Seviye: patlama

Araba al ogren ne guzel. Araba kullanamayan kadinsan da ogrenemeyecek de degilsin ya, millet dogustan elinde direksiyonla dogmuyor
Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun

Asıl konunuzda değil de sonradan yazdığınız için gözden kaçmış oluyor işte bu dediğiniz. Aradaki yorumları okumadan asıl konu üzerine yorum yapıyoruz çoğumuz.

Asıl konunuzda eşinizin bu tutumuna hiç değinmemişsiniz. Baştan açık yazarsanız ya da sonradan bu bilgileri ana konuda güncellerseniz araba kullanmak konusunda sizi cesaretlendirmeye çalışan insanlara boşuna "ne saçma yorum " diye çıkışmamış olursunuz.

Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun

Sizin esiniz para gidecek deyince sacma olmuyor
Burada arkadas gozunu ac
Kendine gel deyince sacma oluyor ..
Ne degerli kocalariniz var yahu
.okunda boncuk falan mi var bunlarin :işsiz:
Ne diyek kanka
Kocan izin vermiyosa kir dizini otur mu diyek :kahve:

Kızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff
Misafir cagiriyor musun ki gelmesin? Sen davet et.. Alo de ortak arkadaslariniza, aksama manti yapiyorum buyrun de, borek var kosun de, hadi caya de bak nasil geliyorlar.. Cagir haftada 1-2, seninki sonunda patlar paralari gidiyor diye, hep onlar mi gelecek diyerekten, bakarsin kaldirir totosunu kendi ister gitmeyi..:KK53:

Bence sen bişey deme
Yorum beğenmiyorsanız tavsiyem konunuzu kapattırın. Zaten biraz sinirlisiniz sanırım.

Çanta değilsiniz, sizi başkasının çıkarmasına muhtaç değilsiniz diyorum ben yine de, bilmem beğenir misiniz yorumumu.

Hem konu açtığınız için yorumlarda bulunuyoruz yoksa durduk yere evinizin iç işine karışmıyoruz. Araba kullanamıyorsunuz, ehliyet alamıyorsunuz, toplu taşımayı 1 yaşındaki çocuğunuzla kullanamıyorsunuz (kullanan kullanıyor o ayrı). Biz buradan size araba mı ayarlayalım, kocanızı mı ikna edelim sizi gezdirsin diye? Ne yapalım? Nasıl yorum yapmamızı bekliyorsunuz ki gerçekten anlamadım. Yazıklar olsun öyle kocaya yazalım, siz de bunları okuyup rahatlamak için yazdıysanız, hay hay, onu da diyelim, rahatlayın biraz o zaman: Yazıklar olsun öyle kocaya.

Oldu mu :işsiz:

Son düzenleme:
Asıl konunuzda değil de sonradan yazdığınız için gözden kaçmış oluyor işte bu dediğiniz. Aradaki yorumları okumadan asıl konu üzerine yorum yapıyoruz çoğumuz.

Asıl konunuzda eşinizin bu tutumuna hiç değinmemişsiniz. Baştan açık yazarsanız ya da sonradan bu bilgileri ana konuda güncellerseniz araba kullanmak konusunda sizi cesaretlendirmeye çalışan insanlara boşuna "ne saçma yorum " diye çıkışmamış olursunuz.
Ok

Yorum beğenmiyorsanız tavsiyem konunuzu kapattırın. Zaten biraz sinirlisiniz sanırım.

Çanta değilsiniz, sizi başkasının çıkarmasına muhtaç değilsiniz diyorum ben yine de, bilmem beğenir misiniz yorumumu.

Hem konu açtığınız için yorumlarda bulunuyoruz yoksa durduk yere evinizin iç işine karışmıyoruz. Araba kullanamıyorsunuz, ehliyet alamıyorsunuz, toplu taşımayı 1 yaşındaki çocuğunuzla kullanamıyorsunuz (kullanan kullanıyor o ayrı). Biz buradan size araba mı ayarlayalım, kocanızı mı ikna edelim sizi gezdirsin diye? Ne yapalım? Nasıl yorum yapmamızı bekliyorsunuz ki gerçekten anlamadım. Yazıklar olsun öyle kocaya yazalım, siz de bunları okuyup rahatlamak için yazdıysanız, hay hay, onu da diyelim, rahatlayın biraz o zaman: Yazıklar olsun öyle kocaya.

Oldu mu :işsiz:
Oldu
Memnuniyetle madame :kahve:
Ben bir sey demem
Ama sizde para gidecek diyen adama koca demeyin :işsiz:
Ok

Merkeze git conem merkeze:D
bende merkezden uzak tasinarak eve oturma buyusune yakalandim
ahanda 3 ay sonra merkezin tam ortasina tasinicam
o sokak senin bu sokak benim gezicem
sıkıldım beeee:D

1 yaşındaki çocukla zor olur cidden otobüse binmek. Bebek arabasını kaldırıp indirmesi zor, bebeğin çantası+bebek kucakta taşımak zor.

En iyisi siz bebeği evde babayla bırakıp çıkın. Gezin dolaşın enerji depolayın. O da evde kızıyla ilgilensin biraz. Bir de ehliyetin yolunu yapın yavaştan.

Abla sen cik balkonda biraz hava al ..
Hadi iyi geceler:KK54:
Ha bu arada insanlar 5 cocukla dunyayi geziyor
Sen otobuse binemiyorsun :KK51:
35 yasindasin
Profiline gore memursun
Ulkedeki kpss sistemi gercekten cok ilginc
Ne zehir gibi hatunlar var atanamiyor
Siz atanmissinz heyhat :silah:
Orasi ayri bi mevzu
Ama calisipta
Kocasina bagimli hale gelen kadinlara
Saygi duyamiyorum
Kendini siliklestiren
Ben bilmem beyim bilir kafalari bana ters geliyor :KK51:
Sizin hosunuza gidiyor olabilir
Ayyyy kocisim kiskaniyor beni triplerine girebilirsiniz Tabi
Ama biri bana calistigim halde para gidecek ne ehliyeti dese o ehliyeti alnina yapistiririm:KK52:
Heeeeee biri beni gezdirsin diye de beklemem zaten ben
Niye ezik miyim
Yoksa sus kopegi miyim diye dusunurum once :KK52:
Neden beni biri gezdiriyor ben beceriksiz miyim derim !!
Madem parami harciyamiyorum neden calisiyorum derim :KK51:
Hee bi de kocam horlasa
Ssssssss kalk horluyosun derim :rapci:
Hadi bye

Bence sen bişey deme

" kimse bisey demesin" diye bi konu acmis bulunuyosunuz hatirlatiyim.
Sahi siz bu konuyu niye actiniz?
Hatirladinizmi?
Gelip " eniste bey kizimizi gezdir tozdur yoksa kiriliriiiggzz" mi dememizi istiyodunuz?
Sanmam.
Galiba bi alternatif ariyodunuz kendiniz uygulayip esinizi ikna edebilmeniz icin.
Size yeterince altarnatif sunduk, ona olmaz bunu olmaz.
Napak biz?

Ayrica tekrar belirtiyim, su hassas oldugumuz gunlerce " patlama" kelimesini kullanmayin rica ediyorum. Gercektende yuregim agzima geldi.

Sanki yapılması imkansız birşeyden söz ediyor gibisiniz..alt tarafı bir ehliyet alacaksınız. Hadi bu olmadi binin otobüse gidin yani ne olacak.dünyada bütün çocuklu annelerin kocası yada arabasimi var?onlar nasıl gidiyorlar oraya buraya?2016 yılında yaşıyoruz böyle dertler artık dert olmamalı. .

Back
X