Sevişirken erkek arkadaşının penisini kırdı

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.163
m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28442425

Sevişirken erkek arkadaşının penisini kırdı

ABD'nin Boston kentinde partneriyle cinsel ilişkiye giren bir kişinin penisi kazayla kırıldı. Hastaneye kaldırılan kişi acil olarak ameliyat edildi.
New England Journal of Medicine tıp dergisinin haberine göre, adı belirtilmeyen bir erkek, partneriyle cinsel ilişkiye girmek isterken penisinden bir anda ses geldi. Kısa bir süre sonra cinsel organında meydana gelen kanama ve ağrılarla hastaneye kaldırılan adam acil olarak ameliyata alındı. "Corpus cavernosa" adı verilen ve penisin erekte olmasını sağlayan süngerimsi doku ameliyatla dikildi. Tıp dergisine göre hasta altı ay sonra tamamen eski sağlığına kavuşmayı başardı.

ay iğrenç bir şey bir de ses mi gelmiş
saglıgına kavusmus bari iyi bır anlık zevk hayatına mal olabilirdi :KK12:

O nasil bir sey ya? Penis nasil kirilabilir mi? Ne kemik var ne bir sey ? Hic anlamadim dogrusu, cok ilginc seyler var cidden..

O nasil bir sey ya? Penis nasil kirilabilir mi? Ne kemik var ne bir sey ? Hic anlamadim dogrusu, cok ilginc seyler var cidden..

içinde bı kemık varmış =) ben de yenı ogrendım hatta iş ortagımın eskı calıstıgı patronun da hanımı kırmış onunkını
degısık fantazıler denemıs falan zorlamıs kendını kırılıvermiş o da :S

içinde bı kemık varmış =) ben de yenı ogrendım hatta iş ortagımın eskı calıstıgı patronun da hanımı kırmış onunkını
degısık fantazıler denemıs falan zorlamıs kendını kırılıvermiş o da :S

:KK57::KK57::KK57: tovbeler olsun ya daha neler duyacagiz. cok ilginc valla :KK70:

:KK70: ahahaha yokmus ya sabah sabah içim şişti
merakımdan baktım valla yokmus ama kırılması nedenı seymıs
ereksıyon halınde sert sekılde döndürüldüğünde kırılabılırmıs cunku sertleşme sırasında kanla dolan baloncuklar şişer ve uzarmış
bu baloncuklarda sert bır hareketle patlayabılırmıs :) kadın ustte olursa oluyormus bu vakalar

allahım sabah sabah ne okudum ben :KK70:

:KK70: ahahaha yokmus ya sabah sabah içim şişti
merakımdan baktım valla yokmus ama kırılması nedenı seymıs
ereksıyon halınde sert sekılde döndürüldüğünde kırılabılırmıs cunku sertleşme sırasında kanla dolan baloncuklar şişer ve uzarmış
bu baloncuklarda sert bır hareketle patlayabılırmıs :) kadın ustte olursa oluyormus bu vakalar

allahım sabah sabah ne okudum ben :KK70:

Çok güldüm sana ya ..allahta seni güldürsün inşallah ..

zaten sorunlu olan ben :KK22:yani buda bi dert hiç sevmiyorum bu olayı:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::oops::oops::oops::oops:

bu haberden sonraa

olamaz:KK17::KK17::KK17:

X