- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Oyle valla kafama taktim plotonik habire bakiniyorum geldimi nerede diye. Seviyor mu sevmiyor mu diye. Takmamak cok zoorHiçbi şey yapma. Sadece bekle diyorm. Çok kafana takıp melankolik platonik de takılma. Genceciksin gez toz eğlen kafa dağıt.
Canim herkes ha deyince cesaret gosteremez ki. Ne deyip yanima gelebilir ortak arkadas yok bir sey yokDürüstçesoylemek lazimsa. Sevmiyor, kuruntu. Sevse coktaaaaaaaan yaninda biterdi.
Haklisiniz ama herkese oyle diyemem dokkat ettim genelde kendi halinde etrafla ilgilenmiyor. Ben gidip konusamam zate utanirim hem emin degilim onun beni sevdigindeDurum şüpheli.GöZ göze gelmeye ara ver. Bi bak gözlemle gözleri fıldır fıldır bakıyor mu sağa sola.Cocuk çapkın olabilir.Asigim diyorsun.Biseyleri farkedemiyor olabilirsiniz.Sadece sanA mi yapıyor acaba.Once ciddi bi şekilde gözlemle , mantıklı ol.Oltaya gelip te gidip sen konuşma lütfen.
Sadece bakaak mi ben onu gorebilmek icin ders saatlerimi degistirdim. Her gece onu dusunuyorum ruyama girsin hic uyanmayim istiyorum sabah kalkmak isyemiyorum. O kadar.cok seviyorum ki onun hakkinda her seyi biliyorum norme o kalabalik ta ismini ogrenmek bile zorSadece bakarak sevgi olmaz hoşlanmışsınız ama
Şunları sen yapabiliyorsan o da yapabilirdi; ama yapmamış, bence sevmiyor.Sadece bakaak mi ben onu gorebilmek icin ders saatlerimi degistirdim. Her gece onu dusunuyorum ruyama girsin hic uyanmayim istiyorum sabah kalkmak isyemiyorum. O kadar.cok seviyorum ki onun hakkinda her seyi biliyorum norme o kalabalik ta ismini ogrenmek bile zor
Kiyamam ya. Madem bu kadar sevmişsin.boyle şeylerde.gurur olmaz sık sık.karsisina cik ama.konuşma tesadüf gibi davran mesela.kantinde tam.karşısına otur çıkışta önünden git falan... Sonra zaten oda sana ilgi duyuyorsa gelecektir bahane bulup.soru falan sormayaSadece bakaak mi ben onu gorebilmek icin ders saatlerimi degistirdim. Her gece onu dusunuyorum ruyama girsin hic uyanmayim istiyorum sabah kalkmak isyemiyorum. O kadar.cok seviyorum ki onun hakkinda her seyi biliyorum norme o kalabalik ta ismini ogrenmek bile zor
Yapmadıgindan emin degilim belki o da dusunuyor buldu beni her seyimi bilmek istiyor olanaz miŞunları sen yapabiliyorsan o da yapabilirdi; ama yapmamış, bence sevmiyor.
Ya acikcasi cok yassdim bunu kantinde otobuste his beklenmedik yerlerde tesadufne karsilastik. Normalde kalabalik bir sinif insan gordugu yuzu unutoyr ama bununla o kadar sık karsilasiyoruz ki bilemedim yani hep ben sevdigim icin mi onun etrafindayim diye dusunuyorum yoksa karşılıklı ondan mi boyle bir aradsyizKiyamam ya. Madem bu kadar sevmişsin.boyle şeylerde.gurur olmaz sık sık.karsisina cik ama.konuşma tesadüf gibi davran mesela.kantinde tam.karşısına otur çıkışta önünden git falan... Sonra zaten oda sana ilgi duyuyorsa gelecektir bahane bulup.soru falan sormaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?