Sevişgen komşu

K Kendinisevenbirii uzman olarak sana sormak istiyorum. 6 saat sürer mi? Sürse de son saate kadar Aynı tempoda sürer mi 🤣
Kız kelebek beni vitesten attiracan şimdi aksam aksam:KK8: :KK70:

Eğer motor takılı değilse "kesintisiz" sürmez bee:KK70: hiç olmasa bile aralarda ennn az hiç yoktan 15 dakka ikinciye hazırlanma süreleri vardir da, o süre de sarılıp cilvelesiyolarsa konu sahibi devam ediyolar sanıyor olabilir o sesleri:KK70: hap bile içseler öyle devam ederler desek yine nefes almak için bile dururlar yani 6 saat mümkün değil kesintisiz olması bence:KK53::KK70:

Hahha senin komsu cidden hadsizmis. 😂
Bende topikte anlatmistim ya kocamin olayin heyecaniyla yere cakilisini 😂 O zaman da benim komsu dediydi gece biriniz yere mi dustunuz napiyordunuz o saatte diye 😂 Aklima o geldi.
Valla duvarlar ince artik. Biizim yan komsuyla yatak odalarimiz bitisik mesela. Cocuk deniyorlardi. Aman Allahim vuhuuu yansin geceler 😂😂 Bir de kari koca polisler.kadin ayni zamanda esimin mesai arkadasi yani 😂 Onlar gece basladim mi esim derdi ki askim hadi film izleyelim 😂 Askim ben aciktim hadi biseyler yiyelim falan😂 Bazen de sigara icmeye cikarirdi beni. Yarim saat oyalardi balkonda :KK70: Kadinla da yuz yuze bakacaklar sonucta utaniyordu ellam 😂 Cok sukur hamile kaldiydi da kurtulduk 9 ay 😂 Simdi kadinin bagirtisindan cok bebenin sesini duyuyoruz 😂 Yazik oldu adamlarin libislerine 😂
Anam bizde doluyoz tasiyoz da ne bilem 6 saat benim bunyeme agir gelir. Arada soluklanmam lazim. Herife enerji verici seyler yedirmem lazim 😂
Lutfen o topigi ekler misiniz buraya asiri merak ettim cakilma olayini😂 2 senedir uyeyim buraya daha boyle bol kahkahali konuya denk gelmemistim 😂😂😂😂

İşin icine hayat mücadelesi , aile gecindirme vs girince herşeyi etkiliyor o yüzden belli bir yaştan sonra öyle olması çok normal
Ben kocamla beraber çalışıyorum ama o kadar yoruluyorum ki eve gidince ikimizde ayrı bir köşeye yığılıp kalıyoruz 😂😂
Ahh ahh nerde o eski gunler

Ay evet yorgunken çok zor🤭
aah ah bende adamın eline düştüm çocuk için ayıptır söylemesi naz yapıyor "hadi daa" diyorum "Dükkan kapalı" diyor. İntikamım acı olacak 😒

Kız kelebek beni vitesten attiracan şimdi aksam aksam:KK8: :KK70:

Eğer motor takılı değilse "kesintisiz" sürmez bee:KK70: hiç olmasa bile aralarda ennn az hiç yoktan 15 dakka ikinciye hazırlanma süreleri vardir da, o süre de sarılıp cilvelesiyolarsa konu sahibi devam ediyolar sanıyor olabilir o sesleri:KK70: hap bile içseler öyle devam ederler desek yine nefes almak için bile dururlar yani 6 saat mümkün değil kesintisiz olması bence:KK53::KK70:
Gecmiste atesin bulunmasına bu tarz bir çift vesile olmus muhtemelen, 6 saat kesintisiz surtunmeyle alev alir bi yerler 🤣

Bu konuyu sizin konunuzun tersini açan üyeyle calendestina calendestina ile tartışın bence biz de jdjsjs bakalım kim haklı moderatör olalım ah ah yaşaymayan bilemez

Aynı dert eski evimdeyken bende de vardı. Sabahın 5.30'unda seslere uyaniyordum resmen. Bunlar haftada iki degil hergün yapiyorlardi. O kadar nefret etmistim ki artık evime yatili gelen misafire mahcup olmamak icin (olur da bizden fln bilirler diye) aciklama yapma gerehlgi duyuyorum; durum boyleyke boyle haberiniz olsun gibilerinden. Bir de her sabah calan alarm sesleri de cabasıydi. Bir saat boyunca calan alarmi ne kendisi duyuyordu ne de eşi. Onlaf yuzunden erkenden kalkmak zorunda kaliyordum. Bir sabah sinirli bir animda bir not yazip esime bu notu kapilarinin tokmagina ilistirmesini istedim. O nottan sonra ne alarm sesi ne de sex sesi. Sesleri kesildi, 1--2ay sonra da tasindilar zaten. Bu arada nota da kotu bisey yazmadim. Yalıtım konusunda daireler iyi olmadigi icin ses cikarma konusunda daha dikkatli ve anlayisli olmalarini rica etmistim. Siz de bu sekilde yazili bir not birakabilirsiniz.

Bu apartmanda yiyişmek yasaktır:KK53: direkt çıktı alıp kapıya koyabılırsınız:dondurma:

Ben bir hikaye duymuştum. Benzer bir durumda olan kadın komşusuna giderek kusura bakmayın bizim çocukların sesi sizi rahatsız etmiyordur umarım malum duvarlar çok ince her konuşulan duyuluyor demiş. Sonra komşu odayı değiştirmiş. Arkadaşım anlatmıştı

20191230_234710.webp

Buna benzer wi fi ağı adınizi degistirin
Sessiz sevişin biraz yazabilirsin mesela 😂

Yorumlara çok güldüm çok yaşayın hemi:))önerim özel bir kupa yaptırıp teslim etmekle beraber dibine kadar hak ediyorlar:)meditasyon müzikleri aç hem uykuya engel olmuyor aksine uyutuyor hem sesi duymasın hem de belki bu sayede onlarıda uyutur sun:))

Duvarlar telefondan gelen sesi bile aktariyorsa konusamazsiniz. Konusursaniz da ters cevap alırsınız çünkü cok ses cikarmiyor ama geliyor demişsiniz
Hic ses cikarmadan da sevisilmez gercekci olalım Radyo acsinlar ya da söyleyin.

Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu.

6 saat mi? 6 saat boyunca orgazm olmak... O neeeeydi gıızz? Ne erkekler var be hay maşallah... Nişanlımdan bi soğuma geldi hahsjsjs şaka şaka. Şanslı kızmış. Ben 6 saat full devam edebilen adama anca helal olsun abi derim başka bir şey diyemem.

Back
X