Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.