sevipte kavuşamamak....

Su zamanda mezhep farklılığı en son düşünülecek şey bence.

Allah aşkına bu mezhep farkı nedir yahu? Hepimizi aynı Allah yaratmadı mı? Hepimiz cennet yada cehennem aynı yere gitmeyecekmiyiz? Yapmayın yaaa çıkın şu kafalardan.Farklı dinmiş farklı mezhepmiş.İnsan olmayı öğrenelim insan!!!!

Ben artık kendimi bile unuttum... Onun sesindeki gerçek sevgiyi hiç bu kadar ilişkim boyunca bile hissetmedim. Bana o kadar çok güven verdiki... Ailem tarafından istenmediğimi bildiği halde bile benden vazgeçmiyor. İstese yoluna önüne bakar. Onda o güveni hissettim bu kadar çok ilk defa...

Ailem hiçbir şekilde izin vermiyor. Beni evlatlıktan sileceklerini söylediler. Benim napmam lazım??

Ailem hiçbir şekilde izin vermiyor. Beni evlatlıktan sileceklerini söylediler. Benim napmam lazım??
Hayata bakinca ilerde yanımızda ne anne ne baba ne kardes olacak . annelerimiz bile der allah bizi kocamizdan geri koymasin. Mucadele etmek lazim . benimde basimda var cesaretsizlik gosterme cesaret et guven kendine dua et olmayacak degil bu durumda olup olan bir suru ornek var. Mutlu olur musun bunu iyi düşün

Back
X