeseydim demedim hic bi zaman. simdi 3 yasinda bi oglumuz var :) ve gobusumde 8 aylik kizimiz :) esimi ailem o kadar cok seviyor ki. cok sukur. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah

Ne kadar güzel kavuşabilmişsiniz :)

Bilmiyorum kaderimdeki kişi o değil belkide o. Ama beni bu kadar çok seven biri ile gerçekten evlenmek hayatımı birleştirmek isterdim.. Bazen diyorumki nasıl herşey bir günde değişiyor tepetaklak olumsuz oluyor belkide 1 gün tam teri herşey onunla çok güzel olacak.. Allah ın mucizelerine inanıyorum.. Evet sonu hüsran da olabilir ama ben dualarımdan ümüdimi kesmedim onun için... Kızlar eğer bir mucize olurda kavuşursak ve evlenirsek size buradan haber vereceğim... Derdime ortak olanlara sizlere teşekkür ediyorum.

Back
X