• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviştik diye kölesi mi olduk?

büyük ihtimalle derdi evlilik.sahiplenmiş seni.tamamen onun olmanı istiyo.başka neler söylüyo?

kadın erkek arasındaki ilişkilerde sevginin zmanla boyut değiştirdiğini düşünüyorum ama arada saygı kalmışsa yürüyor gene düzgün olarak ilişkiler. Ama sizi kısıtlıyorsa yani kıskanıyorsa benim şahsi fikrim size hala önem veriyor hala seviyor ama sizin ilişkiniz birazcık alışkanlığa dönüşmüş, farklılık yapmanız lazım. yataga girmeyeceğiniz ortamlarda görüşürseniz bence durum düzelir, düzelmezse bile en azından denedim dersiniz vicdanınız rahat olur. Bazı erkekler konuşmalardan anlamyor, yaşayarak tecrübe etmesi gerekiyor birşeyleri. umarım hakkınzda hayırlısı olur, mutlu olursunuz.

Evet işte bu yüzden arkamı dönüp gidemiyorum,ilgisizliği olsa,değer vermediğini düşünsem bir dakika düşünmezdim.
Tam tersine daha çok ilgileniyor,daha çok arıyor soruyor,beni rahatsız eden hesap veriyormuşum gibi hissetmek.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Evet işte bu yüzden arkamı dönüp gidemiyorum,ilgisizliği olsa,değer vermediğini düşünsem bir dakika düşünmezdim.
Tam tersine daha çok ilgileniyor,daha çok arıyor soruyor,beni rahatsız eden hesap veriyormuşum gibi hissetmek.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

aslında şöyle diyebilirsiniz eğer dışarıda buluşma fikrine soğuk bakıyorsa, aramızdaki ilşki münasebet buara çok arttı, ileride evlendiğimizde bunun anlamı kalmayacak olmasından korkuyorum, dolayısyla kendimizi frenleyelim. gibi gibi:4:

büyük ihtimalle derdi evlilik.sahiplenmiş seni.tamamen onun olmanı istiyo.başka neler söylüyo?

Evet benim hobilerim var mesela onun da bildiği.Beni hayata bağlayan,o yokken de varken de olan,ve ben bağlandığım herşeye tutkuyla bağlanan biriyim.
Bu yüzden böyle tutkuyla bağlanmam onu rahatsız ediyor,eleştiriyor.
Beraber olmamız yeterli değil mi diyor,bizim sinemaya bara saza caza ihtiyacımız mı var diyor.
Hesap sorma konusunda da seviyorum merak ediyorum kötü mü diyor.

seviyo işte.önyarglı olmayın.evlenmek istiyodur.sadece onunla olmanızı ona ait olmanızı onla ilgilenmenizi istiyo

Beraber olduğunuz için artık ondan başkasıyla olamazsınız diye düşünüyor olabilir.
Garantisiniz yani.
Kendi düşüncesine göre artık kendisi gibi davranabilir. Tüm istediğini almış.

aslında şöyle diyebilirsiniz eğer dışarıda buluşma fikrine soğuk bakıyorsa, aramızdaki ilşki münasebet buara çok arttı, ileride evlendiğimizde bunun anlamı kalmayacak olmasından korkuyorum, dolayısyla kendimizi frenleyelim. gibi gibi:4:

Hiç çilek yememiş bir insan çileksiz yaşayabilir ama ben artık çileksiz yaşayamam diyor.
Yani ben hep frenleseydim hiç ısrar etmeyecekti ama artık çok zor,kaldı ki ben de seviyorum onu.

Beraber olduğunuz için artık ondan başkasıyla olamazsınız diye düşünüyor olabilir.
Garantisiniz yani.
Kendi düşüncesine göre artık kendisi gibi davranabilir. Tüm istediğini almış.

Bu düşüncede birisi değil,bugün istesem çok rahat ondan ayrılır aynı gün başkasıyla da olurum,bunu da çok iyi bilir.

yazdığınla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben anlatıığına göre monotonlaşmış olabilir ilişkiniz 2niz olarak değilde arkadaşlarınızla plan yaparak dışarda vakit geçirin bizde tek ikimiz dışarda eğlenceye gitmekten hoşlanmıyoruz onada aynı şekilde ev daha cazip geliyordur

alışmış işte. hiç olmaması gereken olunca artık onun için farketmiyo. biraz daha ağır olunabilse, bu konuda taviz verilmese, hem ilişki monotonlaşmamış olur hemde gerçekten seviyo mu onu anlarsınız.
Gerçekten seven sabreder bunu bilir bunu söylerim..

baslıktan dolayı yanlıs anlasılıyo sızın aranızdakı munasebetten dolayı bı sıkayetınız yok anladıgım kadarıyla sadece eskı heyecan sosyallık kalmamız ılıskınız rutınlesmıs sanırım erkek arkadısınızda sızde cevre tarafından ılgı gorebılen kısılersınız bunu cıkardım ve ayrılmanız cok kolay olmaz gıbı sankı baglarınız ıyı anlattıgınıza gore her ılıskıde olabılen seyler sonucta uzun bı sure bırlıktesınız normal gelıyo bana evlılık konusundan bahsettı mı acaba hıc

2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?

