Sevişgen komşu

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
gece 12'den sabah 6'ya kadar mıo_O haftaiçi sabah/öğlen/akşam fındız ceviz ,cezerye ,pekmez ,falan yiyorlar herhalde.E maşallah ne diyim.yani kıskanmadım da değil hani ufaktan.ama insanın hali kalmaz bayılır.ay neyse kafam basmadı :dondurma::dondurma: utanıyorsan kapısına yazı as "duvarlar çok ince olduğundan özellikle haftasonu geceleri biraz daha sessiz olur musunuz?" diye.

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
allah senin iyiliğini versin... Sorunlu bir müşteriyle uğraşırken bir yandan okuyordum. Sonun da dayanamadım koydum kahkahayı :confused:

dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv :KK70:

Bizde o yaşlardan geçtik ayol benim bi kereden sonra şaftım kayıyor
Bunlar kesin redbul falan içiyolar ondan kanatlanıyolar😳

Efenim lütfen ama uçuşa geçen libidolar engellenemez :KK55: yorumları okudum da kıymayın o genclere yazık günah, bırakın sevişsinler duvar inceymis napsin adamlar:KK53::confused:
Asil dinlemek zorunda olan yalniza gunah 😂 O napsin he sorarim sana bol libidolu kaderdasim 😂
Biz de yapiyoz da ne bilim 6 saat degil 😂 Kiz insanin pestili cikar be 😂😂

Ay hiçde kıskanmadım o ne öyle herşey dozunda güzel. Kadın işini yapamaz yahu
koca akşam yemekde beklemez kadından
Bunlar birbirleriyle yiyişip dursunlar anca öyle doyarlar😒

Asil dinlemek zorunda olan yalniza gunah 😂 O napsin he sorarim sana bol libidolu kaderdasim 😂
Biz de yapiyoz da ne bilim 6 saat degil 😂 Kiz insanin pestili cikar be 😂😂
Kendine sevgili yapsın o da canım napsinlar onlarda şimdi zincir mi vursunlar libişlerine :KK70: benim manyak komşu gecenin 4ünde bizim duş sesimiz duyup bana msj atmıştı sabah,ne çok kaldınız duşta bu ne enerji bilmem ne diye :skandal:hadsiz:KK62: o geldi aklıma konuyu okuyunca :sinirli: bunlarda napsin ki duvar inceyse😂

Bide 6 saat normal gıı:KK45:degil mi yoksa ben mi anormalim:eek::KK8::KK70:

daha sabahtan okudum konuyu,
ben çiftin karşısında saygıyla eğiliyorum,
biz onların yanından geçmeyi bırak ellerine su bile dökemeyiz,
keşşşkkke benim olsa :olamaz:o_O:KK70:
Kız niye öyle diyon bizim libişlerde yerinde :KK8: Allah zeval vermesin:KK45::KK70:

Back
X