Seviyor mu kuruntu mu

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar iyi geceler. Szden bir konuda yardim isitoyrum. Istanbul uni 3.sinif isletme okuyorum. Gecen seneden beri bircocukla sadece gozgoze gelebiyoruz aslinda tesadufen. Cok acaip ki bizim sinif 300 kisilik ve ben tesadüfen facebookta bu çocuğu buldum normal sartlarda adini ogrenmem bile cok zordu bana karşı hicbir yakinligini hissetmedim sadececok sık bir sekilde otobuste kantinde karsialsip goz goze geiyoruz sinifa girerken en arkadada otursam onunla goz goze gelyorum. Sinif dedigi 4 kapisi olan amfi. Veisin garip bi kismida ben samimi arkadaşlarımla bileu kadar goz temasini kuramyorum. Evet ben bu çocuğu seviyorum asigim ona. Peki karsilikli mi sizce? Ne yapmaliyim. O kadar sevdigimve surekli onu gormeye calistigim icin mi acaba bu rastlantilar yoksa ilgisi olabilir mi of Alalhim çok heyecan yaptim

Dürüstçesoylemek lazimsa. Sevmiyor, kuruntu. Sevse coktaaaaaaaan yaninda biterdi.

ben şey diye biliyorum arada ortak arkadaş yoksa facebook ta tanıyabileceğin kişiler kısmında senin profiline bakanlarda çıkıyor ... bence olabilir belki senin profilinde gezmiştir ama öyle çok büyük bir umut etme olmazsa üzülürsün çok fazla aynı ortamda olup yan yana gelmemişsiniz bu kötü bir durum ortak arkadaş edinmeye çalış yada arkadaşın onunla ortak arkadaş edinsin

Durum şüpheli.GöZ göze gelmeye ara ver. Bi bak gözlemle gözleri fıldır fıldır bakıyor mu sağa sola.Cocuk çapkın olabilir.Asigim diyorsun.Biseyleri farkedemiyor olabilirsiniz.Sadece sanA mi yapıyor acaba.Once ciddi bi şekilde gözlemle , mantıklı ol.Oltaya gelip te gidip sen konuşma lütfen.

Haklisiniz ama herkese oyle diyemem dokkat ettim genelde kendi halinde etrafla ilgilenmiyor. Ben gidip konusamam zate utanirim hem emin degilim onun beni sevdiginde

Sadece bakarak sevgi olmaz hoşlanmışsınız ama
Sadece bakaak mi ben onu gorebilmek icin ders saatlerimi degistirdim. Her gece onu dusunuyorum ruyama girsin hic uyanmayim istiyorum sabah kalkmak isyemiyorum. O kadar.cok seviyorum ki onun hakkinda her seyi biliyorum norme o kalabalik ta ismini ogrenmek bile zor

Şunları sen yapabiliyorsan o da yapabilirdi; ama yapmamış, bence sevmiyor.

Kiyamam ya. Madem bu kadar sevmişsin.boyle şeylerde.gurur olmaz sık sık.karsisina cik ama.konuşma tesadüf gibi davran mesela.kantinde tam.karşısına otur çıkışta önünden git falan... Sonra zaten oda sana ilgi duyuyorsa gelecektir bahane bulup.soru falan sormaya

Ya acikcasi cok yassdim bunu kantinde otobuste his beklenmedik yerlerde tesadufne karsilastik. Normalde kalabalik bir sinif insan gordugu yuzu unutoyr ama bununla o kadar sık karsilasiyoruz ki bilemedim yani hep ben sevdigim icin mi onun etrafindayim diye dusunuyorum yoksa karşılıklı ondan mi boyle bir aradsyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…