Erkeklerin genlerinde var bu sahiplenme duygusu,genelde evlendikten sonra ortaya çıkar bu ama sizde çabuk olmuş ya da evlilikten farksız bir hayat yaşıyorsanız normaldir.Yapacak bir şey yok gibi görünüyor,başkasıyla da evlenseniz bir müddet sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksınız.Ama henüz evlenmemişken rahatsız olduğunuz konuları açık ve net şekilde konuşabilirsiniz.Bundan bundan hoşlanmıyorum diye uyarırsınız.Düzelip düzelmemek onun elinde,siz de buna göre kararınızı verirseniz.
Kararınız beraberliği devem ettirmekse evlendiğinizde bunlardan hiiiiç şikayet etmemeniz gerekecek..çünki yaşadınız,biliyordunuz :34:

Son düzenleme:
alışmış işte. hiç olmaması gereken olunca artık onun için farketmiyo. biraz daha ağır olunabilse, bu konuda taviz verilmese, hem ilişki monotonlaşmamış olur hemde gerçekten seviyo mu onu anlarsınız.
Gerçekten seven sabreder bunu bilir bunu söylerim..

Seven sabreder mi:)Halbuki biz aşırı sevmekten sabredemiyoruz.

baslıktan dolayı yanlıs anlasılıyo sızın aranızdakı munasebetten dolayı bı sıkayetınız yok anladıgım kadarıyla sadece eskı heyecan sosyallık kalmamız ılıskınız rutınlesmıs sanırım erkek arkadısınızda sızde cevre tarafından ılgı gorebılen kısılersınız bunu cıkardım ve ayrılmanız cok kolay olmaz gıbı sankı baglarınız ıyı anlattıgınıza gore her ılıskıde olabılen seyler sonucta uzun bı sure bırlıktesınız normal gelıyo bana evlılık konusundan bahsettı mı acaba hıc

Evlilik konusunda çok istekli ama ben bana biraz daha zaman tanımasını istedim.Zaten şu sıralar anlattığım konularla kafam meşgul.

canım bence seni gerçekten seviyor. yaşadıklarınızla iyice size bağlanmış. sizi herkesten kıskanıyor gibime geldi, sizin zamanınızı harcayabilcek her türlü kişiden ve aktiviteden sizi kıskanıyor. eğer rica edersen güzel hoşuna gidecek bir plan ile karşısına çıkarsan reddedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. mesela spordan hoşlanıyorsa tabi havalar güzel olunca bi yerlere yürüyüşe gitmeyi teklif edersin. sanatdan hoşlanıyorsa güzel bi sergiye gidersiniz. ya da bi konsere gidebilirsiniz sevdiği bi sanatçının. zamanla her şey rayına oturur merak etme, senden soğumamış kesinlikle :)

Erkeklerin genlerinde var bu sahiplenme duygusu,genelde evlendikten sonra ortaya çıkar bu ama sizde çabuk olmuş ya da evlilikten farksız bir hayat yaşıyorsanız normaldir.Yapacak bir şey yok gibi görünüyor,başkasıyla da evlenseniz bir müddet sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksınız.Ama henüz evlenmemişken rahatsız olduğunuz konuları açık ve net şekilde konuşabilirsiniz.Bundan bundan hoşlanmıyorum diye uyarırsınız.Düzelip düzelmemek onun elinde,siz de buna göre kararınızı verirseniz.
Kararınız beraberliği devem ettirmekse evlendiğinizde bunlardan hiiiiç şikayet etmemeniz gerekecek..çünki yaşadınız,biliyordunuz :34:

Evlilikten tek farkı bazen evinde kalıyor olması.Beraberliğimi tabii devam ettirmek istiyorum ama bu şekilde olmaz.
Konuşmakla değişen bir şey olmuyor,çünkü erkekler sanırım her cümlemizi vır vır olarak algılıyor.Bu yüzden artık eylemle ifade etmeye çalışıyorum kendimi.
Örneğin dün dışardaydık arkadaşlarımızla,eve dönerken kızlarla kızkıza partisi yapıcaz sen gelme dedim.Bugün de kendime özel planlar yaptım içinde o olmayan.Vermek istediğim mesaj benim onun dışında hayatım var.
Gerçi bu durumlarda da özlüyor,daha istekli oluyor.

Back
X