• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviştik diye kölesi mi olduk?

ArIzAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
26
1
36
İstanbul
2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?

Kendimi çekip alacağım,o kesin de bütün erkekler aynı değil mi.Er geç birlikte olduktan sonra huyu suyu değişiyor sanki.Buna anlam veremiyorum ben.
Benden hevesini falan almış olsa bu kadar peşimde pervane olmazdı.

ama sadece beraber olmak icin bulusuyoruz diyorsun ... sanirim bekledigi kisi cikmadiniz , gercekten sevgi olsaydi dahada ilgili anlayisli olmaliydi tabiki her erkek ayni degil hic kimse ayni degildir sadece goruslerde aynilik vardir ve insanda o goruslerde var olur gidip gelmeler olur , bence yanlis adress desin , yada ozelliginiz gitti o olaydan sonra ondan size karsi belki fikirleri degisti yoksa seven erkek gercekten duyarli olabilir yeri geldiginde parmaginda oynatabilirsin kadin herzaman erkekten akillidir ama sevgisi bazen aklini durdur gor eder izin vermemeli , dene test et sakin kullandirma ezdirme kendini hersey de biseyler ogreniyor insanoglu ,ve hicbirzaman izin vermemeli birkadin ozgurlugunu baskalarina vermeye , bence daha saglikli daha mantikli duyarli iliskiler sana daha iyi gelecektir , yanlis bir iliski ki senin boyle dusunmeni sagliyor ,

Kendimi çekip alacağım,o kesin de bütün erkekler aynı değil mi.Er geç birlikte olduktan sonra huyu suyu değişiyor sanki.Buna anlam veremiyorum ben.
Benden hevesini falan almış olsa bu kadar peşimde pervane olmazdı.
butun erkekler aynı degıl benm esım bnle bırlıkte olduktan sonra dahha cok baglandı bana ewlendık sonundada
o kısı sısı zaten sewmemıs demkkı sırf onun ıcın kosmus pesınızden
boswerın gıtsın

Sırf beraber olmak için ilişki kuracak insan olsaydı ben onu frenlediğimde benimle beraber olmazdı.
Ben istedim oldu.
Şu anda da başkasıyla birlikte olmak istese olur,dış görünüşü cazibesi ile her zaman bütünn kızların ilgi odağı olan birisi kendisi.

Sırf beraber olmak için ilişki kuracak insan olsaydı ben onu frenlediğimde benimle beraber olmazdı.
Ben istedim oldu.
Şu anda da başkasıyla birlikte olmak istese olur,dış görünüşü cazibesi ile her zaman bütünn kızların ilgi odağı olan birisi kendisi.
:) ne dıyımkı sız ole dıosanız oledır

o zaman duyguları karışık. bence yine de düşünmesi için biraz zaman verin. bu süreçte ona destek olabilirsiniz. fakat fiziksel anlamda değil. hatta istediği zamanda geri çevirin.

o zaman duyguları karışık. bence yine de düşünmesi için biraz zaman verin. bu süreçte ona destek olabilirsiniz. fakat fiziksel anlamda değil. hatta istediği zamanda geri çevirin.

Evet bu mantıklı,ilişkimizi eski boyutuna getirdiğimde niyetini de anlamış olurum.

Yok yani zıtlaşmak anlamında söylemiyorum,mana veremiyorum duruma.2 buçuk yıllık sorunsuz bir ilişkiden bahsediyorum.Seven sevilen insanlardık.
Neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum sadece.
benm aklıma tek gelen seyı yazdım
yanı sızı kandrmıs olabılır pek ala 3 kısıyı aynı anda ıdare eden erkekler var.
cokta guzel rol yaparlar
ınsallh ole bısı deıldr ama baska bı secenek yok bnce

benm aklıma tek gelen seyı yazdım
yanı sızı kandrmıs olabılır pek ala 3 kısıyı aynı anda ıdare eden erkekler var.
cokta guzel rol yaparlar
ınsallh ole bısı deıldr ama baska bı secenek yok bnce

Buna inanamam işte,bunu yapacak birisi değil.Herşeyi yapar ama bunu yapmaz.Bana çok rahat ayrılalım diyebilir ama aldatmaz.

hemen böyle karamsar olma.dur hele.çoğu erkekte sahiplenme durumu vardır.konuşun onunla.fazla hesap sormamasını söyle.içinden geçenleri anlat.ama onu da dinle.eğer yine aynı şeyler olursa yolları ayırın derim ben.

hemen böyle karamsar olma.dur hele.çoğu erkekte sahiplenme durumu vardır.konuşun onunla.fazla hesap sormamasını söyle.içinden geçenleri anlat.ama onu da dinle.eğer yine aynı şeyler olursa yolları ayırın derim ben.

Hep söylüyorum,noldu sana böyle diyorum,eskiden ne güzel paylaşımlarımız olurdu,birlikte ne güzel eğlenirdik,neye sıkıldın,bunalımda mısın,neden hiç evden çıkmıyoruz diyorum.Neden beni her dakika kontrol etmeye başladın,bana güvenmiyor musun diyorum.Cevabı liseli aşığı oynamaktan sıkılmadın mı:(

en iyisi araya mesafe koymak ndendir bilmem ama erkekler fiziksel veya duygusal olarak karsıdaki kadını elde edince bir rahatlık cokuyor sanki uzerlerine en guzeli artık her istediginde bulusmamak kontrolu eline almıs cunku

Son düzenleme:
kadın erkek arasındaki ilişkilerde sevginin zmanla boyut değiştirdiğini düşünüyorum ama arada saygı kalmışsa yürüyor gene düzgün olarak ilişkiler. Ama sizi kısıtlıyorsa yani kıskanıyorsa benim şahsi fikrim size hala önem veriyor hala seviyor ama sizin ilişkiniz birazcık alışkanlığa dönüşmüş, farklılık yapmanız lazım. yataga girmeyeceğiniz ortamlarda görüşürseniz bence durum düzelir, düzelmezse bile en azından denedim dersiniz vicdanınız rahat olur. Bazı erkekler konuşmalardan anlamyor, yaşayarak tecrübe etmesi gerekiyor birşeyleri. umarım hakkınzda hayırlısı olur, mutlu olursunuz.

Belkide evlenmek istiyodur.Cevabından bunu anladım ben.

Bazen de böyle düşünüyorum,ben mi abartıyorum diyorum.Erkekler bizim çiçek hışırtısı kuş cıvıltısı peşinde değil.
Evde oturup kkeyif yapmak istiyor da olabilir ama sahiplenmeye kılıf bulamıyorum.

Back
X