sevişirken yaşanan aşırı heyecan yardım lütfen

Konunun neresi mideni bulandırdı gerçekten merak ettiğimden soruyorum :KK51:
Valla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))

Valla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))
Ya işte ne geçiyor aklından canım benim aklıma çok heycanlandığı ve midesine vurduğu geçiyor :27:

Ten uyumu diye birşey var, olmuyorsa çokta zorlamamak lazım. İki konunuzda da mide bulantısından bahsediyorsunuz ve çözememişsiniz ki sanmıyorum tavsiye ile çözülebilecek bir durum olduğunu bunun.

Bizde ki sorun ben :)
Bi tuhaf geliyo ki gozume operken bile bekleme yapma diyorum i imden...tabi henuz hala haberi yok...isteksizligi yorgunluguma veriyo benimde isime geliyo:KK70:
Bizde dogum yapan ben degilim
Lohusa depresyonuna giren ve yedi aydir cikamayan da ben degilim :KK70:herseyimiz bi ilginc ailecek

Opusmeden önce dus aldir . Dişlerini fırçalat ağzı Kokuyordur belki :kusmuk:

Yahu cimcime öyle bişey olsa ağzı kokuyor demezmiydi :duduk:
Ayrıca avatarın çok çikin yaaa :KK12::63:

O dakika onu anlayamamistir :110:

Biliyorum çirkin olduğunu ama napim allah yaratmış :110: eşi sürekli kafasına kağıt poset giydirerek sevisiyormus garibimde fantazi olduğunu düşünüyor bunun açıp kollarimi gel bacım fantazi değil o adam tipinden korkuy diyemedim :kızgın::kızgın:

Back
X