• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviştik diye kölesi mi olduk?

canım bence seni gerçekten seviyor. yaşadıklarınızla iyice size bağlanmış. sizi herkesten kıskanıyor gibime geldi, sizin zamanınızı harcayabilcek her türlü kişiden ve aktiviteden sizi kıskanıyor. eğer rica edersen güzel hoşuna gidecek bir plan ile karşısına çıkarsan reddedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. mesela spordan hoşlanıyorsa tabi havalar güzel olunca bi yerlere yürüyüşe gitmeyi teklif edersin. sanatdan hoşlanıyorsa güzel bi sergiye gidersiniz. ya da bi konsere gidebilirsiniz sevdiği bi sanatçının. zamanla her şey rayına oturur merak etme, senden soğumamış kesinlikle :)

Bu dediklerinizin hepsini eskiden çok keyifle yapardık işte.Şimdi bu tekliflerle gittiğimde ben burda böyle seninle olmaktan daha çok zevk alıyorum diyor.Gerçi bir kaç gündür çok başının etinii yedim,sanırım artık anladı:)

Bu dediklerinizin hepsini eskiden çok keyifle yapardık işte.Şimdi bu tekliflerle gittiğimde ben burda böyle seninle olmaktan daha çok zevk alıyorum diyor.Gerçi bir kaç gündür çok başının etinii yedim,sanırım artık anladı:)

doğru söylüyor çocuk sonuçta kastettiği muhtemelen daha başbaşa özel yakın zaman geçirmek. sen bir kursa yazılsan nasıl davranır

canım, aranızdan o eski hoşlantı heyecan gitmiş, yerini bambaşka şeyler girmiş, oturun düşünün, rotanızı belirleyin, üzülen taraf lütfen siz olmayın....

Aranızda yaşanan ilişkiden dolayı evli bir erkek havası gelmiş:)
Malum erkekler evlenene kadar kırk takla atıp, hediyelerle gönlümüzü hoş tutup evlendikten sonra bambaşka bir insna dönüşürler.. Sizinki de bu tarz normal bir durum gibi geldi bana.

Bence aynı evi, yatağı paylaşma durumlarınız zamanla sizi evli yaşantısına sokmuş. Aslında bize göre anormal bir durum ama erkeklere göre olması gereken sıkma canını. .Bizde eşimle flört döneminde daha sanki tutkuluyduk birlikte bir şeyler yapmaktan daha çok hoşlanırdık ama o bahsettiğin sahiplik duygusu aramızda yaşanınca aynı boşluğa bir anda bende düştüm ama sonradan farkettim ki bu genelde böyle.

Birde biz kadınlar sevdiğimiz adamı fazla sahiplenip dünyamızın odak noktasına oturtuyoruz ve istiyoruz ki onlarda öyle olsun biz hep göz bebekleri olalım hep aynı heyecanı taşısın hep aynı ılımlı sevecen olsun ama olmuyor işte erkekler bir değişik. Çözmeye çalıştıkça onu takıntı haline getriyorsun. Bence artık sende onun gibi davranmaya başlamalısın..

2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?

bu sadece bir dönemmi yoksa hepmi böyle..sanki benim eşimi anlatmıs gibisinizde..

öncelikle sizi tebrik ediyorum.kendine güveniniz tam.bir çok bayan bir erkekle beraber olunca onun kölesi oluyor zaten.öl dese ölüyor,ne yapsa çekiyor.
ama siz ben bir bireyim ayrı zevklerim de var,başka dünyalarım da var diyorsunuz.bence sevgiliniz de sizin bu kendine güvenli kişiliğinize aşık olmuştur onun için size bu kadar bağlıdır.çünkü böyle kızlar yok denecek kadar az.

genelde Türk toplumunda kız evlenmeden bir adamla beraber olursa karalar bağlar,vay beni almayacaklar,hayatımı kararttılar...o adam artık kıza it gibi davranır da kızın sesi çıkmaz.

ama şimdi karşımızda kişilikli bir kız var.sevgilisyle beraber olduğu halde onun kölesi olmayan hatta onun kendini boğmasından şikayetçi olan." hevesini aldı artık senden"tarzındaki laflara duruşunu bozmadan cevap veren.

valla ben hayran oldum bakış açınıza,yaşayışınıza...

Yorumlarınız için teşekkür ederim,her ne kadar hepsine cevap veremesem de emin olun hepsini değerlendiriyorum.
Serçecik bir süredir böyleyiz,ilişkimizin monotonlaşmasından sıradanlaşmasından şikayetçiyim.
Elektraya teşekkür ederim. Ben de Türk kızlarının bu vericiliğine hayretle ve eleştirel gözle bakıyorum.Erkekleri başına tac edip,onları padişah gibi el üstünde tutup,bir dediğini iki etmeyip kendi kişiliklerinden vazgeçtiklerinin farkında değiller çoğunlukla.Neden böyleyiz,malesef yetiştirilme şeklimiz bu.Başta kadınlar erkeklerin üstünlüğüne inandıkça bu böyle sürer gider.

Ben buradaki pek çok yorumun aksine şöyle düşünüyorum:
Seni çok sevdiği için ve bu zevki yaşayıp tabir-i caizse biraz kaba olacak ama 'tadı damağında kaldıığı için' her seferinde sırf bunun için görüşmek istiyor.
Bu bir süreç. Geçeceğini düşünüyorum. Bir süre sonra eskisi kadar cinsellik aramayacak biraz daha rahat davranacak şimdi ise üzerinde bir açlığı doyurma eğilimi var. Bunu yeni evli çiftlerin ilk zamanlarında çok cinselliğe meraklı olmaları ve bundan daha çok keyif almaları gibi bir benzetmeyle tanımlayabiliriz.
Boşuna üzülmeyin derim biraz sabredin yeter, sevgiler :3:

aman dikkat et canım erkek arkadaşın (eğer ki hasta ruhluysa) sen ayrılmak istediğinde seni tehdit etmesin..

