Canım benim sevdigimde senin sevgilin gibi bir durumdaydı..ayrılma sebebimizi ben geç anladım ve bu site sayesinde fark etmiştim..benim aşırı kıskançlıgım ve triplerimdi..ne zaman ben tamam bir daha arama desem beni sevdigini söylüyordu..ayrı oldugumuzda herkes birşeyler söyledi şunu yap bunu yap die..mesela ben herkese inandım bana herkes birşeyler söyledi ayrıldıgımızda yok şunu yaptı yok bunu yaptı die ama gördümki herkes kulaktan duyma haberleri bana gerçek die anlattılar emin olmadan onun hakkında neler düşünmüştüm
ama sanırım yapman gereken tek şey çok üstüne gitme durmadan sorma ne olucaz falan die ama ters tepkide verme..sonra ona artık herşeyi düşündügünü sorunlarını hallettigini göster..sen söyleme artık seni anlıyorrum deme o kendi görsün fark etsin..sende kendi hatalarını düşün canım neden böyle oldugunu bu siteden biri demişti sağolsun bana gerçekl anlamda işe yaradı yaşadıklarınıza 3. şahıs gözüyle bak..umarım herşey düzelir canım Allah a şükür bizim herşey düzeldi hatta düşünüyorumda iyiki bu ayrılık olmuş bizim için yoksa ben gerçekten onu çok yıpratıyormuşum..Herşeyde bir hayır varmış..Umarım sizinde herşey düzelir canım