- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
Kızlar selam. Saglik konusuna mi açsam cinsellik mi bilemedim. Buraya açtım. Erkek arkadaşımla sevistikten hemen sonra diş etim şişiyor, sizce nedenn? Başına gelen var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişlerinizi düzenli fircaliyor musunuz? Diş eti şişmesi sevismekten değil de bakımsızlıktan olur.Kızlar selam. Saglik konusuna mi açsam cinsellik mi bilemedim. Buraya açtım. Erkek arkadaşımla sevistikten hemen sonra diş etim şişiyor, sizce nedenn? Başına gelen var mi?
Fircaliyorum tabiki. Başka zaman sismemesi enteresan değil mi ama?Dişlerinizi düzenli fircaliyor musunuz? Diş eti şişmesi sevismekten değil de bakımsızlıktan olur.
Bana saçma geldi enteresan değil de.Fircaliyorum tabiki. Başka zaman sismemesi enteresan değil mi ama?
Oral mı yapıyorsunuz? Ancak öyle alakası olabilir başka bilemedimFircaliyorum tabiki. Başka zaman sismemesi enteresan değil mi ama?
Sevgilinizin kullandigi bir urune alerjiniz olabilirKızlar selam. Saglik konusuna mi açsam cinsellik mi bilemedim. Buraya açtım. Erkek arkadaşımla sevistikten hemen sonra diş etim şişiyor, sizce nedenn? Başına gelen var mi?
Asmdldlfl öpüşmeyi falan neden saymadım la ben direkt oral mı diye sordum.Sevgilinizin kullandigi bir urune alerjiniz olabilir
Farkettim ben sasirdim hatta mesajini okuyuncaAsmdldlfl öpüşmeyi falan neden saymadım la ben direkt oral mı diye sordum.![]()
Kız kocam yorgunmuş reddedildim çok belli oluyor galiba adkflglgşgşgşFarkettim ben sasirdim hatta mesajini okuyunca![]()
Ahahahahah ya ahahahahaha niyeti bozmussun senKız kocam yorgunmuş reddedildim çok belli oluyor galiba adkflglgşgşgş
Allah canımı almayaAhahahahah ya ahahahahaha niyeti bozmussun sen![]()
Belki konu sahibinin sevgilisinin dis macununa alerjisi var yani olamaz miAllah canımı almaya![]()
Ne bileyim traş losyonuna falan da olabilir. Başka şeyler de derdim ama kendimi çok açık etmek istemiyorum şuanBelki konu sahibinin sevgilisinin dis macununa alerjisi var yani olamaz mi![]()
Olabilir bu arada alerjimin olmadigi max uc bes sey vardir su hayattaBelki konu sahibinin sevgilisinin dis macununa alerjisi var yani olamaz mi![]()
Heh tamam iste deneye deneye bulcaksinizOlabilir bu arada alerjimin olmadigi max uc bes sey vardir su hayatta![]()
sus sus bugun senin gittigin yol, yol degilNe bileyim traş losyonuna falan da olabilir. Başka şeyler de derdim ama kendimi çok açık etmek istemiyorum şuan![]()
İnş sevgilime alerjim yoktur ya bu en kotusu olurHeh tamam iste deneye deneye bulcaksiniz![]()
Anaflaktik soka girmiyorsan devamİnş sevgilime alerjim yoktur ya bu en kotusu olur
bana her şey başka bir şeyi hatırlatıyoooorsus sus bugun senin gittigin yol, yol degil![]()
Kızlar selam. Saglik konusuna mi açsam cinsellik mi bilemedim. Buraya açtım. Erkek arkadaşımla sevistikten hemen sonra diş etim şişiyor, sizce nedenn? Başına gelen var mi?