- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.382
- 798
- Konu Sahibi Pelinaycik
Araba al ogren ne guzel. Araba kullanamayan kadinsan da ogrenemeyecek de degilsin ya, millet dogustan elinde direksiyonla dogmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosunAraba al ogren ne guzel. Araba kullanamayan kadinsan da ogrenemeyecek de degilsin ya, millet dogustan elinde direksiyonla dogmuyor
Araba al ogren ne guzel. Araba kullanamayan kadinsan da ogrenemeyecek de degilsin ya, millet dogustan elinde direksiyonla dogmuyor
Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun
Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun
Sizin esiniz para gidecek deyince sacma olmuyor
Burada arkadas gozunu ac
Kendine gel deyince sacma oluyor ..
Ne degerli kocalariniz var yahu
.okunda boncuk falan mi var bunlarin
Ne diyek kanka
Kocan izin vermiyosa kir dizini otur mu diyek![]()
Bence sen bişey demeSizin esiniz para gidecek deyince sacma olmuyor
Burada arkadas gozunu ac
Kendine gel deyince sacma oluyor ..
Ne degerli kocalariniz var yahu
.okunda boncuk falan mi var bunlarin
Ne diyek kanka
Kocan izin vermiyosa kir dizini otur mu diyek![]()
Misafir cagiriyor musun ki gelmesin? Sen davet et.. Alo de ortak arkadaslariniza, aksama manti yapiyorum buyrun de, borek var kosun de, hadi caya de bak nasil geliyorlar.. Cagir haftada 1-2, seninki sonunda patlar paralari gidiyor diye, hep onlar mi gelecek diyerekten, bakarsin kaldirir totosunu kendi ister gitmeyi..Kızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff
Bence sen bişey deme
Yorum beğenmiyorsanız tavsiyem konunuzu kapattırın. Zaten biraz sinirlisiniz sanırım.Bence sen bişey deme
OkAsıl konunuzda değil de sonradan yazdığınız için gözden kaçmış oluyor işte bu dediğiniz. Aradaki yorumları okumadan asıl konu üzerine yorum yapıyoruz çoğumuz.
Asıl konunuzda eşinizin bu tutumuna hiç değinmemişsiniz. Baştan açık yazarsanız ya da sonradan bu bilgileri ana konuda güncellerseniz araba kullanmak konusunda sizi cesaretlendirmeye çalışan insanlara boşuna "ne saçma yorum " diye çıkışmamış olursunuz.
OlduYorum beğenmiyorsanız tavsiyem konunuzu kapattırın. Zaten biraz sinirlisiniz sanırım.
Çanta değilsiniz, sizi başkasının çıkarmasına muhtaç değilsiniz diyorum ben yine de, bilmem beğenir misiniz yorumumu.
Hem konu açtığınız için yorumlarda bulunuyoruz yoksa durduk yere evinizin iç işine karışmıyoruz. Araba kullanamıyorsunuz, ehliyet alamıyorsunuz, toplu taşımayı 1 yaşındaki çocuğunuzla kullanamıyorsunuz (kullanan kullanıyor o ayrı). Biz buradan size araba mı ayarlayalım, kocanızı mı ikna edelim sizi gezdirsin diye? Ne yapalım? Nasıl yorum yapmamızı bekliyorsunuz ki gerçekten anlamadım. Yazıklar olsun öyle kocaya yazalım, siz de bunları okuyup rahatlamak için yazdıysanız, hay hay, onu da diyelim, rahatlayın biraz o zaman: Yazıklar olsun öyle kocaya.
Oldu mu![]()
OkMemnuniyetle madame
Ben bir sey demem
Ama sizde para gidecek diyen adama koca demeyin![]()
Oldu
Ok
Esini dinle o zaman otur evden de cikma guzel kardesimNe saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun
Ehliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan
Bence sen bişey deme