Seviye: patlama

Arabam bakimda falan oldugu zaman gecici bir sey, beklerim diye usenip fazla gezmeye gitmiyordum. Cok kar yagdigi bir gun riske girmiyim otobus kullanayim dedim. Bir kadin bindi otobuse, 1'i kucaginda 3 kucuk cocuk, ellerinde bir suru canta, cocuklar icin abur cuburlar, oyuncak posetleri, vs. Cocuklarla konusmasindan anladigim kadariyla bir arkadasiyla bulusup gezmeye gidecekler...

Dedim ki kendime, REZILSIN WOLFROG :KK70:
3 cocuk mu daha kotu, onlarla otobuse binmesi mi bilmiyorum ama, ben tek cocukla bile halka acik yerlere gitmeyi dusunmuyorum :D

Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun
E sen de ona yok buna yok. 1 yasindaki cocuk toplu tasimaya engel degil ona yok, ehliyet al e esim izin vermiyor. Napalim yani her seye yok diyorsun. Bize burada carlayacagina git de kocana carla, korkuyorsun iste kocana karsi cikmaya gelip insanlara cemkiriyorsun !
Senin konun sacma kizin yorumunda bir sey yok.

3 cocuk mu daha kotu, onlarla otobuse binmesi mi bilmiyorum ama, ben tek cocukla bile halka acik yerlere gitmeyi dusunmuyorum :KK70:

Benim daha cocuk bile yok dusun :D

Yapan yapiyor valla. Annemin arkadasinin 5 kizi var, yaslari da yakin. Kizlar kucukken olsun buyuyunce olsun asla gezmelerden taviz vermedi kadin. Benim annem sadece 3 cocukla altinda arabayla onun yarisi kadar gezmemistir.

Biz buradan size araba mı ayarlayalım, kocanızı mı ikna edelim sizi gezdirsin diye? Ne yapalım? Nasıl yorum yapmamızı bekliyorsunuz ki gerçekten anlamadım. Yazıklar olsun öyle kocaya yazalım, siz de bunları okuyup rahatlamak için yazdıysanız, hay hay, onu da diyelim, rahatlayın biraz o zaman: Yazıklar olsun öyle kocaya.

Sihirli değneğimizi kocasının kafasına dokundurup önce aralarında olmayan "sevgi"yi inşa edelim, sonra onu romantik, düşünceli, cömert bir adam haline getirelim istemiş de olabilir konu sahibi bence.

Back
X