Son düzenleme:
2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?

Canım merhaba. Öncelikle başlığına bayıldım tam oturmuş yani :)) Ben de senin yasadıgın durumu kısmen yaşadım. Çıktıgım erkek arkadaşlarım araya cinsellik girdiği anda ilişkilerim hep değişti bu hep boyle oldu. Çevremde de gördüğüm bu malesef. Erkeklerin dünyaları kolay gibi gözüksede cok zor. Onlar bizden farklı düşünüyor. İşin içine cinsellik girdiği zaman artık nede olsa elde ettim havalarına giriyorlar malı gibi görüyorlar. Ki onlar sevmeden de cinselliği cok rahat yasıyıorlar. Bu noktada yapılması gerekenler neler inan ki çok karışık. Benim edindiğim tecrubelerıme göre cinsellik aynı zamanda olgunluk gerektiren bir şey. İlişkinin tam anlamıyla oturması gerekıyor. Erkeğin gerçek niyetini anlamak her seyden emin olmak gerekiyor. Ama ne yazıkki bizim toplumumuz bunu kaldırmıyor. Yine edindiğim tecrübelerle diyorum ki cinsellik yaşayacaksam evlenmeden olmaz... Doğru olan bu demiyorum çünkü bana göre dogru olan cinsellik tabu olmamalı taraflar bu konuda kendini baskılamamalı tabi herkesin kültür ve inancı farklı olabılır "saygı duyuyorum".....

Bikaç cümleyle anlattıgın 2,5 senelik bi ilişkiyi aynı şekilde bırkaç cumleyle ayrıl ya da barış diyemem. Ama belliki huzurun kaçmış. mutlu değilsin. Unutma ki her sey sevgi değil. Eğer karşı taraf esnek olamıyorsa bu ılışkı yürümez yapılması gereken yargılamadan kavga etmeden karşısına geçip kırgınlıklarını ve beklentilerini guzel bir dille dile getirmen. Onu cok sevdigğini ama bu şekilde devam ederse ayrılmak zorunda kalacagını belirtmelisin. Sen onun malı değilsin. Eğer düzelme çabalarına girmiyorsa da unut gitsin arkadaşım kimse bulunmaz değil inan ki.. sevgiyle kal.

Bir evlilik ve bir flört yaşadım.Hiç beni sahiplenene,kıskanana rastlamadım..Hem ilişki içinde hem de ayrılırken..Ne güzel işte..Neden bunu dert ederler anlamıyorum..Yıllardır özgürüm.Keşke beni de sahipslenseler..Özgürlük de bir yere kadar..Fazlası insanın canını sıkıyor..

Son düzenleme:
Bir evlilik ve bir flört yaşadım.Hiç beni sahiplenene,kıskanana rastlamadım..Hem ilişki içinde hem de ayrılırken..Ne güzel işte..Neden bunu dert ederler anlamıyorum..Yıllardır özgürüm.Keşke beni de sahipslenseler..Özgürlük de bir yere kadar..Fazlası insanın canını sıkıyor..

hahah :D çok tatlı bi yorumdu...

arıza burcunu merak ettim :)

öncelikle sizi tebrik ediyorum.kendine güveniniz tam.bir çok bayan bir erkekle beraber olunca onun kölesi oluyor zaten.öl dese ölüyor,ne yapsa çekiyor.
ama siz ben bir bireyim ayrı zevklerim de var,başka dünyalarım da var diyorsunuz.bence sevgiliniz de sizin bu kendine güvenli kişiliğinize aşık olmuştur onun için size bu kadar bağlıdır.çünkü böyle kızlar yok denecek kadar az.

genelde Türk toplumunda kız evlenmeden bir adamla beraber olursa karalar bağlar,vay beni almayacaklar,hayatımı kararttılar...o adam artık kıza it gibi davranır da kızın sesi çıkmaz.

ama şimdi karşımızda kişilikli bir kız var.sevgilisyle beraber olduğu halde onun kölesi olmayan hatta onun kendini boğmasından şikayetçi olan." hevesini aldı artık senden"tarzındaki laflara duruşunu bozmadan cevap veren.

valla ben hayran oldum bakış açınıza,yaşayışınıza...

Yazmak istediklerimi tamamen anlatan bir yorum,yazacak bir şey kalmamış bana
Beğen tuşumuz olsa da beğensek :)

Terazi burcuyum kindar.
Benim yaşadıklarımı yaşayanların yorumlarını okumak güzel.
Ben de doğru veya yanlış diyemem,herkes inandığı doğruları yaşar.
Evlenmeyi bekleyenlere de saygım var,herkesin güven inşa edebilmek için beklediği şey farklıdır.
Benim güvenden anladığım kişiliğine güvenmektir,bir imza,bir şahit,bir duvak değil güvendiğim.
Ailelerin biraraya gelip uygununu bulması da değildir bende güven yaratan.Ben bana biçilen kaftanı değil kendi seçtiğimi giyerim üstüme.
Bu benim tercihimse başkalarının burnunu hayatıma sokmam.

Evlenmeyi bekleyenlere de saygım var,herkesin güven inşa edebilmek için beklediği şey farklıdır.
Benim güvenden anladığım kişiliğine güvenmektir,bir imza,bir şahit,bir duvak değil güvendiğim.
Ailelerin biraraya gelip uygununu bulması da değildir bende güven yaratan.Ben bana biçilen kaftanı değil kendi seçtiğimi giyerim üstüme.
Bu benim tercihimse başkalarının burnunu hayatıma sokmam.

alkışlıyorum sizi ben :34: :42:

Back
X