Sevişgen komşu

Yok bizimki daha çok şöyle: bebegimmm bebegimmm ah ah ah aaahhhhhhhh seni seviyorum seni seviyorum ahhh

Erkekde : sevgilim, güzelim şak şak şak çok güzelsin şak şak şak
Yan odanda “Komsunun elli tonu”
cekiliyor :KK74: ve sen hâla duvarda bir delik acmadınmı? :KK67:

Sizde ses çıkartın. O esnada telefonla konuşun kahkaha atın telefonda birşeyler anlatın. Onlar sizi duyunca sizinde onları duyduğunuzu anlarlar. Altı saat boyunca inlemek yerine belki üç saat sesli üç saat sessize alırlar.

Herkes 6 saate takılmış ama ben her cuma cumartesi pazar 6 saat kısmına takıldım,
Hadi bir gün aralıklı olarak 6 saat sürdü, 3 gün üst üste 6 saat sürer mi ya hu,
İnsan bıkmaz mı yorulmaz mı,
Bence bunlar kesin hap map bir şeyler kullanıyorlar,

Herkes 6 saate takılmış ama ben her cuma cumartesi pazar 6 saat kısmına takıldım,
Hadi bir gün aralıklı olarak 6 saat sürdü, 3 gün üst üste 6 saat sürer mi ya hu,
İnsan bıkmaz mı yorulmaz mı,
Bence bunlar kesin hap map bir şeyler kullanıyorlar,
Kız insan insanı 18saat şey yapar mı bunlar başka bişey😂

6 saatte vajina telef olur yahu. Onlar 6 saat aktif olarak sevişmiyorlardır bence, önsevişmeyle birlikte 6 saat olabilir. Mümkün yani. Bir zamanlar biz de öyleydik 😍 çok eskide kaldı tabii 😒 çoluk çocuk ve soğuk hava derken kaçıyorum artık resmen 😭

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
Şikâyet et bence 😂😂

Eklentiler

• IMG-20191229-WA0100.webp
    IMG-20191229-WA0100.webp
    14 KB · Görüntüleme: 138
Bence ufaktan çıtlatın ses olayını
Merhaba nasılsınız diyerek
Havadan sudan olayından girip
Yalıtım yok galiba diyip ses olayına giriin

6 saat mi 🤢altı saat yani. 😂 Odanı değiştir kardeş boşver 6 saat sevişecek güç varsa onlarda muhatap olma. 🤯

Back
X